Laba. Norėčiau paklausti, kada aš jau turiu teisę prašyti kasmetinių atostogų grįžus iš dekreto?Dėkoju už operatyvų atsakymą.
Laba. Norėčiau paklausti, kada aš jau turiu teisę prašyti kasmetinių atostogų grįžus iš dekreto?Dėkoju už operatyvų atsakymą.
gyvenu daugiau ne 3,su vaikais kalbu ti lietuviskai 😀O Lietuvai nostalginos nejauciu 😀
kiek metų gyveni Vokietijoj?ar netraukia į Lietuvą?kokia kalba kalba tavo vaikai?
jau bilietus liektuvo turiu 😀 skrendu viena
kantrybės ir ištvermės šiandien, o aš lekiu košės gamint mažajai 😃
na va, galėtumėt paankstinti šike tiek datą, nes tik vos kelių dienelių tetrūksta 😉
klausuasi dabar D:Gurtskaja,nuostabus zodziai dainuose..
21 birzelio busiu iki 25
tai gal birželio 19 d. nusimato kelionė į Lietuvą? 😉
Laba noreciau jus pamatyt,kai atvyksiu i LT 😀
vilira ,as gyvenu vokietijoje
dariau nestumo metu,jie visiaki nekenkia nesiojant stebukla 😀
nepyk, jei to paties paklausiu, jei jau kas klausė 😃 Ar Lietuvoje gyvenate? ir kokiame mieste?
o pratimų nedarai? nes jie mano gyvenime daugiausia laiko užimdavo. nėštumas buvo košmariškas, tad teko atsisakyti...
saunus klausimai mamukai 😀
meditacijai laika skiriu dazniausia kas ryt,tai trunka apie 10 min,ir pasikraunu visai dienai 😀
as keliuosi 6 val visad 😀
savanaude nesu,del nuomones nori gyvent,eit i prieki turi but geros nuomones apie save,bet bunu ir kritiska,del lyderio tai buna kai reikia tai parodyt,bet tai vel priklauso nuo situacijos 😀
Drauges-turiu pazystamu,bet tokios,kad isipasakoti viska nuo iki ne,turiu karcios patirties 😀
kiek laiko per dieną skiri meditacijai, kiek laiko įvairiems pratimams. tam skiri rytą ar vakarą?
Cia nedirbu,bet dirbu per Lietuva 😀
nestume joga man labai padejo,nes gi nepaslaptis moters harmonu siautejimas yra kazkas tokio,kad sunku suprast 😃 ,pabudavau su savimi,atsjingdavau,ir man padedavo 😀
Laimonda,keli kls? ar esi savanaude(nelieciant vaiku),?ar esi geros nuomones apie save?ar nori visada lyderiuat? ar turi daug draugiu? ar megsti girtis?
taip divka situ as nevalgau,bet tai nereiskia,kad jau sveikas gyvenimo budas 😀,retai naudoju grietine,majoneza,keciupus,as juos keiciu alyvuogiu aliejum,isviso esu manjeke alieju 😃 patinka riesutu,linu,geliu ,zoleliu aliejai,vietoje drusko galima gi citros ispaust i salotas o vietoje cukraus medu..na ir t.t
aš irgi praktikavau keletą metų jogą. o kaip nėštumo metu reikalai su ja buvo? 😉
ar dirbi?
oij ne,man patinka naujoves,naujos pazintys,bendravimas 😀
Mano nuomone, tai toks maistas, kuriame yra ir išlieka kuo daugiau naudingų medžiagų žmogaus organizmui.Nekokybišku maistu aš laikau , pvz, čipsus, visas pepsi kolas, visokius greitus užkandžius ir pan., kurie nieko vertingo nepalieka organizme tik užkiša greitai skrandį.
Labuką,ar nesigaili ,kad sutikai dalyvauti?
11metu 😀
o kas yra kokybiskas maistas?
sveikutė, kaip supratau, praktikuoji jogą. prieš kiek laiko?
po Lazereveo turejo but kabliukas,nes tai kita knyga