Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Na, siek tiek apraminot mane merginos, aciu 😉
Na taip nuo judesiuku taip pat buna,suspaudzia pilvuka ir atpila. Mano maziukas iki siol atpilineja nuo pat gimimo,tik dabar maziau.
Zinok mes pries pusvalandi pavalgom obuoliuko, o tada uzsigeriam misinuku. Obuoliuko gaunasi dabar jau po koki gera sauksteli ar pusantro, pratinau aisku po truputeli. Bet jis atpila gerokai praejus po maitinimo. As sakau gal del to, kad jis labai judrus pasidare, ir tai paguldau jau po valgymo ramiai kad paguletu, o jis kojomis makaluojasi, jas pritraukia prie pilvelio ir spiriasi, verciasi ant sono, "dviratuka mina", sakau gal nuo tokiu judesiu jam cia viskas?
Nuevo sveikute. Gal per daug obuoliuko. O po kiek laiko duodi misinuko?
Bet Lila, zinok irzlus per daugiausiai nera, linksmas, sneka, ciauska.
Ziurekit, merginos, turiu klausima: nezinau ar sutapimas ar nea, bet musu atpylinejimai buvo liovesi beveik visiskai, o kai pradejau duoti obuoliuko, mes po maitinimo praejus kuriam laikui daznai atpilam, ne labai gausiai, bet tokiu apvirskintu misinuku. Na tikrai daugiau, nei yprastai. Nebezinau ka ir begalvot... ☹ Nespejam rubu keist...
Siandien nemiegojom nuo keturiu ryto, soske spjaudem, kojom spardemes ir fsio! Poto diena miegojo tik nuo 12 iki 13 val ir nuo 15 iki nepilnai 16. Va taip. Ir kolkas NE MINUTES daugiau.
Labai grazi daina Panduk 😉
http://www.youtube.com/watch?v=YpCiUHgAaSY&feature=related įdedu ir aš savo mėstamiausią dainą 😀 Niu ma žiauriai graži 😀 Čia mūsų su vyru daina, ir sakėm kai jau tuoksimės bažnyčioj, tai šokim pagal šią dainą 😀
Labukas, mamytės 😀 Mes tai užsiėmę kasdieniais darbais 😀 Biški lankėm giminaičius, pas tėvus buvom, aš pati visokius reikaliukus tvarkiausi 😀 Mes tai jau mokam vartytis į abi puses, sukinėjamės po visą lovą 😀 Kai maudomės, jau taškomės, krykštaujam 😀 Žodžiu, jau visai smagiai mes čia gyvenam 😀
sveikinu visas mamytes ir ju vaikucius su 5 menesiuku, kuris sueis si menesi😀))))
Labas rytelis. Na kur visos mamytes? 😀
😃
Nuevo maniskis taip pat ismoko spiegti,tai garsiau klykia nei mano dukryte 😀
Labas labas, mes tai laikomes neblogai, isskyrus keleta rimtesniu pazirzenimu 😉 Maniskis tai ismoko SPIEGTI, tai kai jau parodys savo galimybes balso, tai visas namas aidi, o poto pats juokiasi is saves 😃
Mano mazius per sia daina "luzta",nereikia nei supti,nei panesioti. Siandien kazkaip pastebejau pora kartu klausiausi,o maziukas ziuriu uzmiega. Cia jam kaip losine 😃 http://www.youtube.com/watch?v=XABiJm9wuKo&feature=related
Sveikutes 😀 Na tikrai tylu,ramu cia. Kur visos dingusios? Kaip sekasi visoms mamytems? Mums tai ne kas,sergame. Siandien jau ir maziukas pradejo koseti. Tik ,kad temperaturos ne vienas neturime tai gerai. O ir taip jau kelinta diena toks neramus,matosi dantenelese duobutes,kalasi dantukai po truputi. 😀 O jau mamos rankinukas palikes,tai ne tas zodis. Kaip mamytes jusu leliukai auga? Ka naujo ismokote?😀
Oi kaip ramu cia pas mus vakare 😀
nu vat sakau kad kažžkuri mamytė labai smarkiai susidūrė su tais akmenukais, na dabar antradieni keiausiu pas seimos gydytoja bus kraujo tyrima tai ziuresime ka toliau papasakos :-)Ka jūs mamaukai veikinėjate kas naujesnio kaip augate tylu čia
Sveikutes. Engrida, man buvo atlikta ERCP operacija,salino is tulzies lataku susidariusi kamsti,man ne grynai akmenys buvo,bet sake toks kaip smelis. Bet sios operacijos komplikacijos yra kasos uzdegimas-uminis pankretatitas. Vat ,nes man vel nezymiai prasidejo skausmai. O tau nieko neskauda? Man tai skaudejo po desiniu sonkauliu labiausiai ir visa juosmeni. Mazeikiu gydytojai butu "nugyde " mane. Dare 3 echo ir nieko nemate,kentejau skausmus apie 1,5 menesio,kviesdavau greitaja paskutiniu laiku kiekviena diena,kol is 4 echo kt.chirurgas pamate kad uzsikimse latakai. O ir taip buvo aisku ,nes buvo man gelta prasidejusi,ir slapimas tamsus,vemdavau. Niekam nelinkeciau to ,ka iskenciau.
O vat as buvau sende pas gydytoja tai dariausi tyrimus tai apsmane padidejusi skydlaiuke , ir dare vidaus organu ekoskopa tai rado labai daug akmenuku tulzyje kaip ten vadinama tulzies akmenligė,tai dabar lauksiu dar kraujo tyrimu rezultatu, ir beje gliukoze rodo 7 tai labai virsija normas nes sakau organismaui kazkas sutrike nu negaliu be saldaus bet vat troskinti netriskina tai nelabai cukralige tai vat o kazkuri mama operavosi akmenukus gal kuri daugiau turi informacijos pasidalinkite :-)
Labas rytas mamukai ziurejome ir mes ta laidele bet vat as kazkaip liksiu prie esnos nuomones ir toliau pabaigsme skiepu kursus kurie privalomi nezinau dizki skeipijau na ir siaip per du metus jis net sloga nesirgo tik vat siemet buvo temperatuta betir ta musiau nuo dantuku .
Visiskai jokiu ir jokiais neplanuojam skiepyti. Mano Saulius irgi neskiepytas, nors tais laikais jo mama tai durne tiesiogiai buvo isvadinta, uztat vyras drutas kaip nezinau kas, jokios ligos jo nepuola. AIsku juokauju, cia gal sutapimas, bet taip yra.
labas rytas, mes su vyru irgi ziurejome laida apie skiepus, dabar man visai nesinori skiepyti..nebezinau ar skiepyt. Aura o jus nei vienu skiepu neskiepyjot?jokiais skiepais ir neskiepysit?
Mes visu privalomu atsisakem ir neskiepijom dar siai laidai nepasirodzius, labai daug rimtos dokumentikos teko ziureti, kai emem dometis skiepyti ar nea ☹
Ziurejau ta laidike, ir dbr 100proc isitikinau kad nereikia skiepyti mazuju.. Tai kad su vyru nusprendem nebaigti sio skiepo.. Dziaugiuosi kad nedarem HB skiepo.. O savo daktariuksciui pasakysiu ir pikta zodeli, dbr visiskai aisku kodel jis savo anukes neskiepijo o mane ikalbinejo.. Tikras brudelis..
Na merginos, ar ziurejot laidele apie skiepus?
Na merginos, ar ziurejot laidele apie skiepus?
Jo, laukia oras tikrai zvarbus.. Senai maziukas laukia buvo, o kambarius vedinu bet vistiek ne tas..
Labas merginos, va as vyra palikus suvazinejau i parduotuve ir apsidziaugiau: buvau nusprendus jau lyst su Martyneliu i kiema, bet gerai, kad nelindau - TOOOKKSSSSS vejas! Nebezinau kada cia ta vaikytuka i kiema isstumt, pabodo tie salciai, sniegai ir vejai ☹
labukas mamukai, na tai kaip laikotes kaip mazyliai tai sendiena trys karaliai irgi maza sventė
:-) mes tai tinginiaujame augame diejame visa seiminele tupim namuose mat musu automobilis jau trys savaiteles autoserviselyje tai i parde irgi su vezimu vaziuojam ek pabodo tie sniegai :-)