Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
siandien labai fainas oras, tai su Titu lauke net valanda prabuvom 😉 zinoma su rogem 😉 smagu, kad Eiviltei ir roges patiko. Ir man patinka ziema 😀 musu tai ir metalines rogutes, svarbu sedima dalis medine 😉
na, pagaliau ir mes isigijom rogutes. senukuose pirkau metalines. bet svarbiausia, kaip partysiau jas namo... 😃 zodziu, su eivilte buvom su vezimu. tai tas rogeles prikonstravau prie vezimo ir parveziau per miesta 😃 koridoriui ant kilimo isbandem truputi, tai eiviltei kaip ir patiko 😀 tada ji savo leles sukrove ir stumde rogutes
nu jo kainikė tai nebloga 😀 o man tai patinka žiema 😀
labukas. mes tai vis dar ieskom rogiu. nu jau parduotuvese pigesnes kokios baisios! pavazos ant juoko prikaltos. brangiu pirkt nesinori. siaip kur kas labiau dziaugiausi, kai nebuvo sniego. ir eivilte prisibijo sniego. tas baltumas akis spigina, tai net apsiasaroja. kazkur iterneta maciau skelbima, kad parduoda naujas tarybines rogutes (tas medines su rankena stumti). apakau, kiek uzsiplese... 250 lt!
Sveikutės,o Ligitai nelabai patinka ant rogučių 😀 tikrai smagu,kad pagaliau žiema atėjo,tai dabar balta visur,gražu 😀 o ne taip darganota,niūru... Nu aš jau neatsimenu kada bebuvo dovanėlė pampy 😃 kitą kart ir per nakti nepasisioja į pampį,ryte būna sauas,nu nieko ateis laikas ir jūsiškiai sės ant puodo,arba tiesiai ant klozeto 😉
maniskis tai nesedo ispradziu ant arkliuko, bijojo kazko... (gavo pirmojo gimt proga), o dabar tai jau supasi kaip paseles. Ant puodo tai visai sest nenori. nupirkom ant klozeto ta vaikiska dangti, tai ten mielai sedasi, sysiuka padaro visada, o kaku tai po pusryciu jai speju pasodint padaro o jei ne tai pasako kai pampyje jau dovanele buna, "mama, kaku" 😃 Nesupranta Gustas dar, kad pasiprasyt reikia, nieko su laiku ismoksim
mano pussesere snd atidave Titui medini supama arkliuka, tai jau jis buvo labai suzavetas 😀 dabar pora dienu ramiau bus, kol neatsibos 😀
As tai ir manau, kad kiekvienam maziuliui ateina savas laikas su puodu. Dabar tai pas mus labai pasidare noras eiti i tualeta daryti reikalus negu ant puodo, nes kai antra diena ismoko vandeni nuleisti, tai net apgaudineti pradejo 😀 vien del to, kad vandeni nuleistu.
sveikos 😀 pagaliau ziemuze atejo. Vazinejames su rogem kiekviena diena, Titui labai patinka. Ir tik pabandyk iseiti be rogiu! Labai patinka sedet rogese ir jas po to stumdyti uz atloso 😀 o su tom isdaigom tai visi maziuliai prisigalvoja kas savaip 😀
ai, nebesuku sau galvos. ateis laikas ir atsises. o gal atsises nebe ant puodo, o tiesiai ant klozeto.
ne. grieztai laikosi savo nuostatu. leles sodina, man atnesa, pamperi panaudota deda, o pati neseda.
prigalvoja tie mažiai 😃 tai Eiviltė vis dar nedraugauja su puodu?
vakar tai irgi geras buvo. nuejau as i wc, o ji kaip visad is paskos. as sedziu, ji ziuri i mane. aiskinu jai, kad sysiu ir kaku vaikuciams reikia daryt ant puoduko. po to jos klausiu, ar nori sysiu... papurte galva. tada del kaku paklausiau to paties. vel papurte galva. tada sakau, o mamyte tai nori. tai eivilte nubego i sandeliuka, surado savo puoduka ir atnese man. kaip juokiausi 😃
labukas. vakar ir uzvakar miriau is juoko. uzvakar eiviltei padaviau zaist sena autokedute (0-13 kg). sudejau i ja jos leles, ir rodau, kad reikia supt ir dainuot lopsine. minutei virtuven buvau nuejus. ateinu , o ji sitoj kedutej pati sedi, supasi ir dainuoja aaaa 😃
sveikutės,nu išdykęs Titas 😃 o vyro dėdės mergaitė tečiui miegančiam plaukus apkirpo,o tas ir nejuto 😃 Živile,tai girdėjau,kad su antru vaiku visada būna didesnis pilvukas 😀 o pas mus pagaliau žiema atėjo tai vakar ėjom su rogutėm pasivažinėt,tik Ligita ilgai nevažiavo 😃 pasėdi minutę ir paskui jau nešk ją 😃 Eiviltė irgi neblogų išdaigų moka 😃 Ligita tai buvo tečiui paskambinus 😀 o vieną kart kai pas mama buvom palikę,Ligitą tai jau kai atėjo laikas miegot,ji atėjo prie laidinio tel ir rodo,kad reikia skambint ir šaukia mama 😃
labukas. saunuolis titas. toks maziukas, o jau teciui i lova pusrycius atnesa 😀 eivilte tai siandien paskambino mano sesei, is kontaktu vos neistryne numerio.
padukelis Titas 😀 ka papusryciavo vyrukas kaip sugebejo 😀
Vakar paskiepinom Tita, tai snd kojyte toje vietoje paraudusi, patinusi, bet siaip linksmas kaip ir neskiepytas 😀 Siandien isdaiga iskrete! Ryte kai atsikelem as nuejau galva plauti, jis vonioje likt su manim nenorejo, tai isejo. Tetis lovoje dar snaude. Tai kiek as ten trukau kol galva issiploviau, tai atejus i kambari issigandau! Atsineses is virtuves dribsnius su dziovintais vaisiais ir ant visu grindu, lovos isvertes! Vyras miega tarp dribsniu 😃 net nejaucia kaip vaikas tyliai dirba! Pasilenkia pasiima i sauja tu dribsniu ir deda i burna ir sako nem 😀 Tai gavo tetis rytine manksta daryti su siurbliu 😃
Mamule, o as jauciuosi neblogai. Tik vis pilva jau tai ten, tai sen pamaudzia. Trukdo judeti pilvukas, nes yra tikrai nemazas. Manau, kad didesnis nei su Titu. O uz poros savaiciu kazkur prasides kraustymasis i sava buta. Jau dabar vis nuvaziuoju lengvai patvarkineju. Kai sesuo buvo savaitei atvaziavusi tai daug padejo. 😀 as ir galvojau, kad butu gerai dabar auginti mergyte, bet kai suzinojau, kad bus antras sunus, tai pagalvojau, kad Titui gal ir geriau brolis. Bus nedidelis skirtumas, tures bendru interesu. Na o gal kada trecia bus dukryte 😀 😀
Sveikos 😀 Sveika sugrizus Laura. Taip staigiai pradingai, net pasigedom forume, kad ilgai nesirodei. Na kelione tikrai nekokia matau buvo, bet svarbiausia, kad laimingai namo grizai pas savo dukryte 😀 ir pasiseke, kad skola atgavai 😀 tokiu kelioniu ir as nenoreciau, nebent kaip pati rasei, su vyru pirmyn ir atgal.
kas supras tuos vyrus...
tai gerai,kad nors atgavai tuos pinigėlius,juk šimtas litų nesimėto 😀 nu tai kaip kitaip žmogus turėjo atnešt skolą jei į namus neateitų 😃 nu bet rimtai,ko tada vežės,kad kartu būtumėt grįžę suprasčiau,o čia gi pats žinojo,kad tau su svetimu reikės grįžt 😀
laba. na ka padarysi. dziaugiuosi, kad namuose esu su eivilte. vakar tas vairuotojas skola atidave. tad praradau tik daug nervu ir pirkiniu. kaip matau, roguciu net nereikia, nes kol kas sniego nera, o kad ir yra, tai trumpalaikis. saldumynu irgi nepirkau, tad figura patausosiu 😀 tik pampi, gaila, kad neisejo nusipirkt. siaip keista, kad toks pijokas saziningai skolas atnesa. ir dar brendzio pastate. tik jau gert tai negeriau. vyras pyksta, kad i namus latrai ateina. bet sakau, jei taip nepasitiki manim, tai reikejo galvot pries kelione, nes ir taip aisku, kad masinoj gali tekt nakvot, daug bendraut.
vajei laura,visai nekokie tavo įspūdžiai apie šitą kelionę
na, kol vaziavom, tai jis negere. tik pries tai nusigere, issiblaive, vel nusigere, issimiegojo ir tada tik vaziavom. o norejau lenkijoj apsipirkt (pampiu, rogutes eiviltei, skanestu kokiu mamai), bet grizau plika, basa, kadangi tas kuro uzsipyle ir nepakako lesu susimoket. teko skolint pinigus, kad sumoketu, nes kitaip policija butu operatoriai iskviete ir tada tai jau tikrai kelione butu pasibaigus. tai dabar nezinau, atiduos ar ne. apie 100 lt skoloj. bet jau nebesijaudinu labai, jei ir neatiduos. svarbiausia buvo grizt kuo greiciau namo
sveika,tai mes ir galvojam kur pradingus esi nebepasirodai,o čia ji keliauja 😀 nu bet jo iš po tokios kelionės ir aš nenorėčiau niekur važiuot,dar nežinai kas tokiam girtuokliui šaus į galvą prisigėrusiam,gerai,kad sveika gyva grįžai namo
sveikutes. na ir daug cia priraset. vis nespeju paskaityt. o ir nelabai dar galiu. buvau vel isvykusi vyra lydet. nors nelabai norejau, bet ikalbejo (ilgam isvaziavo, tai norejo, kad vaziuociau kartu). po sios keliones kazi ar daugiau vaziuosiu. pirmyn nieko, o kai su svetimu vaziavau, tai kosmaras buvo. tas nugeriantis, tai pragere beveik puse kelionei skirtu pinigu (dar pries kelione namo). teko be kuro miegot saltoj masinoj. maza to, kai buvo pervarges, kelyje pradejo atsijunginet. sakau jam, stojam arba nusnaust, arba pasivaiksciot, kavos nusipirkt ar kaip, bet tas nieko - uzsispyres ir sako, kad cia nieko tokio. vyrui visa tai papasakojau, kai namo parsiradau, kad jau nebesinervintu. atsizadejau visu tu kelioniu. dabar jau galutinai. nebent tik su vyru pirmyn ir atgal grizt, kas beveik neimanoma, nes jo reisai ilgai trunka. vaikstau jau kelinta diena po keliones kaip apdujus. o kai prisimenu ta vaizda, kai atsijungia vairuotojas, tai isvis negera pasidaro 😕
maniskis ir labai piesti megsta, ant sienu aciu dievui nepaiso, bet grindis buvo jau pagrazines. nusivalo ir musu 😃
nu šiaip irgi nejutau kai dygo,bet tik iltiniai prikankino vaiką,nu bet jau praeitas etapas 😃 daba mano pana pieštuką pasiėmus visur piešia kur tik sugalvoja 😃 pas ją kambarį tapetai jau apipaišyti,šiandien virtuvėj stalą ir palangę apipaišė,gerai,kad nusivalo 😃
oij tai jus kankinotes, sandra, su dantukais. mum du iskart dygo, bet nei temp neturejo, nei viduriavo, tik labai jau irzlus buvo....