Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
uzsidek pirma kokia kauke, kad nei matytum nei girdetum tu to pyrago 😃
😃 nematysi 😉 praeis paskui 😀 bet kvapai tikri tai erzina,jau seiles kaupiasi 😀 tuoj reiks traukti pyragiuka lauk ...
duodat jus panos vaizdu 😃
as tai sakiau man isvis jau stogas vaziuoja nuo tu skaiciavimu, cia viena karta darbe forkliftas pravaziavo pro sona, o man taip saslykais pakvipo, tai paskui vyrui sakau, po kokio menesio i tave ziuresiu ir koki hotdoga matysiu 😃
oi sujuokinai juratux 😃 😃 gerai ,kad man ner kvapu 😃
o pati gundo mus 😃 tikrin valia 😃
as cia guodziuosi,jus tai nors kvapo nejauciat 😃 atsidariau langus,o kaimynai kepa vista 😃 ner gyvenimo 😃
nu o ka cia pati darai, irgi mat pasakoja cia savo pojucius 😃
ok, pazadu 😉
jau kas kas bet namuose keptas pyragas tai siaubas,kaip vilioja ,ypac kol dar siltas... 😍 palyginus su juo sausainiai tai nulis 😃
nu blemba kokios 😃 nu bet tada prizadek kai atsikratysiu savo 7 kg tADA duosi 😀
neduok neduok recepto o tai paskui sugundysi nusidet 😃
geriau nesigundyk 😀 poto noresi ismeginti ir bus sakes dietoms 😃
gal pasidalinsi receptu?
na trapuciai tikrai sotesni 😀 paziurejau maziausiai riebalu turi su laukiniais ryziais,o kaloringumas visu panasus😉
tai paprastas pyragiukas su bananais 😀 dar tik puse normos kepu,kad viska surytu ir man nebeliktu 😃
as tai vakar atradau sau patinkancius pusrycius, aktivia jogurtas 165ml ir tik 99Kcal, ir labai skanus, as toki suvalgau ir iki pat pietu valgyt nenoriu 👍
va man ir tie trapuciai labai patink 😀 nekaloringi ,bet sotus 😀 visokiu prisimastau aptepu 😀
as vis pardej i juos paziuriu ir padedu atgal, kazkaip nesiryztu pirkti 😀 atrodo, kad man nepatiks 😀 bet tu ir greita su tuo pyragu 👍
ty 105 kal netaip parasiau 😉
nu va pasoviau 😀 bet tie trapuciai man patinka 3 suvalgai o tik 120 cal 😉 normaliai sotumas jauciasi,dar uzsitepu surelio ar kokio pasteto 👍
nu tau cia tik taip atrodo ,kad mazai cia normalus maistas ,net pavalgai nuo jo normaliai 😀
man atrodo tu su tokiais valgymais greitai ligoninej atsidursi, labai jau biednai skamba ta porcijos 😕 bek greit koki lasini pasiciupk 😃 as tai tokios konkrecios vakarienes ne visada valgau, kartais valgau daug visokiu mazai kaloringu daikciuku bet daug 😀 taip kazkaip lengviau istverti 😀 nes man vakare ypatingai sunku atsispirti maistui ☹
jau puse mases sunaudojau pusryciams 😀 pasidariau is puse indelio varskes ir vieno banano 😀 tai pusryciams pavalgiau ir dar liko vakarienei 😀 neismesi juk 😀
jo tokia vakariene 😀
idomiai cia, tai cia jau skaitysis tavo vakariene?
geras paveiksliukas 😃 as atsinesiau grudetos varske su banau mases ,ant ryziu trapucio tepsiu 😀 su kavike mmmmm 😀
oij oij juratux, labai slidus dalykas tie kepinukai vyrams 😃 ziurek, atsargiai, mes tavim tikim 👍
geras 😃 su gilia mintimi 😃 kazkaip pradzioj kaip koks ziogas buvo 😃
bliamba einu vyrui pyrago kepti,mat sonkauliukai netinka nori saldaus.... bus man isbandymas,nes jau siandien savo 1000 kal suvalgiau 😉
ten ne vabaliukas o zvake 😀 degina nuo siknos riebalus 😃