Sveikutes,niekad nesu laikiusis dietos,tad butu labai smagu ,kad kas prisijungtu,palaikytu silpnumo akimirka :D kodel nuo rytojaus?nes maniau,kad bus dar norinciu is savu rato,bet jos kitom uzsiima,tad liakat jus, mielosios MK mamytes :) gal atsiras bent viena :) butu smagu :)
o kaip ten ju plikintu skonis?lb slykstu? 😃 as nuo pirmad delcios dietos laikysiuos
Grikinaus, numečiau 😉 Mėgstu grikius, bet po jos nebelabai 😃
ar cia kurios merginos grikinosi?kaip ta dieta?lb bjauri? 😃
saunei ragana atrodai , smagu , ir suknele sauni 😉
man pakrite kg,bet as niekad nesmalizauju,man saldumynu gali ir nebuti,darzoves,salotas ivarias darau ir i mk receptus dedu 😃 pokolkas esu savimi patenkinta.
na valgau cukinijas zirnaii sparagins pupeles augraki pomidorai atvirai daug zalesiu ir plius kriauses arbuzus
O vat sende ryte hm 78,900gr sekmingai tolaiu krenta oi nu dar bent iki 75kg pasiekti...
lila klysti uzsuku daznai tik nieko nerasau nesu liekna esu dideliame pliuse bet negaliu dietintis stengiuosi pagausinti seimyna
tikrai gerai atrodai na parasyk ku jau darei????????????/😉
nu liuks atrodai
vat taip mamukai siai dienai atrodau lygiai 80 kg :-) nuo 103 kg
engrida tau gerai as kai nervinuosi man pliusas didziulis buna 😃
labukas as sveriu jau 81kg ( tiesiog nervuku daug turėjau tai per savaite pamečiau 4 kg )
odeta taip ir geriau as ir valios jau nebeturiu
zinokit neturiu valio laikytis tokiu dietu... valgysiu savaip- jokios duonos, bulviu, tik darzoves, mesyte ir per pus mazesnes porcijos.
as ir si ryta startavau- mano saskaitoje 75 kg...
beja pasigirsiu vyras padovanojo kaciuka persu veisles pavadinom Persiku(persis) istai jo foto cia tokia neryski realybej jis toks pukuotukas mmmm mylimukas mano
tai zinok renata negaliu i save ziureti bet va jau siandien mano dieta nuplauke vyras vovierusku parnese tai darysiu bulviu kose su vovierusku padazu mmmm as ju siemet dar nevalgius tai laukiu nesulaukiu pietu 😃
labas rytas startuoju su 72,1kg ziuresim kaip seksis 😀
ir su grikiu dieta man geriau svoris krito tai jos ir laikysiuosi 😀
paneles as su jumis tik as grikinsiuosi 😀 man grikiai zenkliai skaniau
tai as ir dabar oabandysiu 4 dienas, ir tada jau galesim abi 😀 labanakt 😃
na viskas, seniai gundziaus, bet dabar jau tikrai !
na man dabar viskas ziauriai pasta,beje... jei seniau virsutinei daliai pirkdavau 36-38 dydzio rubus, tai apatine visad budavo 40-42, o dabar ir virsus, ir apacia 42 😃 kai kada ir 44 😃 o dabar va svarkeli 40 nusipirkau ir vsio 😃 diena kai matavaus visai niek buvo, o vakare sagos sprogsta 😃
na as visad per klubus buvau plati 😃 net kai liemuo buvo 65, klubai buvo 102 😃 😃
rezultatai liudni... per liemeni 90, per klubus 107 ....😥
smagumelis 😀 man per liemeni kazkada buvo 72-74, per klubus 102, einu dabar pasimatuoti....
kur vaziuojat prie juros?
kad tau jau jo nebera! na bet kad ir kokius 2-3 kg numesciau, but jau vazidelis geresnis...
tik galvoju, blin, man mm pareina, o per jas apetitas padidejes buna... o dar penktadieni vakare sveciai atvaizuoja, vaziuosim savaitgaliui i Ventspili, tai realiai tik 4 dienas pasilaikyt iseis...