Laba. Norėčiau paklausti, kada aš jau turiu teisę prašyti kasmetinių atostogų grįžus iš dekreto?Dėkoju už operatyvų atsakymą.
Laba. Norėčiau paklausti, kada aš jau turiu teisę prašyti kasmetinių atostogų grįžus iš dekreto?Dėkoju už operatyvų atsakymą.
na po 20 metu dar manau busiu zavi,o seima bus papildyta anukais,na nieko manau nera maloniau kai savam zmogui savo zila galva padet ant paties ir pasakyt ,as vis dar myliu tave,gerbiu tave...regiu tokia vizija..
sorry, visko neperskaiciau,bet aciu uz atsakyma😀
minejau jau esu dvynys o vyras svarstykles su dukra skirtumas viena diena 😀
dar vienas klausimelis - kaip save ir savo seima isivaizduoji po 20metu?😀
Sveika,Laimonda, cia kaip tam rusiskam posakyje: /ja ne zlaja i nezlapametnaja, tolka u menia oren harosaja pamiat/ 😀 ...kas esi pagal horoskopa ir po kokiu zenklu gimes vyras?
na esu degtukas,susinervinu zaibiskai,bet ir atispalaiduoju greit 😃 o atleist galima manau,tik klausimas ar pamirst galima 😀
ar esi pikta, na ar moki atleist?
gaminu ,patinka lt patiekalai 😀ypatingai kepta duona
oij ne regina,dar ne ,jei taip bus pasakysiu...
AR SAVO VYRUI GAMINI LIETUVIŠKUS PATIEKALUS?
ar neužkniso klausimai merguzele? 😀
Zinoma,kad dirbsiu dabar jau dirbu 😀 tik dar per LT ,uzsimemu transportu importu 😀
na su vaisem ir keistai pas juos,zinoam vaiskina,bet ne taip kaip lt 😃
Ar dirbsi kada sioje salyje? ir kuom?
esu girdejusi,kad pas vokiecius nera priimta vaisinti svecius ivairiais valgiais,kaip pas lietuvius 😀 Ar tai tiesa? 😀
na ir negirdetas patiekalas! 😃
VYRU svente,na tevo diena 😃 vyrai tada seda ant dviraciu nuo ryto ir vaziuoja nuo vienos kavines iki kitos isgerdami po viena bokala ...
Yra gudrus,bulviu kose ant jos virtas kiausinis ri garstyciu padazas siltas 😃
TIK pati,tik pati pakilau ir niekam ne aciu,seimos nariai net nezinojo pusmeti ,kad as jau nebegyvneu su vyru,buvo beprotiskai sunu,galejau galva i siena dauzyt,buvau nescia 6 men ir su dukryte 1m 3 men,kreditas busto,pinigu 0,teko ir is savo pieno net diciai kose virt,bet tai jau praeitis.Kai gauni is gyvenimo per galva tada pradedi gyvent visai kitomis spalvomis 😀
Gal yra koks super gardus vokiskas maisto patiekalas?
Kokia svente Vokietijoje tau labiausiai patinka?
Kas tau padejo "pakilti" po pirmos santuokos subyrejimo? Ar daug jegu reikejo?
cia tai jau tikra tiesa,cia automobiliai bijo dviraciu o ne dvirtatininkai ju 😃 beje jei vaziuosi su dviraciu uzgeres,prarasi vairavimo teises 😀
Vaikai i mokyklas ir net suauge vaziuoja cia darban su dviraciais
Atsimenu,kai teko pabuvoti Vokietijoje,atkreipiau demesi,jog vairuotojai labai kulturingi. Turbut -nepalyginama su musu lietuvaiciu kultura keliuose? Kokia masina vairuoji pati? 😀
Nieko nekeisciau,visikai nieko....
ar yra toks dalykas kurį norėtai pakeist savo gyvenimą/
psakasysiu tik tiek exas net sunaus savo nemates,as nedraudziu prasau ,cia net kalbos negali but,bet jis toks egzempliorius...zinoma,vaikai pauges zinos savo biografija 😀
ka keistum savo gyvenime,jei butu galimybe grizti atgal? 😀
Na jausdavausi kai nemokejau kalbos,tekdavao panaudot anglu ar rusu,o cia zinoma nevisi ir supranta ...
dėl ko nebendrauja su tėčiu ar jis nenori,ar tu neleidi?