Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
nu reik tikėtis,kad bus geri vaikai 😃 maniškė jau lūžo,vakar tik puse 12 vakare užmigo,nes suvėlavom su pietų miegu,o šiandien viskas laiku,tai jau miega panelė mano,o aš galiu prie kompo dar pasėdėt,o vakar tai jau pati buvau užsnūdus su vaiku 😃 kai didelėj lovoj miega dabar,tai nakty kai atsibunda,einu vėl migdyt ir užmiegu kitą kart pas ją,tai atsibudus dar reik susivokt kurioj aš lovoj,savo ar vaiko 😃
jo jo pas mus dvynys😀nu tikiuosi nebus koks dviveidis😃DD nu reiskia dar ta musu kretinga nera visai Dievo uzmirstas kampelis😃DD
pažiūrėjau,kad vėžys tik nuo 22 d prasideda,tai arentukas irgi dar dvynys 😀 rosita,kretingą žinau,mes netoli šilutės gyvenam 😀
sandra, man atrodo, kad kazkur nuo 20 d. vezys jau prasideda. turbut rositos arentukas jau veziukas
arentas vardu, gimem birzelio 20😀
aš tai ir nepamenu 😀 bet,sveika prisijungus 😀 Rosita,tai koks berniuko vardas?kurią dieną gimėt?laura,kažkaip maniau,kad jau vėžys taviške,nes vėliau gimus,bet pasirodo dar ne 😀
kretingiskiai mes😀 jai kas zinot toki miesteli😀net nzn ka sakyti...nu tikiuosi kad ne visam laikui, bet laikas viska parody😀lb noreciau grysti kol mazajam reikes jau eiti mokykla😀
o kur Lt kadais gyvenai? ar is Lt visam laikui isvaziavot?
kad net nzn nuo ko pradeti...esu Rosita turiu viena namie padauziuka,jam metukai ir 2 menesiukai😉siuo metu gyvenam toli nuo gimtos saleles, gyvenam londone😉
labukas. tikrai kad nelabai prisimenam (bent jau as). tai papasakok apie save ir savo zirniuka
labas mamytes😀 cia senai besilankiau turbut manes isvis net nepamenat, bet tikiuosi kad priimsite mane i savo bureli😀 Esu jauna mamyte auginanti padauziuka😀butu smagu su jumis pabendrauti😀
ne, ji dvynys. teoriskai tai vezys turejo but (nustatyta gimdymo data buvo 24 d.), bet gime 15 d
tai matyt jai nelaikas dar,o ji vėžys jau ane pagal zodiaką?mes tai jau visą dieną išbūnam be pamperso tik miegam su pampiu,aišku avarijų dar įvyksta,bet ne tiek ir daug 😀
o eivilte niekaip. be sansu. uzsispyrus kaip ir mes su vyru. jei tik kas ne pagal ja, iskart rekimas
ligita jau vis daugiau ant puodo padaro,net ir atsisėda pati su kelnėm,numaunu ir padaro 😀
nu visai prapuolė mamytės ką 😀
aš tai irgi nieko negirdėjau,atsijungė nuo kompo visai 😀
ir as vis paziuriu i foruma... tuscia! o buvo musu tiek daug. apie vaiva jau senokai nieko negirdejau
tai,kad trise žiūriu ir belikusios esam 😀 živilė kažkur prapuolus ir kitos nebepasirodo,maniškė užmigo pietų 😀 tai sakau reik prie kompo prisėst,o čia nieko nėra,va tai tau 😀
labukas. kur taip visos dingot?
visi aplinkui ją žino,kai pradeda klykt ant kiemo tai visi girdi 😃 sakė špiekius išlaužys motociklui 😃 oi kad juokėmės 😃
tai idomu, kas cia labiau visus gasdina - motociklas ar ta sukaujanti kaimyne 😃
tai atrodo,kad daug ką galima nupirkt,o jau kai reikia tai nieko neberandu 😃 nu ką nors atrasiu kai į miestą nuvažiuosiu 😀 šiandien viena kaimynė ant vyro užsirėkė,kad su motociklu pravažiavo,išlindus per langą ka šaukė,gazdini čia po langais 😃 paskui juokėmės,lai šūkauja,kad neturi ko veikt 😃
aciu 😀 o taip, ir eivilte laiptinej rekauja. kriksto vardas - silvija.
Sandra, tai vienu metu gimtadieniui lengva dar isrinkti dovana, pilna visoku lavinanciu zaislu 😀 paskui tai jau sunkiau, bent man, nezinai ko noretu, o gal ir jau turi toki. Ir pradeda suktis galvoj panasus klausimai. 😀
Sveikutes 😀 labai sveikinam Eivilte su kriksto sakramentu 😀 labai grazute, tikra princesyte, labai grazus rubeliai 😀 va, va, Titas ir taip sako a! a! a! kai isgirsta savo aida, tai buna laiptineje, kai einam i lauka 😀 o beja, koki kriksto varda isrinkot?
labukas. na, jau sugalvojom, ka nupirkt uz dovanotus pinigelius... ir nupirkom. visu pirma, tai lele grazia su buteliuku, puoduku. na, ir sulciaspaude nupirkom. labai norejau, kad vaikui svieziu sulciu isspausciau. bus ilgam laikui. dar ketinu nupirkti sidabrine grandinele su pakabuku ir ant pakabuko isgraviruoti krikstynu data. vyras sako, kad labai sureiksminu krikstynas, bet man tai toks pats svarbus sakramentas kaip ir visi kiti (komunija, vestuves). jei mes ant savo ziedu issigraviravom data vestuviu, tai kodel ant vaiko pakabucio negaleciau to padaryt?
va kokia graži šeimynėlė 😀 graži Eiviltės suknytė 😀 tai vaikui įdomu kartu su kunigu paskaityt 😃 oi su dovanom tai nežinau,kai man reik išrinkt dovana tai pats blogiausias dalykas 😀 kaimynui greit bus metukai,reik dovana nupirkt tai irgi neįsivaizduoju ką čia reiktų sugalvot 😀
tiesa, visos dovanos nuo visu buvo pinigeliais. galvojam, ka cia eiviltutei nupirkus. visu pirma, noreciau nupirkti prisiminimui sidabrine grandinele su pakabuciu ir isgraviruoti krikstynu data. tada lele su buteliuku ir kt.reikmenimis. o dar ka cia nupirkus tokio? gal patartumet?
va 😀