Laba. Norėčiau paklausti, kada aš jau turiu teisę prašyti kasmetinių atostogų grįžus iš dekreto?Dėkoju už operatyvų atsakymą.
Laba. Norėčiau paklausti, kada aš jau turiu teisę prašyti kasmetinių atostogų grįžus iš dekreto?Dėkoju už operatyvų atsakymą.
Ar nesi nemaloniai pajutusi,kad vis del to esi svetima sioje valstybeje?
na ir man pasisekė ,vyras myli kaip savus,nors kartais man atrodo,kad gimus jo dukrai,truputį atšalo daugiau lepina ją,nors gal natūralu,o tau taip nėra?
be svajoniu gyvenimas be prasmes 😀
ar turi kokia svajone?
o cia jau sunkus klausimas,ne nebendrauja...vaikai vadina mano vyra tevu o jis savais vaikais,stebejau as ji kaip per didinino stikla is pradziu,bet supratau ,kad zmogus vertas mano meiles,jausmu ir sutikau savo gyvenima susieet su juom...skirtumo nejauciu ,jis daugiau kantrybes turi su jais negu as 😀 as vis sakau,kad taip savi tevai ruopintusi vaikais... 😀
nemanau,kad vokieciai monstrai.....tiesiog seimos tragedija su vyru,kuris yra vokietis 😀
Na yra pazystamu is lt mokykleles is ambasados,bet artimu rysiu ne 😀
pas mane 3 iš pirmos,o kadangi antras vyras neturėjo vaikų pasirįžau dar vienam,.Ar vaikai bendrauja su tikru tėčiu?kaip tavo vyras reaguoja į tavo vaikus ar nera skirstymo?
jau minejau nostalgijos lt nejauciu,na gal vyram 😃 kurie "makaronus " kabina 😃 juokauju..
bet siuo metu esu cia remuose,o remai mane dusina,sunku man cia ,kaip tamsiame miske,bet jau branuosi as per ji ir gan sekmingai 😀
Ar turi Vokietijoje draugu/giu lietuviu? 😀
Na kalbes jie su akcentu,bet kalbos neuzmirs kalbet mokes,tam dedu visas pastangas,vaziuojam i lt mokyklele,sprendziam pratybas,bendravimas su lt su mociute,buna jie 2 kart metuose ten gera men.
ko labiausiai truksta isvykus gyventi svetur? ar nesinori gryzti i lietuva? apie finansus,krizes nekalbekim,apie gimines,draugus cia klausiu 😉
bet kazi kodel dauguma man uzduoda sita klausima..vokieciai nera monstrai 😀
na zinai ,kiekviena salis rodo savaja pozicija,lt vienaip rode cia kitaip 😀 as nieko nemanau,nes toje situcijoje ne tik tevas "pabaisa " o mama sventuole...
ka manai apie Rinau seimos istorija(jei apie tai esi girdejusi)?Kokia tavo nuomone?
Ar nemanai,kad jie po truputi isstums LT kalba is savo zodyno? 😀
tarpusavyje LT ,bet ir i maiso vokisku zodziu 😀
Sveika,Laimonda! Noriu paklausti,kokia kalba tarpusavyje kalba vaikuciai? 😀
geriu max du ir tai paskutinis iki 14 val,megstu latte..as geriu tik plikyta,o vokieciai is aparato,man ji neskani,na arbatele 😀 ir geria jie su pienu ir visad 15-16 val plius pyragai daug pyragu...del kavos skonio,kad manau vienodas kaip ir lt ,priklauso nuo kokia kava 😀
uzverciau klausimais 😀
laimonda,kiek puodeliu kavos per diena isgeri?ar jie skiriasi nuo LT?tiksliau,puodeliai "vieno gurksnio" ar normalus?kokia kava geria vokieciai?stipria ar silpna? 😀
2 is pirmos,vienas is sios bendras 😀 buciau nebegimdzius jau,bet kadangi vyras dar neturejo ne vieno,tai manau reikejo bendro 😀
O PAS MUS DAUGIAVAIKĖ NUO 3,VAIKŲ,BET TAI NIEKO NEKEIČIA,NES TAI TIK ŽODIS,JOKIO DOMĖJIMOSI, JOKIOS PARAMOS NĖRA,tavo vaikučiai visi iš antros santuokos?
Pokolkas nesinori,mano namai ten kur mano seima 😀
PASIKAVINAM ?
o jum nesinori grizti i lietuva?
na meluociau jei sakyciau kaip sviestu patepta,buna dienu kai noriu viska mest ir metu,tiesiog megaujuosi nekuom,bet seip vaikai nera isdyke,na buna pagadina nervus,tvarkingi,turi savo kambarius ir zino,kad tai ju erdve,ten ju zaislai ir nesiotis kitur ne,o jei jau atsinesiai tada buk mielas ir nusinesk..mano vaikai 8 val jau miega,na mazius,dickiai gulineja..vyras padeda daug,bet deja tik savaidgaliais,nes dirba,galiu nieko nedaryt,veja mane is namu poilsiui,bet as taip negaliu,kad ir padaro turiu prakontroliuot 😃
daugevaike cia nuo 4 vaiku ,sunku net pasakyt kaip,nesusiduriau su tuom,bet vaikai cia yra viskas,labai gina teises ir daug labai daug pagalbos seimoms,padeda,konsultuoja,padeda rast iseiti ir padeties,tevam padeda ne tik vaikam,nes tevai daznai nezino kaip elgtis,gi dazniausia tik saukti,rekti net uzduoti vaikui..
ar nesunku su trimis vaikučiais,ar padeda kas nors prižiūrėti?
Kadangi esu daugiavaikė man įdomu,kaip Vokietijoje žiūroma į tokias šeimas?