Laba. Norėčiau paklausti, kada aš jau turiu teisę prašyti kasmetinių atostogų grįžus iš dekreto?Dėkoju už operatyvų atsakymą.
Laba. Norėčiau paklausti, kada aš jau turiu teisę prašyti kasmetinių atostogų grįžus iš dekreto?Dėkoju už operatyvų atsakymą.
na va , prabudo mano princese, eisime pietauti, tad duosiu ir tau pailseti nuo mano klausymu 😀 😀 bet as dar sugrisiu 😀 😀
jei nepaslaptis kuom uzsiimsi cia ??
as is Siauliu 😀 tik retokai beprisedu MK, nes dukrele kuriai jau sukako metukai vis daugiau reikalauja demesio, dar sunu 14 metu turiu 😀
mazai busiu pas saviskiu ,vaziuoju dirbt,bet kiek bus imanoma apleksiu 😀
😀 😀 aisku juk Lietuvele nuostabi, namai ir namiskiai, sava aplinka 😀
spange is kur tu?
http://www.youtube.com/watch?v=KLM6BBzNWlE&feature=related
o jis tikrai nuostabus,jo muzika...
taip uz 20 dienu busiu LT 😀sirdis siektiek virpa...
Ka dave sis klubas... dar nieko nedave 😃 juokauju..na ,kaip ir visos mamos su savais rupesteliais,vaikuciu bedom gali cia pasidkutuot 😀
nuostabus kompozitorius Igoriukas 😀 😀 visdelto ilgiesi Lietuvos ?? gal ruosiesi gristi greitu laiku, na atostogoms ??
turiu broli 10 metu vyresni,na du..is tevo 1 santuokos,broli ir seseri,mano tevai abu sukure antra santuoka,mama ir turejo sunu o as bendra,bet koks paradoksas abu broliai gime tai paciais metais,menesi ir diena 😀 tik skiringuose seimuose 😀
gal jau kas ir klause, bet ka tau dave mamyciuklubas?
Na taip per ilgai ne,bet yra moteru kurios kitko ir nenori 😀 kiekvieno teise rinktis 😀
ar esi vienturte seimoje?
dabartine
noriu apibudint mano nuotaika dabartina,va ji kokia
http://www.youtube.com/watch?v=kVnNwhVcqhQ&feature=related
namai yra gerai, bet uzsisedeti juose tai jau ne kas 😀 😀
nuotraukos isdavikes 😃 na,man patinka namai,jauciuosi kaip zuvis vandenyje,patinka man ir buitis ir gamint valgi,ir but mama,nesu karjeriste 😀
na taip, tiesa sakai :0 esi veikli moteris, tad namu seimininkes vaidmuo ne tau 😀 is nuotraukos sprendziu apie tave 😀 😀
as jau uzsiemu 😀,bet planu dar yra pas mane,kuriu neisduosiu,nes tada jie nebelieka planais ir dazniausia nebeisigyvendina..
kuo noretum uzsiimti,kai paauginsi suneli??
pasikartosiu atlesit galima,bet ar pamirst imonoma...dvasines nesitikimybes negaleciau atleist ,kaip ir pamirst
atsiprasau elenyte ,tuoj...
o i mano klausima neatsakei☹
na del prieziuros ,kad ne manau,bent man lt nepasitaike tokie gyd.apie kuriuos dauguma mamu kalba,kad ispeikia,aprekia ir t.t.
na ir ar labai skiriasi priežiūra ir požiūris į gimdyves?
Ne
ar dirbai jau Vokietijoje , na kol dar maziuko neturejai ??
niekad ir niekuomet 😀apsurdiska butu
o ar nesulauki is vyro priekaistu na del savo praeities ? na kad kazkaip kazka ne taip padarei ?