Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
nea neryjam 😃 tik kad apsirgau per visus galus, tai nezinia kaip cia bus ☹
tai ryjam,kad rezultatais nebesimaivom ??? 😃 😃 😃
oij 65kg tikrai niekur, net pirstai nori mazesniu skaiciuku 😃
aaa susimakalavau 😃 😃 nu 65 kg busiu dviratis, bet su tokiais paraloniais paminkstinimais 😃 esu buvus tokia, tai man labai patiko, nors vyrui jau buvau per kuda, nu ziuresim kaip cia bus, bet jau maziau 64 tai tikrai niekur 😀
cia uosvienes brolio zmona 😀 nu ji ir pavalgius, tik tiek kad metuose 😀 ji graziai pasake, bet aisku as labai susiveliau, uosviene mano gera, puole gynt 😀 Irma 65, nebusi dviratis ? 😀
Nea nepaliksiu, dabar noriu 65kg pasiekti 😀 svarbu, kad nenustotu kristi ir viskas ciki bus 😀 O uosvienike tai gerule sakyciau 😃
pavare cia...jauciu kaip pasiutus buciau 😤 nesuprantu tokiu zmoniu,juk ir mes pacios akis turim ir matom,kad storos,na kam dar pabrezti tai... o dazniausiai taip vapalioja budami "patys graziausi" 😃 😃 😃
as tikrai nepaliksiu, man reik 30 kg numest 😕 ilgas kelias laukia 😕 vakar buvau gimtadieni anytos, tai giminaite pasake kad jos marti ir as storos, tai labai gerai pasijauciau 😕
nu nepalikit manes!!! 😃 as vakar bandziau grybukus kepti savo mazes gimtadieniui(pabandymui) tai zinoma vietoj vakarienes prisiragavau ,net nustebau syryt,kad nepriaugau 😃 😃 😃
OO Irma, pagaliau, jau tuoj paliksi cia mus 😀
teip teip 😛
nu saunuole 🎉 😘
o man siand -700, is mano visu 74,600g beliko 71,100g 🎉
na va pagaliau atsikraciau to + ir dar - 400 🎉 😉
nu jus duodat cia, man net pavydas ima 😀
o man siand tiek pat kiek vakar, bet matyt delto, kad rimto reikalo nebuvau 😃
o man sustojo... nebesisversiu tiek daznai 😉 nes matyt nesamones del to ir rodo 😃
aha gerai 😃 rytoj bus dar tiek 😃
tai gerai 😃
o man is po vakar -600g 🎉
kai krenta tai krenta 😀 bet kai auga ,tai nebepatinka man tos svarstykles 😃 😃 😃 viska isduoda 😉 tik viena diena atsipalaidavau jau +600 😤
Aiskumelis 😃 ir as skaiciuoju, bet man kazko nekrenta taip kiekviena nakti 😃
nu skaiciuoju 😉 pvz vakar 1100 cal suskaiciavau, nekankinu kaimynau,jei tu apie tai 😃 😃 😃
O tai ka tu darai????
😃 😃 😃 jei taip ir toliau tai galesiu maivytis kasryt 😃 siandien dar - 0,4 😛 ale, kaip pakelia upa,kol krenta 😃
Tai turbut kaimyneli pasiciupus buvai 😃 kad jau cia taip paslaptingai tiek kg nukrito per nakti 😃
koki jauti griebsi uz ragu??? 😃 mano vyrs komandiruotej siaip tai 😉 😃
Tyla reiskia teigiama atsakyma, teks ir man tada griebt jauti uz rago, kad ryt tiek minuso tureciau 😃
😃 😃 😃
Nu tai tada dziaugtis reikia 😃 juk minus ne plius parode 😀 Gal gera naktis buvo 😃 😃