Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
👍
klijuojamas ant burnos 😃 😃 😃
geriausias papilda yra pleistras 😃
Na papildas nieko neveikia, na bent manes 😀
geda peleda, sandi kamandi 😛 😛 susiemam, susiemam, kaip vasara esit su miniakais ir lasiakais 😃 😃 jau as kaip noreciau kokios dietos laikytis, ale negaliu 😃
blemba as nuo pat kaledu save edu tipo laikysiuos,kol dabar kazkaip pradejau 😃 po truputi mazinti ir jau nebeatrodo taip baisu 😉 savaitgaliais,per sventes neiseina laikytis ,bet uztat nesijauciu kaip kankine 😀
jo jo kas rytą sakai jau šiandien tai tikrai pavyks,o vakare jau taip ant savęs pyksti kad šakės,nu kaip nors praeis ta krizė maž vėl susiimsim
buna visoms,toks laiko tarpas ,kad neimanoma susiimti ,atrodo,kuo griezciau sau zadi tuo didesnis S.... iseina 😉 praeis,svarbiausiai be nervu 😀nieko baisaus jei 1 diena sugriesinsit, svarbiausiai kita jau vel pasiziuret ir vadeliu nepaleist 😉
As einu su vaiku sportuoti,bet vaikai uzsiima savo reikalais,o trenere is mamyciu daro sportinikes,tai po praeitos trniruotes gelia visa kuna.trenere sake kad tai buvo anticeliulitine manksta😀
o ka sportuoji?
Reikia grieztai su tais KG😃,man po sporto gelia visa kuna,bet nuotaika tai gera😀
tai cia ne mes kaltos, o kg 😃
jo, bet as va eilini karta vel sakau nuo pirmadienio pradesiu maziau valgyti, reik kazkaip ta pupsanti pilva panaikinti ☹
Nu bliamba panos baikit cia su tokiom nuotaikom!
Aš kažkaip irgi jau praradau viltį gal kai nesistengsiu tai gausis savaime😛bo kuo labiau nori tuo labiau pievos😥
apleidzia mane jegos 😃
As db arbatu visokiu prisipirkau (sveriamu)tai kai uzsinoriu kramtyt,varau arbatos dideli puoda uzsiplikyt😀Ypac vakarais geras dalykas😉kaip tau dainuze papildas?Man irgi irmukai taip budavo,atrodo tiek daug valgiau visko o nieko nepriaugau,o kai nustojau valgyt ir pradejau tipo iskrovas daryt,tai pradedavau pustis😀Teisingai juratux sako,svarbiausia nepasiduot😃
O as tai jau nezinau ka daryt, niekaip, ta valia mane paveda 😀
nieko,nepergyvenk, numesi 😉 svarbiausiai nepasiduok !
sesiu kg norejau parasyti 😀
aij as jau nebezinau ko beimtis, kazkokiu susiktu š kg negaliu jau beveik metus numesti, nu juokas per asaras 😕
mano dietoms tai vakar buvo sakes ,net 2.5 cebureko sukirtau... 100 metu nevalgiau,tai neatsilaikiau 😉 na bet nieko siandien pasitaisysiu 😃
gal per staigiai is po ryjimo sumazinai? ir organizmui gavosi,kaip sokas,jis pradejo kaupti,kad jo nenumarintum...
tai isvada, kad man reik kuo daugiau valgyti, kad liekneciau 😃
buna buna,taip...
Kaupia Irmuliuk pas tave jis kariauja su tavim
pas mane tai nesamones, arba mano kunas su manimi juokauja arba laikas isigyti naujas svarstykles (nors ir sitos visai ne senos) 😕 kai ryjau kaip kiaule buvo maziau, negu kai visa savaitgali konkreciai badavau, kazkokia nesamone ☹
Pas mane -2,5kg(vaikules dieta),bet jau baigiau,db vel skaiciuosi kalorijas
tai,kad per tas dienas net navarstant saldytuvo,buna ,kad skysciu +2 kg gali laikytis 😀 😉
Aš net nesisvėriau nes irgi tos dienos tai vyksta šaldytuvo tuštėjimo metas😛