2010 m. BIRŽELINUKAI

08. Jul, 10:11 laurora laurora

Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.

10. Jan 2012, 13:28

labukas,sveikinam Tituką su iltinukais 😉 gal ir nuo dantukų,Ligitai kai iltiniai dygo visi trys tai oi kiek vargo buvo ir viduriavo ir temp turėjo,tai visą dieną nuo rankų nepaleidau,tik dejavo vaikas,gaila ir žiūrėt buvo ☹ mamule,tikiu,kad dabar mergytės nori 😀 aš tai berniuko norėčiau antro 😀

10. Jan 2012, 13:22

sveikos, smagu kad pasveiko Ligita 😀 mes tai jau 16 dantu turim 😀 maniskis irgi labai kapriznas buvo kai dantukai dygo... as jauciuosi gerai, aciu. na labai noreciau dukrytes, bet kas bus ta auginsim ir labai mylesim 😀 zivile, o kaip tavo savijauta?

10. Jan 2012, 12:23

labuka, oi kaip smagu, kad Ligita jau sveiksta 😀 Mano vaikui uzvakar jau iltinukas virsuje pro dantenas krasteli parode 😀 Siaip pasidare labai kaprizingas, tai galvoju ar cia mums nuo dantuku, ar cia toks laikas atejo. Mamule, o kaip tu jautiesi? Ko labiau laukiat brolio ar seses ar nesvarbu?

09. Jan 2012, 11:27

sveikutės,nu jau mano mažiukė sveiksta 😀 antibiotikus jau baigėm,dar gerųjų bakterijų pagersim ir bus gerai 😀 aišku sulauksim,nenusimenu,juk jei yra vienas bus ir kitas 😀

07. Jan 2012, 11:50

linkiu sandra sulaukti leliuko, kurio taip norit 😀 na bet viskas savo laiku, kaip ir sakei pati, jie patys pasirenka kada ateit.... 😀

06. Jan 2012, 22:28

vakar pradėjau duot espumizana,tai gal pagerės 😀 nu šį mėn kaip tik išbandžiau tuos testukus tai reikia laukt kada bus mmm ir bus matyt,kas čia gausis 😀 nu nieko,matyt,dar ne laikas 😀 mažiukai juk patys pasirenka kada jiems geriau ateit pas mus 😀 tikiu,kad sulauksim ir mes 😀

06. Jan 2012, 17:27

Gaila maziukes Ligitukes ☹ ak tie antibiotikai, gal dar pabandyk siuo metu ir lasiuku kokiu duoti nuo pilvuko, gal bus geriau. O mano nestumui 28 sav. As ir laukiu savojo 😀 Ir aciu uz sveikinimus. Gaila, Sandra, kad jums nepavyksta, zinant, kad labai norit. O ar bandei tuos ovuliacijos testus kur rasiau. Pazystama viena sake, kad atlikimo technika tokia pat kaip ir nestumo testu. Ji juos irgi naudojo, kai norejo susilaukti.

06. Jan 2012, 14:41

oi tikrai ir as nepasveikinau mamules 😀 tai sveikinu su antruoju mazuliuku 😉 o mes irgi norim antro bet jau puse metu niekaip nepavyksta ☹ o Ligita jau sveiksta po truputi,tik jauciu,kad nuo tu antibiotiku pilvuka skauda vis,rodo i pilvuka ir sako ajaj,nors ir gerasias bakterijas geriam,bet vistiek skauda ☹ tai nezinau nei kaip padet vaikui... o Ligita tai bijo fejerverku,nors 12 nesulaukem ir nemate,bet anksciau mate tai pradejo verkt ir stipriai mane apsikabino,tai gavom begt salin 😀

06. Jan 2012, 14:41

oi tikrai ir as nepasveikinau mamules 😀 tai sveikinu su antruoju mazuliuku 😉 o mes irgi norim antro bet jau puse metu niekaip nepavyksta ☹ o Ligita jau sveiksta po truputi,tik jauciu,kad nuo tu antibiotiku pilvuka skauda vis,rodo i pilvuka ir sako ajaj,nors ir gerasias bakterijas geriam,bet vistiek skauda ☹ tai nezinau nei kaip padet vaikui... o Ligita tai bijo fejerverku,nors 12 nesulaukem ir nemate,bet anksciau mate tai pradejo verkt ir stipriai mane apsikabino,tai gavom begt salin 😀

06. Jan 2012, 13:05

Gustas tai dienos metu nebijo, daug kartu girdejo, tai tik BUM pasako ir nusijuokia, va kai tamsu tai jam baisu... aciu zivile,tave irgi sveikinu... kiek laiko tavo niestumui? labai laukiu to antrojo leliuko 😀 su pirmuoju as 12kg priaugau

05. Jan 2012, 14:51

Sveikutes 😀 kaip Ligitos sveikatele? jo Laura, kazkur pradingo... Labai smagu mamule, kad laukiesi, sveikinu! 😀 As su Titu buvau priaugus viso 14 kg. Su siuo lelium nenoreciau daugiau priaugti 😀 Bet i gala visada kg labai greit auga 😀 tai ziuresim kaip bus. Manau Titas fejerverku butu ir bijojes, jei butu islaukes, nes po nauju migdziau pietu miego ir pradejo saudyti, tai tik prisiglaude ir paslepe galvyte 😀 bijojo net paziuret i lango puse.

04. Jan 2012, 14:58

Gusto draugyte, puse metu vyresne, tai isisiepus ziurejo i fejerverkus, jokios baimes pas vaika 😀

04. Jan 2012, 14:26

o fejerverkų ir Ligita bijojo,matyt,labai nepatinka garsas tiems mažiukams 😀

04. Jan 2012, 14:25

tai jau nemažai priaugai 😀 smagu,kad jūsų pilvinukai gerai auga 😀 nu tikiuos,kad pasveiksim greitai 😀 laura kažkur pradingus,visai nebepasirodo

03. Jan 2012, 22:52

Ligitai sveikatytes, greiciau sveikit

03. Jan 2012, 22:52

sveikos mamytes, su naujaisiais 😀 kaip smagu zivile, as ir labai laukiu kol manasis pilvelyje prades spardytis. nu bet dar teks palaukt, dar tik 12 savaiciu mums... Nauluosius linksmai sutikom draugu kompanijoj ir Gustas drauge turejo 😀 fejerverku sulaukem, tik labai bijojom, tai teko namo gryzti, pro langa stebet.... o zaidimu kambary, tai kaip ir maniau, bijojo to kaledu senio tik artyn priejom kai dovanele dave, tai pasiciupo ir spruko rekdamas, mama apeeee (atplesk) 😃

03. Jan 2012, 15:24

Jau is viso priaugau 5 kg, o sausio 6 bus 6 men. 😀

03. Jan 2012, 15:23

Ir Titui visad aiskinu, kad bus brolis, kad pilveli gyvena. Tai sakau duok bucki broliui ir atidengiu pilva, tai apsikabina ir buckina kokius 3 k, paskui paglosto 😀 tai kam nors jei taip parodom tai visi nustebe, kad toks mazas o taip supranta 😀

03. Jan 2012, 15:21

Siandien Titas, tai vel atsikele pries puse 10. Kazkaip su naujais metais miegaliukas pasidare rytais. Ziuresim kaip bus toliau 😀 O nestumas tai dabar ir gerai, bet spardytis tai labai spurda 😉 Titas tai kazkaip lyg maziau malesi. O sis leliukas tai visada nubunda su kiekvienu mano nubudimu po miego. Ir jau duoda zinoti apie save. Tai kai vyras atsigula miegoti, tai visad pilva apkabina ir laukia ,,pokalbio,, su mazium 😀 o jis visada duoda spyriu teciui i ranka 😀

03. Jan 2012, 14:15

Tai galėjai pailsėt 😀 o maniškė šiąnakt išmiegojo visą naktį,atsibudo tik 8,30 ko jau senai nėra buvę 😃 sakau,kad visada taip tai oi kaip smagu būtų 😀 o kaip tau živile,nėštumas? nespardo stipriai?😀

02. Jan 2012, 19:23

Sveikos, su Naujais Metais! 😀 Taip, Sandra kai vaikas serga tikrai nesmagu. Titas tai ir nenubudo nuo saudymu. Nors labiau saude nei pernai. Ir svarbiausia ryte atsikele tik 10 val! tai jau cia buvo nuo jo dovanele 😀

01. Jan 2012, 13:56

tai fainiai vakarą praleidot 😀 mes tai nešventėm naujų,ligita užmigo,bet neatsibudo nuo šaudymų,aš tai tingėjau net eit žiūrėt tuos fejerverkus 😃 kažkaip nuotaikos nebuvo,koia čia šventė kai vaikas serga,nu bet tikiuos greit pasveiksim 😀

31. Dec 2011, 22:28

na ir sveikinu su artejanciais 2012 metais! bukit visi sveiki ir laimingi! Titas neseniai uzmigo, bet manau, kad nuo saudymo pabus. Gal nors kiek numigs iki sutikimo 😀

31. Dec 2011, 22:22

oi kaip nesmagu, kad vel apsirgot. Taip ilgai geret antibiotikus, tai zinoma vaiko organizmas pasilpes. Gaila, kad taip nutiko. ☹ Mes tai su vyru ketvirtadieni buvome liepsnojanciame kaledu ledo ciuozime. Mano darbas taip kaledini vakara svente. 😀 labai patiko.

30. Dec 2011, 22:23

tai dar mažas,kai norės tai ir atsisakys 😀 aš tai galvoju,kad kuo vėliau tuo jiems sunkiau atprast nuo buteliuko,sesė mažiausia ta iki 5 metų gėrė,tai sakiau jau aš taip neapsileisiu 😃 o Ligita tai mažai iš puoduko su snapeliu geria,iš normalaus puoduko labiau geria 😀 o mes vėl apsirgom ☹ blemba kai nervai ima,uošvienė per kalėdas atvažiavo visa sirgdama,sloga didžiausia,Ligitai sako neik prie manęs aš sergu,nu bet tu pasakyk tokiam vaikui,kad neitų,o kiek ir tereikia,organizmas vaiko nusilpęs,užnešė bacilą ir užteko,sakau,bet taip nesusiprast,juk sergi tai ir gulėk namie ☹

28. Dec 2011, 19:13

Titas tai nelabai suprato kas cia tas kaledu senis. Jis labiau ziurejo i vaikus 😉 O kai dovana iteikinejo tai stvere ir tik duok greiciau paplesyti popieriu 😀 Gal nelabai reagavo, kad buvo labai daug vaiku. Na va Ligita jau su buteliuku atsisveikino. As tai is gertuves su snapeliu bandziau piena duoti gert vakare, tai tik siek tiek pageria koki 30ml ir viskas. Ir lieka nepatenkintas, truksta matyt buteliuko. Tai toliau naudojam 😀

28. Dec 2011, 17:32

tai turėjo daug įspūdžių Gustas 😀 Ligita stipriai nebijojo kalėdų senio,bet žiūrėjo nepatikliai 😃 o per kalėdas Ligita išmetė buteliuką į šiukšlinę 😃 pakavojau paskui į spintelę,galvoju jai prireiktų dar,bet nieko,kai reikėjo miegot ėjo žiūrėt į šiukšlinę,tai sakau gi išmetei ba ba buteliuko,tai ir nebereikėjo 😃

28. Dec 2011, 16:01

sveikos mamytes, su praejusiomis sventemis ir artejanciais 2012m visas mamytes ir ju mazylius 😀 musu sventes irgi smagios.... vakar buvome pas kaledu seni,kaip patiko Gustui, daug vaiku, tai i visus tik ziurejo, o kai reikejo visies rasyti, paisyti laiska kaledu seniui, tai piestuku nenorejo paleisti, vos ne iki asaru... siandien vel einam pas kaledu seni i zzaidimu kambari, bus jau maziau vaikuciu, tai is senio daugiau demesio gaus... idomu kaip reaguos, gal nebijos....

27. Dec 2011, 13:25

tai smagios kalėdos buvo 😀 mes tai pas mano tėvų pabuvom,pas mus ir gausi šeimyna,tai smagu 😀

25. Dec 2011, 15:43

Sveikos, sveikinu su Sv. Kaledom visas mamytes, mazylius ir mazyles 😀 Mes kucias valgem pas mano mama. Atvaziavo dar sesuo, tai musu gausi seimyna buvo 😀 Ryte po egle radom daug dovanu! 😀 Buvom 12val visi baznycioje, tai Titas uzmigo joje 😀

1 ... 40 41 42 43 44 45 46 ... 78