Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
tik galvoju, gerai, kad ta koja neluzo, kai eivilte mazesne buvo. kaip tada, tai neisivaizduoju... ir nesiot, ir pampius keist. dabar jau pati sedasi ant puodo net neprasius. kai bunam dviese, tai nueinu i wc, o ji man atnesa savo puoduka. dar paprasau, kad ka paduotu. tik jau zaislus labai ismeto ir nenori tvarkyt. tada tai mes ir pasipykstam, nes kai primeto, as negaliu praeit. o graziuoju ne visada ir padeda. kol buvo mazyte (vos vaiksciojo), tai pati sunesdavo zaislus ir jai labai patiko tvarkyt, o dabar tinginuke pasidare.
na, smagu, kad vyras grizo, bet jau kiek jam reikalu... masina 2 dienas taisesi, tai tik per langa galejau i ji paziuret. abu mes siuo metu invalidai - man koja, o jam nugara. seniai jis jau turi nugaroj isvarza, tai tik pakilnoja ka nors ar padirba pusiau susirietes ir iskart surakina. sunku jam dabar, kai as koja susilauzius. apipraust vaika labai sunku. jis siaip ne taip ikelia i vonia, o as nuprausiu. tada jam reikia iskelt. taip ir kankinames abu 😕 o dar jam maista ruost kancia... labai jau nemegsta.
aciu sandra. jau pati jauciu, kad koja gyja. siaip galvoju, kad gal neblogai jigyja. nezinau, ar galima sprest pagal nagus... man jie gerai auga, neskilineja, daug kas net pavydi, kad galiu issiaugint ilgus nagus, nors ir uzsiimineju veikla namuose, kaime bulves kasdavau ir neluzdavo. tai gal sakau, ir kaulai turetu gyt gerai
sveikinu mantuka su krikstu. ikelk nuotraukyciu. labai man patinka kriksto nuotraukas ziuret. visi vaikiukai kaip angeliukai buna 😍
nu pas mus irgi karšta būna,bet langus visur atsidarau,tai nieko,naktį miegam su visiškai atdaru langu 😃 nes miegamasis pietinėj pusėj,iš ryto ten būna taip vėsiau,o per diena kai iššyla tai būna jau karšta,o salione kol kas dar normaliai būna 😀 pirmadienį pakrikštijom Mantuką,tai visą laiką aš laikiau,kunigas sako,ar jis pabus ant rankų kūminui,tai jis norėjo paimt,o Mantas iš kart mano kaklą apsikabino ir viskas 😃 gerai,kad viskas greit ten baigias,nes kai reikia taip laikyt,jau sunku vsai,o dar sukas,juda,nori,kad ant grindų paleisčiau 😃
Labuka,vaje,visai pamiršau Tituką su gimtadieniu pasveikint 😕 tai dabar sveikinu sveikinu su praėjusiu gimtadieniu 😀 smagi šventė kaip suprantu buvo 😀 o mes tai savaitgali uošvėnės gimtadienį šventėm,da kaip tik Ligita apsirgus buvo,kosėjo ir temperatūra,bet per kelias denas pasveiko,daba Mantas lyg norėtų sloguot.Živile,tai smagu,kad taip lengvai įsivažiavai darbe 😀 Laura,o jums tai išvis faina,kad tetis grįžo,įsivaizduoju kiek Eiviltei džiaugsmo 😀 tikrai,kad kuo greičiau išgytų tavo koja 😀
tiesa, kaip pas jus namie, kai lauke karsta? pas mus tai ir namie pragaras. be ventiliatoriaus visi isgriutume, eivilte neuzmiega, kol neijungi. praso ijungt veja.
labukas. su praejusiu gimtadieniu titukui 🌷
sulaukiau savojo pirmadieni. atvaziavo su sampanu ir sidru. sakau, gal juokauji? jei gerciau sitiek, tai su ramentais iki wc nenueiciau. tai tik sampana abu sugerem. klausiau, kokia cia proga, tai sako, irjoniniu, ir eiviltes gimtadienio praejusio, ir susitikimo proga 😀 dabar gal 6 savaites namie bus.
eivilte zviegt is dziaugsmo pradejo, kai tetis pro duris izenge. telefonu ar skypu ji del kazko nenori sneket su teciu, o kai pamato, tai neatstoja nuo jo.
dabar dar labiau nekantrauju, kada vaiksciot pradesiu. labai noriu, kad visi 3 iseitume pasivaiksciot, dar ka nuveiktume. o gipsa gal jau pirmadieni bandys nuimt ir ziures, ar sugijo koja. siaip pati be gipso bandziau ant zemes pastatyt koja sededama ant lovos, tai skauda, kai staciai ja laikau. bet turbut normalu, kol neisivaiksciojus esu.
Torta pati dariau, bet jau kaip sunku kaip taip karsta su maistu ka ruostis!!! Gerai, kad ten sioks toks saldytuvas sode yra, tai dar torta i kamera igrudau, nes lb prastai saldo. O kiti maistai tai akyse isvaizda keite i nepatraukia puse 😃 Nors ir rinkau maista labiau gamtai pritaikyta. Lb daug vaikuciu negalejo atvykti, nes mat tas ilgasis savaitgalis, tai daug kas isvyko, kas su palapinem, kas siaip. Kitu tevai dirbo.
Atsventem Tito gimtadieni sestadieni, lb karsta buvo tai buvo 2 baseinai, palapine, visokiu zaislu. Sventem sode, tai lb smagu vaikam buvo 😀 O penktadieni ant keksiuko daviau uzpusti 3 zvakutes ir i darzeli nesem saldainiu vaikams (nes tikroji diena ta buvo penktadieni) 😀
Sveikos 😀 Sandra, oi kaip faina, kad jau ropoja Mantukas 😀 Tikrai dabar tures jau Ligita daugiau veiklos su broliu 😀 Tai kai nuejau i darba, tai buvo demesio 😀 Visi klausinejo, kaip vaikuciai gyvena, kai kurie dar pasake, kad seses broliams dar reik 😀 Siaip praejo lb gerai viskas. Po keliu valandu dingo toks jaudulys, viska prisiminiau kas kur padeta. O po to apime toks jausmas, kad as kaip dirbau taip ir dirbu ir, kad nebuvo jokios 3 metu pertraukos 😀 Dirbsiu kiekviena ketvirtadieni ir kas antra penktadieni. Rugpjutis laisvas, nes mano gydytojas atostogu iseina 😀
labukas. kaip faina, sandra, kad jau ropoja mazylis. viskazkaip ne 1 vietoj buna, vis linksmiau visiems su juo.
laukiu vyro siandien sugriztancio. pagaliau po sitiek laiko gris. blogai tokios ilgos keliones. kai namie buna, priprantam 1 prie kito, tada sunkus issiskyrimai buna, o kai atvaziuoja, tai sunku 1 prie kito pratintis
mano Mantas jau pradėjo ropot,bet taip juokingai varo jis 😃 viena kojytę pilna pėdutę deda,o kitą tempia 😃 bet taip juokingai atrodo,kažkaip kreivai keliauja,o kai skuba paskui Ligita tai išvis prisijuokt galima 😃 o Ligita tai kelia brolį,eik sako,paskui nuvirsta abu,tai vis šaukiu,nekelk brolio,tai tam kartui ir vėl tas pats 😃 bet jau dabar kai du vaikai yra tai sakau geriau nei vienas,nes jie jau pažaidžia kartu,tai aš galiu kažką pasidaryt greit,o kai Ligita viena buvo,tai su ja pastoviai reikėjo žaist 😀 Laura,tai jau greit galėsi ir dvi kasytes rišt 😀 Ligitai jau eina supinti dvi kasytes,bet šiaip irgi neperdaugiausiai plaukų turim 😃 bet ji kai suriši dvi kasytes,po kažkurio laiko išsiriša,o kai supinu tai ne,ir miega su kasytėm,nenori išsirišt 😀
Labuka,Živile,tikiu,kad jaudinies,aš ir jaudinčiaus 😀 o dėmesio centre aš irgi nemėgstu būti 😃 nu matai kaip įdomiai Titui kojytė kreipiasi,aš tai nevežiau Ligitos,ji basom kojom per dienas laksto ir per kažkokia laida mačiau,kad iki 7 metų nieko nereikia daryt su kojytėm,jos pačios susitvarko,o tėvai perka brangiausius batus,per mamyčių kluba berods gydytojas pasakojo,kad nereikalingi ten visokie ortopediniai batai,nu bet jai gydytojas paskiria vadinas reikia 😀
aciu, zivile, uz sveikinimus. paaugo eiviltes plaukuciai. pries metus per jos gimtadieni beveik plika buvo, o dabar jau siokia tokia kaselyte iseina supint
labukas. jaudulys visada buna, kai po didesnio laiko tarpo i darba ateini. as jaudabar galvoju, kad kai sugrisiu, busiu demesio centre (o man nelabai patinka but demesio centre), nes visi klausines apie koja. o apie pacia pirmaja darbo diena, kada ateini budamas naujokas, tai is viso patyliu. bent jau man tai sunku visur buti naujokei. bunu labai susikauscius, nervinga, labai jaudinuosi.
Taip jau ryt i darba vaziuoju, kazkaip ir noriu ir toks lengvas jaudulys 😀 O kartais galvoju ai galejau per vasara dar nedirbti. Bet is kitos puses gerai taip biski nuo vaiku pailseti moraliskai. 😀
Sveikutes 😀 Dideliausi sveikinimai Eiviltei su praejusiu gimtadieniu!🎉 Tikrai jau kokia panele 😉 ir plaukuciu jau kiek yra! As tai vis nebuvau prie kompo. Tai ten tai sen,ar pavargus. Vakar ir velai grizom. Buvom pas ortopeda Kaune. Savo noru veziau patikrinti bet su siuntimu. Tai Titui padukus padarys, nes sake nori jau kojyte i vidu kreipti, tai panesioti patare.
labukas. aciu uz sveikinimus. tie vyrai... manasis irgi buvo ismetes savo kompa. tik jo iskrito is furos ir nepataisomai subyrejo. tai nauja pirkosi. dar tada, atsimenu, kaip tikapreke mane, kad telefono klaviatura sugadinau (isiminejau ja, kad isvalyt galeciau ir mygtuka nulauziau), o pats po poros val.reise kompa ismete. tai ir sakiau tada, "kas cia is musu zioplas?" 😃
as irgi traumu pergyvenima neturejus. tik raisciai kojos buvo plyse mokykloje, bet 2 savaites su elastiniu bintu pabuvau ir praejo.
Laura,oi tikiu kaip tau sunku dabar su ta koja,nu bet sugis ir būsi pamiršus 😀 nu tfu tfu tfu,bet man koja nebuvo lūžus niekada,neturėjau jokių didelių traumų
bet gal visai nieko šitas atnaujintas tinklalapis,tik pagalvoju,kad visai neblogai būtų,kad eitų padaryt uždaras grupes,o dabar skaityt gali belekas 😀
Labuka,sveikinam Eiviltę su praėjusiu gimtadieniu 🎉🌷 kokia panelė jau 😀 o šitas puslappis koks atsinaujinęs 😃 o mūsų kompas gi buvo sugedęs kaip sakiau,ir kai sutaisė vyras numetė ant grindų ir vėl nebeveikė,tai taip ir sėdėjau be kompo,daba jau sakau gal ilgesnį laiką veiks 😃 Živile,man iš pradžių irgi neleido prisijungt,klaida metė,bet paspaudžiau keisti slaptažodi ir va vėl prisijungiau 😀 neatsikratysit manęs taip greit 😃 tai jau į darbą eisi,vaje kaip greit laikas bėga 😀 aš tai jau irgi norėčiau kai pagalvoju,o kitą kart atrodo visai gerai ir namie 😃
beje, grizo siandien is darzelio labai patenkinta. gavo dovanele nuo aukletojos - spalvinimo knygute ir segtukus i plaukus. tai knygutes niekam nenori net parodyt, o segtukus iskart parejus liepe isegt i plaukus. tiesa, musu darzelyje kol kas niekas gimtadieniu vaikams nedaro. su mamom nusprendusios buvom ,kad dar maziukai. bet jau gal kai bus darzelinukai, turbut darysim. beje, nuo liepos menesio eivilte tures eit i kita darzeli, nes musiskis visai liepai uzsidaro. utenoje bus 2 budintys darzeliai, tad reikes i viena is ju vesti. bijau ir pagalvot apie tai, nes eiviltei ne visos aukletojos patinka. prie svetimu ji tiesiog zviegia. per metus ir prie savos vienos nepriprato - kai tik ja pamatydavo, iskart i asaras puldavo. nors ir visos ten jos neblogos, kiek teko girdet is kitu mamu
ir fotografuotisnelabai norejo
na,tai kur visos taip dingusios? pasirodom ir mes. vakar buvo atejusi eiviltes kriksto mama, tai duko su ja. na, o torto zvakuciu tai jau nenorejo pusti 😀
pamatysi, kaip greit isivaziuosi darbe. as tai laukiu nesulaukiu, kada galesiu eit darban. ir sveika budama norejaudirbt, uzsidirbt, laika leist naudingai, o pasedejus gipse is viso nebetveriu, kaip n0oriu
man tai pikta, kad kas savaiteturiueit i poliklinika. nieko neklausineja ir i kojanet neziuri. tik biuleteni pratesia ir kortejej kazka paraso. juk galetu reciau paskirt vizitus arba leist, kad ateitu kazkas su mano lapeliu ir pratest ta nedarbinguma. juo labiau, kad ne per sodra eina jis
labukas. man truputi geriau, nes langete deta, tai galiu ja nusiimt. ir praustis visa galiu, tik sunku ilipt/islipt i vonia. ir niezulio jokio nejauciu. mat priekis ir uzpakalis kojos vedinasi. be to man kulksnis luzus, tai galiuper keli sulenkt pilnai. o blauzda tai tragiskai plona belikus. pirma karta kai pamaciau, tai labai issigandau. pirma mintis - kazkas atsitiko ir niekada nebevaiksciosiu. baisu. na, o randas tai puos ilgai ilgai. 8 siules darytos. llabai bjauriai atrodo ta vieta 😕
Tokio vezimelio vaikystej ir as lb norejau, bet neturejau. As jau ketvirtadieni ir i darbuka vaziuosiu. Oi jauciu bus sunkoka kol isivaziuosiu ir prisiminsiu 😀
laba, o gal ir Sandrai neledzia prisijungti, kaip ir man neleido. Gaila bus, jei neprisijungs jau ☹ oi Laura, isivaizduoju kaip jauties. Seniai 2002 ar 2003m. mane pesciuju perejoj buvo partrenke, tai ir koja buvo gipse, nes kaulas buvo iskiles. Tai ir 5 sav per visa koja turejau gipsa. O niezti nuo jo, griauzia, atsisest negali, nes visa laik istiesta koja, miegoti ir sunku. Oi pamenu ir privargau, nuo mokslu atsilikau. O kai nueme, tai koja kai sakliukas buvo, kai raumenys nustojo dirbt. Atrode kaip kokios 90m senutes koja kaulas ir oda. Po to atsistate, bet ilgokai skaudejo raumenys kol vel iprato prie darbo. Bet kokius 5m as vis jausdavau ta vieta, tirpdavo per ja ilgiau pasedejus. Ar i oro permainas kazkaip ten pradedavo skaudeti. Db jau nieko. Gerai gydo biotrono lempa.
labukas. sandra turbut neranda sios temeles, kad neparaso nieko. sumasciau, kad eivilte daktaro rinkiniui per maza dar. greit ismetys. be to mama labdaroj (prekiauja ji labdara) imdama prekes rado daktaro svirksta. as ji isploviau ir daviau zaist. gydo eivilte leles ir mus su mama, bet ne itin zavisi. tad nusprendziau nupirkt lelei vezimeli. toki, kur su lopsiuku. ilgai dar gales zaist. juk leles mergaitems gal iki 7 metu neatsibosta. ir laukan gales issivezt, ir kaiman. siaip turi ji paprasta sedima leles vezimuka, bet pas tevus isvezem, nes kai dirbdavau, daznai pas juos budavo. pativaikystej turejau gulima leles vezima ir labai dziaugiausi juo. kaime su vyresnem pusseserem kaciukus vystydavom ir guldydavom tan vezimukan. kai atsirado sesuo, tai ja paaugusia kazkaip nuemus lopsi ir istacius pagalve uzkeldavau ir veziodavau 😃 smagumelis buvo
aciu, kojagereja po truputi. dar gal tik ipusejo gipsas. kol kas niekas apie jo nuemima is daktaru nekalba. maziausiai 6 savaites tai darnereiskia, kad butent 6 savaites ir nesiosiu. gali tekt ir 8 ar dar ilgiau. cia jau kaip echoskopas parodys. o dar kiek po to laiko reikes rebilituotis, neaisku. gal dar koki menesi. zodziu visa vasara sitaip. net graudu darosi.😥