Laba. Norėčiau paklausti, kada aš jau turiu teisę prašyti kasmetinių atostogų grįžus iš dekreto?Dėkoju už operatyvų atsakymą.
Laba. Norėčiau paklausti, kada aš jau turiu teisę prašyti kasmetinių atostogų grįžus iš dekreto?Dėkoju už operatyvų atsakymą.
čia labai taikliai dėl tepalų ir būsto.Lietuviai dar tokie, maisto kokybė nelabai dar svarbi, svarbesnė kaina.Bet pamažu daugėja žmonių, kurie nori valgyti kokybišką maistą.
Geros knygos padedancios save pazint tai, S:Lazerevo Karmos diegnostika, Malachovo,taipogi rodo ji per rusijos programa rytais visad 😀
pirmiausia reikia galvoje susideliot,suprast kas tai yra sveikas gyvenimo budas,ko tu nori is jo...
del OP tai teko plaukus prisiaugint,jei cia i tema prie op 😀
Cia labai individualu,kiekvienam savas kelias..as valgau viska jei del maisto tik ziuriu ka ir kada,zinoma judejimas,be jo rezultatai prasti,jei neziureciau saves butu liudnoka,nes esu is tu kur kg lipa dienom ☹
keista kai zmones i masina pila gerus tepalus,i busta perka grazius brangius daigtus o,kad i savo skrandi beleka tai....
sveikute laimonda, o koks tas tavo sveikas gyvenimas, supratau kad pradedi nuo salto duso- toliau? kaip supratau tau padejo pirmas vyras visa tai atrasti, gal tu gali ir mums padeti?nuo ko mums pradeti visa tai daryti ir kaip sau padeti?
Dekui uz komplimentus 😀
Tevyne aplankau 2-3 kart metuose,neuzilgo skrisiu vel 😀
Taip Karibu saluose teko pabuvot 😀
gyvenu jau taip 11 metu,mano diena prasideda nuo salto duso,Joga pirmiausia yra kelias i proto valdyma,medituoju kaip tik man to reikia,i jogos uzsiemimus einu karta savaiteje.Paskatino mane buves vyras,jei ne jis nelabai tureciau supratimo apie estetika,kuna,siela..Del valgio esu isbadzius begale budu kol atradau kas man tinka,teke ir badaut 14 dienu,ir derinti maista,bet kaloriju ir dietu niekad nesilaikiau 😀
O kodėl taip dėl antro klausimo.Tavo gražus kūnas, ir įdomu ar tai sveiko gyvenimo būdo rezultatas, ar ne.Kad ir dareisi, kas čia tokio.Tiesiog smalsu ir viskas...
Tu labai graži moteris. Niekada nepasakyčiau pamačiusi tave, kad galėtum turėti vaikų!!! Panelė ir tiek. Šaunuolė! 😀
Del saltumo,tai visokiu visur yra ir reikia,mano seimos rate zmones silti 😀
Antrame klausime paliksiu -------------
Su vyru susipazinau LT ,jis turejo komandiruote ,maniau praleisim gerai laika ir viskas,bet va pasisuko viskas kitaip 😀
perskaičiau tavo anketą😀 minėjai, jog tavo svajonių šalis tai Karibai, ar teko ten pabuvot?
Sveika 😀 Kaip nuotaikos? Oras už lango toks ne koks, tačiau matau, kad čia visai nieko 😀 Norėjau tavęs paklausti (tiesa, labai gražūs tavo vaikučiai, laimonda 😀 - Kada pradėjai domėtis joga, kiek tu užsiimi ir ar tikrai ji veiksminga, naudinga (kūnui ir sielai). Klausiu, nes kineziterapeutė patarė ją lankyti. Kada apskritai ėmėi domėtis ajurveda, sveiku gyv būdu, gal kas paskatino?
Sveika.raimonda.Esu girdėjusi, kad vokiečiai šalti žmonės.Ar tai tiesa?
Ar esi pasinaudojusi plastinio chirurgo paslaugomis?
Labas, o kaip susipažinai su vyru?
Kaip dažnai aplankai Lietuvą? 😀
Gyvenu visai salia Berlyno vos 20km,nuo Lenkijos puses link 😀
Sveika😀 Geros dienelės. Norėjau paklausti, kuriame mieste gyvenate?
Keleta zodziu,na kartais ir sakinio esme,bet galim sakyt ne.
o tavo vyras supranta lietuviškai?
o kodel gi ne 😀
del kojiniu nera problemu tam yra skalbimo masina,o nekenciu tikraja zodzio prasme lyginti,tai vis atidelioju,bet lyginu,nes nelygintu drabuziu niekad nededu i spinta,man nepriimtina lygintis tada kai reikia 😀
as vakar vakare net sustivarkiau nuo -iki,kad sianidena nereiktu 😃
gyvenu daugiau nei 3 m,,kartu esam apie 4m,susituoke 2m.va kaip as matematiskai 😀 kalbos pas mus 2 dabar buvo 3,ispradzio su vyru kalbejau angliskai,dabar jau vokiskai,bet buna mixuoju o su vaikais tik LT
Labas rytas 😉 o tai kiek laiko gyveni Vokietijoje? tavo vyras taip suprantu Vokietijos pilietis? Ir man labai knieti kiek gi vistik laiko jus esate kartu?kokios kalbos vyrauja pas jus seimoje? 😉
Dar jei sugryztant prie tradiciju,tai bent mano seimos rate ju nelabai ir yra,turiu omenyje vokisku,LT visad kucios,velykos daugiau vokiskos 😀
kam kavos? 😀
Taip ,as gyvenu vokietijoje