Sveikutes,niekad nesu laikiusis dietos,tad butu labai smagu ,kad kas prisijungtu,palaikytu silpnumo akimirka :D kodel nuo rytojaus?nes maniau,kad bus dar norinciu is savu rato,bet jos kitom uzsiima,tad liakat jus, mielosios MK mamytes :) gal atsiras bent viena :) butu smagu :)
nu ir kaip tau laimonda sekesi? 😀 butent,ka ir sakau,kad numesti nera taip lengva,o va kai dietos pasilaikai,atpranti siek tiek ir svarbu nebepersilepinti ir viskas bus ok 😃
lila jau ,kai numeti dieta reikia tieisog ismokti valgyti ir viskas bus ok 😉
as esu bandziu sia dieta 😀
butinai 😃
kur jau cia palaike tema,kad as tik dabar islindau ir ziuriu kad ojojoj kiek cia mamyciu sveikuolyciu prisirinke 😃 na parasyk svarstykliu rodmenis vakare veliau 😉
oi kaip smagu,keik musu cia jau daug !!! 😀 gerai,kad mejure buvo,palaike tema 😀 itariu ,akd ir tu susigundysi 😉 as drauge prikalbinau,tai irgi laikosi su manim kartu.tik va keistas dalykas,kad sako su sojos padazu galima,o as bent Norvegijoj sojos padazo be drusko neradau tai ir klaustukas,ka tik valgiau su juop,tai skanu,tik bijau,kad atsilieps rezultatui 😀 ir nerealu,akd pasidalinot patirtim,taip pakele upa,kad... 😀 o taminai pasakysiu,kad ir as sportuoju,bet namie,turedama laiko,neperkraunant saves,taciau...ir laiko stinga, kartais ir valios namie.... 😃 taigi,jau vakaras,suvalgiau beveik 2 pakelius ryziu ir dar puse suvalgysiu veliau,kai isalksiu 😀
oho kiek mamu prisijunge 😀 na sveikos sveikos 😀
as ab rocketa turiu bet nlb yra laiko treniruotis
koki treniruokli turi?=)
Oho lila,jauciu jausmas tai nerealus,pavydziu tavo valios stiprumo😀,o per kiek laiko cia?
oho!!!! nieko sau!
as irgi bijau tu obuoliu dienu😀Ir is vis tokios rimtos dietos dar nesu bandziusi,isskyrus kopustienes dieta😀 cia bus rimtas isukis😀
tai is viso kiek numetei?kiek gryzo?
lila bijau kad po krutineles paslysiu,nesugebesiu vien obuoliu valgyt,vis kruopos yra kruopos krutinele mesa o obuoliai beveik vanduo =D
o kiek buvai numetus ir kokiu budu?=) pasidalink patirtim =)
Sveikutės 😀 jungiuosi ir aš. Pasiskaičiau ir visai idomu paliko... Ne į naudą man darbe ta nesveiko maisto diena... picikės, apkepukai... dar ir kokio šokolado studentai padovanoja... žiūriu kiek buvau numetusi pradėjo vėl sugrįžti. O taip norisi pavasari kokį sexi sijonuką užsidėti 😃 vyrui po nosim uodegą pavizginti 😃
nukris Rimuli =) as tai puikiai jauciuos =) sian prisipirkau krutineles,kazin koks skonis bus be prieskoniu...
tamina,o kas sake kad nesportuojam?vien sportas nepades...asmeniskai as sezoniniu metu begioju,plaukioju ir seip turiu geros veiklos bet tai nepadeda nulaikyt pastoviai geros formos ir stangrios odos.o dietos dalinai yra valios ugdymas,o sveikatai nemanau kad pakenks tarkim prisilaikyt 9dienas ir aisku likusius metus neryt kaip arkliui...
Jungiuos ir as prie jusu,prisipirkau ryziu ir jau nuo rytojaus pusryciu pradedu😀Db esu 70,2kg, kaip butu gerai kad nors 5kg nukristu😀
labutis as jau antra diena sios dietos laikausi,noriu isbandyti save,patikrinti kiek tikrai galima numest ir kiek poto priaugt =DDDD
taip pritariu pilnai 😉 o dietos laikymasis tai tikrai kad nemanau lengviausias kelias....na man pvz tai nera lengva prisiverst laikytis dietos 😛 pasportuot sutinku kad reikia...bet kaip prisiverst!?? i sporto kluba eini ar namie sportuoji?
vien sporto tikrai kad neuztenka, reikia ziureti ka ir i skrandi dedi 😉
Oi jus mamukai,mamukai!!!! su savo dietom.. geriau valandele pasimankstinkit,o ne tu dietu laikykites. Einat lengviausiu keliu,bet ziurekit,kad ateity neatsilieptu sveikatai.
Va as nuo kovo 1 mankstinuosi,ir jauciu po truputi rezultatus,dar neatrodau,kaip kulturiste,bet tokia ir nenoriu but,va kad kuno formos butu stangresnes.
Vyras pagyre. Svarbiausiai pati prazia,reikia nepasiduoti,o po to lengviau viskas.
tad ne dietu laikykites,o pasportuokit.
na logiska...nes ne taip skanu bus 😃
aisku kai bus ryziai be druskos maziau ju ir sukirsi 😀 😉
manau kad ne taip...nes kiek zinau druska turi savybe kaupti skyscius organizme,taip kad naudojant ja nelabai kas gausis,nes skysciai kaupsis organizme ir nekris svoris...uz tai ir raso kad prieskoniais skanint be druskos,ta prasme zolelem visokiom tik
o tai jeigu ryziai druska paskaninti,ar tai jau labai blogai 😉 ar svoris ne taip krenta ?
o geras 😀 na va viena nuomone jau su pliusu...ok lauksim dar nuomoniu 😀 na bet jei ir lieka 5 kg nukrite tai ir tai jau ohoho sis tas 😀 man kaip tik kokiu 5 ir reiktu numest 😀 linciuke,lengviausia dieta yra-jokios dietos 😃
idomu kurie dieta lengviausia😀
va va pas ka dienos pas ka sveciai atvykstantys 😀 tai mes prie dzerdos jungsimes veliau 😀