Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
kaip skaniai papietavau 😀 dabar visas maistas toks skanus 😃
recepciukas tikrai neblogas ,bet aliejaus tai tikrai ziauriai daug pilas
tik aliejaus man cia kazko labai daug atrodo...
vat koki skanu receptuka is kuskuso kruopu radau 😉
2 pomidorai
salotos (skonio reikalas kokias salotas imsi) mazdaug 300 gr.Gali daugiau , maziau, skonio reikalas.
1/2 agurko (ilgo)
petrazoliu (pagal recepta reikia puse pundelio kaip jos buna suristos), as imu maziau, nes man jos nelabai patinka
1/2 stikline aliejaus
maltu pipiru
druskos
2-3 isspaustu citrinu sulciu
4 saukstai pomidoru pastos(ji yra padaryta tik is pomidoru minkstymo)(ne padazo)
1 1/2 stikline kuskusu
....................
uzpilk kuskusus verdanciu vandeniu (as kuskusus plykau didesniame bliude, nes poto jame ir visas salotas ismaisau).Uzdenk kokiu dangciu ta bliuda, kad geriau plikytusi. Kol kuskusas visa vandeni sugers ir ismirks.
Kol kuskusai mirks, pjaustyk smulkiai kitus ingridientus(pomidorus, agurka, salotas, petrazoles). Tada kitame indelyje maisom alieju su citrinu sultimis, pomidoru pasta, maltais pirais(galima ir kitus prieskonius imt).Tada sumaisom tai su kuskusu, kol jis igaus raudona spalva.Galima pomidoru pastos dar dadet, jei nori raudonesniu . Ir tada galima kuskusus maisyt su priestai supjaustytais produktais. Skanaus
is vaikystes tai dar atsimenu man labai skani budavo kukuruzu kose 😉 o brolis jos nekesdavo kaip 😃
reiks ir man is kuskuso kanors padaryti,nes jau nebesugalvoju ka bevirt pietums 😃
nu man tai faina kosyte 😀 ir isverda labai greit, o stelpa vaikam cukriuko dar imesk 😀
mane ir sudomino tas kuskusas,bet as cia vaikams tik isvirciau,nes pati negaliu megautis tokiu maistu,na bent jau kolkas
tovera tada taip ir reiks padaryt su tuo kuskusu ,nes labai jau noriu paragaut 😀
daug koloriju, bet uztenka visai dienai 😀 ir 100 as nelabai suvalgau 😀
na jo,as neskaiciuoju kaloriju,nes mano dietoj jos jau suskaiciuotos yra,labai griezta dieta mano,bet ir rezultatai neblogi😉
bet tai daug iseina kaloriju...
jo priaugt priauga lengviau ,nors cia mano sankaupos per daug metu 😃 ilgai auginau barankas po biski ,kol truko kantrybe ir nebegalejau i veidrodi ziuret 😃
stelpa tu ir gerai cia pas mus varai, tik tu biski dietinies 😉 bet jau 10 kg neber per men 😀 orincike kuskusa padalink i 5 dalis, ten 500 g, 100 g apie 300 koloriju kaip ir visose kosese, as kose valgau su druska, pienu ir biskiuku sviesto 😀
kuskusas tai kruopos
stelpa o tu skaiciuoji kalorijas? kiek per diena suvalgai ?
kas tas kuskusas??????
na man virs 30reik pamest......vaje vaje,vargas vargelis,uzsiaugint nebuvo sunku,o vat pamest tai kosmaras....
stelpa man irgi reikia daugiau nei 20 numesti 😉
as nusipirkau kuskuso ir nzn kiek sver pvz stikline ,negaliu pasikaiciut kalorijas tai nevalgau kol neisigijau maistines svarstykles 😀
o su kuom tu valgai koses,gal surias daraisi? praeita savaite patrypciojau prie kuskuso pakelio ir padejau atgal i lentyna...
man tai patinka grikiai ir avizine kose, dar kuskusas 😀 nu va saunuole, tai jau numetei nemazai 😃 oi kiek as ir turiu tokiu rubeliu 😃 bandom gerint toliau tuos rezultatus 😉
o man dar daugiau,bet tikiuosi pavyks
kaip saunu 👍 tai jau busi kaip reikalas pakritus!
apsirijimas man dabar butu didziausia nuodeme 😃
tovera musm panasiai cia reik numest 😀
orincike mane tai tik nuo apsirijimo reik priziureti 😃
ai dar 2 valgymai tai gali tada ir siekt 1000 😃 atsiprasau tada 😀 o as pasigirsiu jau ilindau i vienas neilendamas kelnes 😃 dar kruva kelniu neilendamu yra 😃
as tai nevalgau kosiu,man taip skanu ypac kokia manu su uogiene ar cinamonu,jauciu neiskesciau ir apsiryciau...
bet uztat kokie jos rezultatai,ir nesijaucia silpna ar panasiai😉saunuole Tovera!!!
jei nesusidarys tai su malonumu dar ka nors sugriausiu 😀 dabar pokolkas tik 410 cal ,o iki vakaro dar 2 valgymai 😉