Laba. Norėčiau paklausti, kada aš jau turiu teisę prašyti kasmetinių atostogų grįžus iš dekreto?Dėkoju už operatyvų atsakymą.
Laba. Norėčiau paklausti, kada aš jau turiu teisę prašyti kasmetinių atostogų grįžus iš dekreto?Dėkoju už operatyvų atsakymą.
mamukai turiu jus palikti 15min,vezu savo vaikucius i darziuka ,o paskui as visa Jusu ;9
o tu vokietijoj gyveni, ane?😀
Nesu as dar prie ju pripratus,manau ,kad ir neiprasiu 😀
laimonda,o kaip pripratai prie svetimu tradiciju ir vertybiu?turiu galvoje salis
variklis pas mane galingas,bet viskam yra ribos,buna isskenka ir jis ☹
vaiku uzteks,kaip sakau fabrikas uzdarytas,nes nesivadovauju tuom,kad vienam koses uzteks tai ir kitiem..
niu net neklausus atsakei 😃 vadinasi si klausima praleisiu 😃
Taip.dar lygiai 18 dienu iki mano 31-ojo...
Ar norėtum dar vaikų
aha... bet kad jautis nepasiduoda 😃
labuka.tu man pasakyk,kokio galingumo varuklis pas tamstele?😀
laimonda,o kada tavo gimtadienis?juk sis periodas kaip tik dvyniu 😀
Egzaminas man liepos 10 d. vyras svarstykles,bet jei jau apie horoskopus tai man jie neegzistuoja..
astike,jauti uz ragu? 😃
AS? kuom gali nusikalst moteris 😃
tai gal kazka sumaisiau 😃 sakei,kad mokaisi ir laukia egzaminas 😃 sakau ar tik ne siandien 😃 o tavo vyro koks zenklas?
o tai kuom nusikaltot?
Egzaminas?Turi omenyje si diena,herojes diena? Jei taip ,tai ne 😀
Manau del tikybos vaikai nepriekaistaus,palieku jiem teise patiems pasirinkt 😀
zodiako zneklas-dvinys 😀
o tau siandien yra egzaminas?
o santuoka platus klausimas,pasakysiu tik tiek,kad vieno niekada nebuna kalto 😀
vel tlf kibinejaaaa ☹ laimonda,spinduliuoji laime,koks tavo zodiako zenklas?
labas rytas 😀 svarstau ka cia taves paklausus.sakei,kad nekrikstijai,vaikiuku,o jei paauge ims priekaistauti,va draugai pakrikstyti,o mes ne.ka jiems pasakysi? 😀
labas rytas 😀 svarstau ka cia taves paklausus.sakei,kad nekrikstijai,vaikiuku,o jei paauge ims priekaistauti,va draugai pakrikstyti,o mes ne.ka jiems pasakysi? 😀
labas rytas Laimonda. Rašei, kad tai tavo antroji santuoka. Kodėl nenusisekė pirmoji?
tiesiog ar butina visiem zinoti tikraji varda 😀
O tu buvai laimonda,kodėl dabar Raimonda?
Labas rytas 😀 jauciuosi nevarzomai
Labas rytas.Kaip jautiesi būdama dienos heroje?
supratau 😀