Vaikulės dieta

14. Mar, 11:02

Sveikutes,niekad nesu laikiusis dietos,tad butu labai smagu ,kad kas prisijungtu,palaikytu silpnumo akimirka :D kodel nuo rytojaus?nes maniau,kad bus dar norinciu is savu rato,bet jos kitom uzsiima,tad liakat jus, mielosios MK mamytes :) gal atsiras bent viena :) butu smagu :)

15. Mar 2011, 13:59

as kolkas irgi busiu stebetoja, nes reikia tam reikaliu pasiruosti moraliskai, o dar mano dienos arteja, tada niekaip neiseis nevalgyti😉

15. Mar 2011, 12:55

ir vel eini ryzintis??? tai kiek tu ryziu kilogramu suvalgysi per diena? 😃 na pas mus irgi oras neblogas,turi but siandien +14 bet nelabai panasu kol kas i tai 😃

15. Mar 2011, 12:51

😃 siandien laaaaaabai grazus 😀 tik mes is po ligos,tai dar bijau eiti i lauka,nu gal rytoj jau isdrysiu 😀 nu einu ryzintis 😃

15. Mar 2011, 12:39

pasiplove 😃 arba ziuri i ryzius atsisede 😃 nu oki negundysiu 😛 nu gal tik biski 😃 kaip oras norvegijoj?

15. Mar 2011, 12:35

😃 ne nu klausyk tu tada geriau buk pasyvi stebetoja kaip rasei,nei gundyk cia visokiais sumustiniais 😃 bet man idomu,kur kitos pabego 😃

15. Mar 2011, 12:28

labas 😀 cia tau is baimes kilas pabego 😃 o as sukirtau du sumustinius su lasisa 😛

15. Mar 2011, 10:56

sveikutes,nu as jau ryzinuosi 😉 uzsiberiau prieskoniu be druskos,tai skanu,man skanu 😉 taigi 1 DIENA.Svoris 72,8(per nakti keistai nukrito kilogramas 😃) ziuresim ka svarstykles rodys vakare 😀

15. Mar 2011, 01:15

😃 jojo,mes is Norvegijos 😃

15. Mar 2011, 01:09

Londone 😀 o jus kur? ot laikai atejo...kalbi ir nezinai,su kuriuo pasaulio galu kalbi 😃

15. Mar 2011, 01:07

ok,tai lauksim prisijungiant po triju dienu,o iki tol linkiu skaniausiai prisivalgyti,ir valgyti valgyti valgyti ir atsivalgyti uz 9 dienas 😃 o kur jus cia randates,kad taip rasai? 😀

15. Mar 2011, 01:01

nu as vistiek anksciau kaip po triju dienu prisidet negalesiu 😀 mama poryt i svecius uzvaziuos...tai jau labai laukiam nes senai matem ir jau kuriu ka prigaminsiu ir aisku VALGYSIU VALGYSIU IR DAR KARTA VALGYSIU! 😃 taip kad galbut prisijungsiu po triju dienu prie jusu 😉 o be to cia pas mus tos krutineles tai ojojoi kaip kalakutu tai nezinau kaip cia su jom gausis 😃

15. Mar 2011, 00:56

😃 nu mejure mejure 😃 man ir nebus lengva kai kas antra diena vyrui gaminu po 3 patiekalus(tarp ju ir pyragai,bandeles ir panasus skanestai),bet bet...pribrendo manyje reikalas,noriu figuros,kuria turejau iki nestumo,nes nesusigyvenau su tais papildomais kilogramais ir mazai rubu man tinka taip kaip noreciau 😃 taigi reikai tik daugiau ryzto ir viska priimkim kaip bajeriuka ,ziuresim kas is to gausis 😃

15. Mar 2011, 00:52

tai man tada evakuotis is namu reiks... tom devyniom dienom 😃 nes as negaliu gamint valgyt ir nevalgyt 😃

15. Mar 2011, 00:51

tai tada tu su grikiais,yra grikiu ziauri dieta,kai istisai valgai griskiu uzplikytus verdanciu vandeniu,tas tris dienas,o po tesk vaikules,tikrai rezultatai turetu buti geri 😉 😃

15. Mar 2011, 00:49

na esti ryziu gal ir nelieps nes as ju ir neesiu 😃D man tada reik alternatyva ryziam rast...nes man su viduriais irgi sakes tada bus ☹ o ricinos neturiu 😃

15. Mar 2011, 00:48

as dar to nebandziau 😃 o pasistengti del isvaizdos tobulinimo reikia...jei nemoki ar nenori,kaip as, vagyti visa gyvenima vien sveiak maista,o priaugai kg,tai reikia imtis kazko drastisko,o po tu juk vel skanausi visko,tik po truputi 😉

15. Mar 2011, 00:45

tai ir man tokios dietos patinka kur nereik kankintis,bet kad tokiu dar neteko girdet 😀 o ypac kai reik seimynai gamint maista ir ziuret kaip kiti valgo... man tai kankyne nezinau kaip jum 😀

15. Mar 2011, 00:45

nu baikit 😃 😃 😃 priimkim tai kaip zaidima,o ne kankinimasi 😉 svarbiausia ,kuo maziau apie tai galvoti,o jei galvoti--tai juoktis "ko tik nesiima moterys,kad butu lieknos ir grazios sau ir mylimiesiems,zinoma pasaliniu komplimetai "kaip tu sukudai" irgi sakyciau liabai jau malonus 😃" mejure,o butu daug smagiau jei prisijungtum,o sustoti galima bet kada,su sautuvu niekas nestoves ir nelieps "esti ryziu "😃 😃 😃 Deimante,jo su obuoliais lengviausia,bet sako sunkiausia butent tos dienos 😃

15. Mar 2011, 00:37

gerai,o as pabusiu pasyvi stebetoja kol kas 😃 pasakysit kokie rezultatai po tu 9 dienu...jei verta tada ir as bandysiu,o jei ne tai uzuojauta jums pasakysiu kad kankinotes 😃

15. Mar 2011, 00:35

prieskoniu galima,tik druskos ne,bet kokei tie kiti prieskoniai 😃 turiu kazkokiu daug spintelej,reiks paziureti kurie be druskos ir prisibersiu visu,kad nebtuu taip ziauru 😃 ai nusiteikim kaip raso,kad dievinam siuos grudelisu ir viskas bus ciki 😉

15. Mar 2011, 00:34

tai aisku,siaip sako taip ir reikia,reiks ir man apimtis matuotis,nes siuo metu taip pat planuoju pasportuoti truputi namie 😉 tai ryt viska surasysim cia 😀 o man reikia numesti 8,300kg,o iki idealaus varianto 11,8kg 😀 ziuresim ziuresim,kokas entuziazmas didelis 😛 o jei si dieta nepasiteisins,tai padarsiu pertrauka bandysiu laikytis baltymu,na bent jau is dalies,nes cia nera man reikiamo riebumo produktu,tai jei dar noresit po sios kokiu dietu,galesim paekperimentuoti 😛 😀

15. Mar 2011, 00:26

gaila neturiu svarstykliu, tad tik apimtis paziuret galesiu😉

15. Mar 2011, 00:22

nu va ir nsusinekejau 😃 ten turejau galvoj "....ir prie RYZIU. valgai kada nori" 😀

15. Mar 2011, 00:20

😃 nu matot,pakeisit ,tai jau nebe ta dieta,bet gali bandyti,blogiau tikrai nebus,tik ne tas gal poveikis 😉 nu tai ka, nuor ty tada dietinames,kap smagu,akd atsirado norinciu 👍 tai is rto pasisveriam visos 😉 ir prie grikiu,valgai kada nori 😉 o galvoju kokiasi prieskonaii gardinti ryzius be druskos? beda viena,akd turiu sojos padaza,bet jis saldintas,shet,teks be nieko man juos valgtyi 😃

15. Mar 2011, 00:17

ai rimtai ricinos namie yra, plaukus tepu😃

15. Mar 2011, 00:14

as ir issigandau😃 kazi ryzius kuo pakeisti, nes man tikrai viduriam sakes☹

15. Mar 2011, 00:11

ar cia tik 9 dienos:3 ryziai, 3 vista, 3 obuoliai?😀

15. Mar 2011, 00:10

o man visu 10 reiktu numesti☹ jei gerai supratau 6 paskutines dienas obuoliai tik?☹

15. Mar 2011, 00:00

aha ziauru,baisu,nu bet as pasiryzau,nes sedejimas namie ir gradziu valgiu gaminimas man ne i nauda buco,reikai susiimti,nes perdaug pasilepinau 😃 o iskart apriboti savo lepinimusis kazkaip pritruksta valios,nes nesiamto akivaizdziu is staigiu rezultatu 😉 nu Deimante,jungiesi,pabandom 😉 😃

14. Mar 2011, 23:51

nu tai gaunasi,kad jei imti maziausiai kiek imanoma.gaunais 600x9=5,400kg,o jei didziausia imti- tai 9kg,tik reikes po to,akd nepriaugtu pakeisti siek tiek mitybos iprocius 😉 - lepintis,bet ne per daug 😛 😃

1 ... 27 28 29 30 31