2010 m. BIRŽELINUKAI

08. Jul, 10:11 laurora laurora

Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.

13. Dec 2011, 21:51

Sveikos. Oi tikrai smagu kaip vaikuciai sveiksta! 😀 manasis ir nakti jau gal tik kelis kartus sukosejo, o siandien ir nosyte nebego, nei ciaudejo ir tik is ryto daugiau pakosino, o paskui ne. Valgo ir geriau. Bet siandien nejom i mokyklele, kad kitu vaikuciu neapkrestume. Man ir labai smagu ziureti kaip Titas geriau jauciasi 😀

13. Dec 2011, 19:44

tos ligoninės tikrai nieko gero,nu bet kai reikia nieko nepadarysi,manoji apetitą jau atgavo visai 😀 nespėja atsibusti ir šaukia amam 😃 kaip smagu kai vaikas atsigauna,tai ne tas žodis 😀

13. Dec 2011, 14:05

baisu man tos ligonines, pernai kaip reikejo su mazium gultis irgi labai bijojau, kad dar kokio viruso nepasigautu.... mes nors ciut ciut sloguojam, bet i lauka ir iseinam, nu bet ne kiekviena diena. va snd tai jau neisim, ilgai miegojom, o dabar ir oras jau kazkoks dregnas, tamsu, apsiniauke.... sveikit, sveikit mazuliukai 😀

13. Dec 2011, 10:40

o kai ligoninėj buvom,Ligita nevalgė ligoninės maisto,net į burną neįkišau,rankytėm užsidengia burnytę ir viskas 😃 o vyras atvešdavo valgyt (jo mama pagamindavo) tai tada valgydavo 😃 tai jau tose ligoninėse visokių ligų gali prisigaudyt,paskui mus į vienutę uždarė,kad nebepasigautume jokių bacilų 😀

13. Dec 2011, 10:36

tose parduotuvėse tai nesamonės darosi ir tiek,mes jau irgi buvom kaitinę kojytes,Ligitai visai patiko,nes vanduo jai patinka,tai mes kartu kaitinom,pradedi nuo šilto ir po truputį vis pili karštesnio,bet ne per daug karštą,juk odelė jų dar labai jautri 😀

laurora laurora 13. Dec 2011, 09:59

zivile, papasakok, kaip gi kaitinat kojas. nes as tai neisivaizduoju eiviltes koju kaitinimo. neisbutu ji ne keliu sekundziu. karsta juk vaikui, o kenteti dar nemoka

laurora laurora 13. Dec 2011, 09:57

mamule, apie 60 lt kainavo. toks geltonas. senukuose pirkau. tik man keista ir pikta buvo, kad pvz, zaislai negrazinami net ir su cekiu. jau prie kasos stovejau ir paklausiau pardavejos, ar galima bus grazint, jei neveiks (be elementu buvo). ji man pasake, kad zaislu negalima grazint. tada paklausiau, ka man daryt, juk suma tai ne keli litai. nukreipe pas konsultante, kuri idejo elementus ir isbandem. tada nupirkau. bet jau kokia nesamone del grazinimo ☹

12. Dec 2011, 22:22

O jei, koks siaubas! na jo tose ligoninese gali lengvai antrine infekcija pasigauti. Na tavo pazistamai ne kokios sventes. O del lauko tai zinoma, jusu atveju geriau neiti.

12. Dec 2011, 18:45

mes tai neinam kolkas į lauką,dar vaistukus geriam ir nenoriu,kad atkristume,ir nebeviduriuojam 😀 o ten ligoninėj siaučia dizenterija,viena pažįstama tuo pačiu metu gulėjo kaip ir mes tik anksčiau išleido,bet irgi viduriuojantį išleido,tai namie ilgai nepabuvo,nes pradėjo su kraujais viduriuot ☹ ir išvežė į klaipėdą labai blogos būklės,ten ir ištyrė,kas per liga,sakau gerai,kad mums taip nenutiko,ir vyras užsikrėtė,o prieš mus palatoj vaikai sakė susirgo roto virusu,tai galvoju,kad ne rotu,o ta dizenterija

12. Dec 2011, 17:30

Mes ir siandien buvom laukuti, nes slogytei gerai. Grize ejom abu koju kaitinti su garstyciu lapais 😉 Vis atliekam kokias nors proceduras. 😉

12. Dec 2011, 17:27

taip Sandra, as esu girdejusi, kad dabar tokie plauciu uzdegimai atsirado. Mano darbe musu vienos koleges mergytei taip buvo pries kokius 3 metus. Tada ir apie toki isgirdau. Tai ir labai nustebino. Kol kas sausas tas kosuliukas ir labiausiai kankina kai kiek nors laiko pamiega.

12. Dec 2011, 15:14

sveikos mamytes, oras tai visai nieko siandien, buvom biskuti iseje i kiema. dabar tai apsiniauke... dziugu kad sveiksta mazieji ligoniukai 😀 Laurora, o kokia kaina tu kompiuteriuku senukuose? as ir galvoju Gustui pirkti kaledoms, maximoj apie 60lt maciau, bet nepaliko man ispudzio....galvoju dar bazej pavaiksciot, ten tikrai manau pigesniu rasiu...

12. Dec 2011, 12:48

maniškė po truputį atgauna apetitą,ir vakar jau kiečiau darė,gal išbrisi iš ligų 😀

12. Dec 2011, 12:47

na va živile,nesusirkit daugiau,o pas mus plaučių uždegimas buvo be temperatūros,tai net keista kai pasakė

12. Dec 2011, 11:02

Sveikos. Tikra tiesa Sandra, geriausia, kad nesirgtume nei vienas! Bet va, mes ir vel apsirgome ☹ Bet be temperaturos. Yra sloga ir nuo slogytes kosti. Zyzliukas ir mazai valgo.

11. Dec 2011, 17:00

pas mus irgi prisnigę,bet jau ir tirpsta viskas po truputį 😀 o ligita mygtukus iš klaviatūros išima,dar pasiima šaukštą ir darbuojas 😃

11. Dec 2011, 16:57

gerąsias bakterijas geriam,iškart pasakė,kad nusipirkt,mes jau ir namie jas gėrėm,nes prieš tai dar gėrėm antibiotikus,aš ir taip galvoju,kad nuo antibiotikų,nes ir dabar dar paviduriuoja,bet ne tiek stipriai,išviriau ryžių klijuką tai dabar geriam,gal jau nebeviduriuosim 😀 nu mums neprireikė lašelinių,įsivaizduoju,mamule,kaip sunku žiūrėt į vaiką su lašelinėm,dar tokį mažiuką,geriau,kad nesirgtume nei vienas 😀

11. Dec 2011, 11:43

labuka, pas mus ir siek tiek pasnikta, bet tokia slabdriba ir sninga. Manau greit to sniegelio neliks. Pirma kart pas mus taip baltavo daug. Tai Titui parodziau per langa tikra ziema ir sniegeli. Tai jam labai patiko ir aiksciojo su placia sypsena 😀 Titas tai turi kelis muzikinius zaislus, kur spaudi mygtukus ir muzika groja ir gyvunai sneka. Bet jis nuo pat mazumes nesuzavetas muzikiniais garsais. Bet zinoma kiekvienas vaikiukas kitaip. Kompiuterio klaviatura tai ir patinka. Ir zino kuri mygtuka reik paspaust, kad kompiuteris issijungtu. 😀 Man tai kai telefonas skambina, tai jis pribega, rodo i telef ir sako teti. 😀

laurora laurora 11. Dec 2011, 10:12

ziuriu, kad ir savaitgalis, cia bendraujama 👍 kituose forumuose tuscia. visada savaitgaliais tuscia buna. net liudna pasidaro. atsikeliau siandien, ziuriu, kiek prisnigta! tikiuosi, kuo greiciau nutirps. vakar buvau senukuose ir nupirkau eiviltei kaledine dovanele. norejau kaip ir roges pirkt, bet nepirkau, nes gal pavyks is lenkijos pigesnes atsivezt. nupirkau nesiojama kompiuteri. jis skirtas siek tiek vyresniems (nuo 3 metu), bet manau tiks ir dabar, nes ir muzika groja, ir gyvunu garsai visokie. eiviltei pasakiau, kad kaledu senelis atnes dovanu kompiuteri, tai ta pribega prie manojo ir siekia. supranta, koks geras dalykas tas kompiuteris, kiek daug mygtuku yra, o monitorius kazka idomaus rodo. kazkada skypu su vyru snekejom, eivilte ant keliu pasiemiau ir tetukas pakalbino, tai dabar kai paklausiu, kur tetukas, rodo i kompiuteri, o jei prisedu prie jo, tai ir eivilte ant keliu nori atsisest ir ziuret

laurora laurora 11. Dec 2011, 10:06

sveikutes. siaip riesutus galima duot nuo 3 metu. eiviltei net minciu nebuvo duot. jei geret antibiotikus, tai nuo ju greiciausiai viduriavo. geruju bakteriju ligoninese neduoda. mes perniai 2 kartus gulejom, tai liepe nusipirkti. pamenu, savaitgalis buvo, ligonines vaistine nedirbo. turejau palikt mazyle ir begt puskilometri i kita vaistine.

10. Dec 2011, 17:54

Tai as ir galvojau ar pirkt, ar nepirkt. Bet paskui pamaciau, kad 5 lt kazkur kainuoja ir net 2, tai ir nusipirkau. pagalvojau ir antram gi pravers 😉

10. Dec 2011, 17:45

Sveikutes. Oi Sandra, kaip nesmagu, kad taip viskas susikloste. ☹ tai nors geruju bakteriju galejo duoti pagerti, tikrai keista. Cia greiciausiai nuo antibu bus, o dar ir stresas gal vaikui prisidejo. Bet dar gerai, kad ispuole ne per pacias sventes. Na, bet svarbiausia, kad pilnai susveiktumet. Ir to linkim labai, labai!!! 😀

10. Dec 2011, 15:20

keistai tai tikrai, sandriket, vaikas 5 dienas praviduriuoja o nieko neduoda jokiu vaistuku, nesamone kazkokia. isivaizduoju kaip nusibodo toij ligoninej, mes pernai pirmaja naujuju metu diena isvaziavom i klinikas su beprasidedanciu plauciu uzdegimu. tai ir teko visa sav ten prabut... o kiek praraudojau, negalejau i vaika leisgyvi ziuret, su belekokia temp, o ta laseline kaip man baisiai atrode 6men kudikiui, nu zodziu.... sveikatytes jums

10. Dec 2011, 12:21

tai jau tikrai nefainai tose ligoninėse,dar suviduriavo ten vėmė,rodo,kad pilvuką skaudą,suvalgė riešutų tai tipo sakė nuo jų skrandis sustojo,bet jau buvo valgius ir nieko nebūdavo,atsirūgdavo normaliai,tai sakau nesustojo tas skrandis,o viduriavo 5 dienas,vaistų nuo viduriavimo nedavė,tik skysčių daug gert,kažkaip keistai

laurora laurora 10. Dec 2011, 10:04

eiviltei labai viskas patinka, kas su muzika susije.

laurora laurora 10. Dec 2011, 10:03

jei nerasiu rogiu, tai koki zaisla padovanosiu. dairausi mini sintizatoriaus. norejau metalofona pirkt, bet senukuose toki slamsta pardavineja... i natas ploksteles nepataiko. uzdetos bele kokios. gaila net vaiko butu, jei su tokiu grotu. dar klausa susigadintu (kalbu apie siek tiek vyresni)

laurora laurora 10. Dec 2011, 10:00

sveikutes. sandra, sveikit kuo greiciau. kaip nefainiai jums. po ligonines gulinet 😕 jauciu, ir ligita namu pasiilgo. vargse mergaite.

09. Dec 2011, 17:03

Sveikutės,o mes šiandien iš ligoninės grįžom,atrodė mažąjai gerėja gerėja,.nei bekosėjo,.o nuvažiavom pasitikrint ir sako plaučių uždegimas,reik gultis į ligoninę,tai savaitikę pagulėjom,ir išleido,bet dar namie reik antibiotikų pagert ☹ jau gaila vaiko,vien vaistais gyva,jau čia šventinėm nuotaikom gyvenat,smagu 😀 aš dar nesugalvojau,ką čia Ligitai padovanot 😀 o iš buteliuko vis dar geriam arbatą,pieną pradėjo gert iš paprasto puoduko kai užsimano 😀 pas mus buteliuko tūtė tai irgi baigia suplyšt,tik galvoju pirkt ar nepirkt naują 😀

09. Dec 2011, 13:07

aciu, aciu ,laurora. 😀 va kaip tik sninga pas mus dabar taip grazu ziuret per langa, tik tokia slabdriba daugiau, bet vis tiek sninga 😃

laurora laurora 09. Dec 2011, 10:07

mamule, sveikateles jums! 🤗

1 ... 42 43 44 45 46 47 48 ... 78