Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
nenusikratysiu 😃
o dieve,,,,ziurek nenusikratyk 😃 😃 😃
kur jau maziau besuksi 😃 viena rata aplink save, ane? tai koks tikslas 😃 as turiu dar toki dirza, kur elektra krato, tai gal geriau situo uzsiimti 😀
pabandyk dar maziau sukti 😀
nu tai va, neturiu as lengvesnio lanko, tai kai praeis melynes pabandysiu dar karta ir jei tas pats bus, pasakysiu ate lankui 😀
tai cia mazai... as jau galvojau koki pusvalandi pavarei 😃 tada reik nuo lengvesnio lanko pradet 😀
tai, kad atrodo nieko nepavariau, sudejus visa grynai sukimo laika gal kokias 5 min su tarpais 😃
tai sakau palauk kelias dienas kol praeis 😀 per daug pavarei per pirma kart 😉 kiek zinau visoms taip buvo,kad sonai melyni palikdavo...
neimanoma pasukt, nes kauda melynes ☹
visoms taip buna pradzioj 😃 po maziau suk,kai apmazes skausmas tik islauk 😉
eina sikti, jauciu drebsiu as ta lanak atgal uosvienikei, tegu pati pries save smurtauja, mano visi sonai melyni, negaliu prisiliesti net ☹
😃 nu tu visai saunuole pas mus 😉
Nu va pradejau sukti siandien lanka, eina sikt skausmas koks 😀 visi sonai raudoni 😀
Nu man dar liko 2,4 kg ir tada jau tikrai sustosiu, bet dabar sventes ant nsies tais jauciu uzsites man tie keli kg 😀
nu tu saunuole 😀 👍 man buvo kazko nustojes krist svoris,5 dienas i tulika normaliai nebuvau isejus,net isbere ☹ taip ir nesupratau ,kodel... Bet, dabar viskas lyg susitvarke 😉
As sveriu 67,4 kg 🎉 kaip jums sekasi? as irgi kempiu sausainiukus, bet arciau kaledu 😀
tai smagu tau turesi daugiau laisvo laiko 😉
jooo, kepsiu, vakar formeliu prisipirkau 😀 maziu i darza pradejau vest, tai visokio pierkuno prisimastau 😃
nereikia 😉 jau kepsi???
Irma, grazuole 😉 Jurate, o i meduolius nereik det kepimo milt? 😃
aha 😀 kol atsibos 😃
O vel sujuratejai 😃
as tai irgi sedziu namuos prie kompo,nes vaikas serga tai per mazai judu matyt 😀 😉 jooo svarbu,kad nors neaugtu 😃
as tai biski apsirgau tai biski daugiau sau leidziu, tai man irgi nekrenta., svarbu kad neaugtu.
man kazko nebekrenta svoris ☹ jau net naktim sapnuoju,kad nebeitelpu i kelnes 😃 😃 😃 o taip noreciau iki kaledu ,kad dar pakristu...
Nea nepaliksiu, as tai labai pasitaisiusi, nes kai buvom sveciuose, drauges vyras sako, sakes, tu nieko nevalgai, kaip sukudai, o maniskis sako, valgo bet su saiku, netaip kaip anksciau kiek ant stalo sokolado bus padeta tiek ir suvalgys 😃
na tai gerai,tada dar nepaliksi manes likimo valiai 😃 😃 o tai taip sunku besusiimti ☹ dabar sakiau iki kaledu jokiu baliu o tai jau uzknisa,laikais laikais o rezultatus per savaitgali susiki 😉
Nea dar biski noriu, o va maniskis dabar LT sake parves man ta lanka su burbuliukais, nu kur ten melyna paskui vaikstai, uosvienike mylyma paskolins 😃 tai man tas ddidysis baubas pilvas ir kankina, o tau deimante ir nepriklauso dabar kudai buti 😃
nu super !!! kuda jau visai, nieko nebreik tau bemest 👍
Stai ir as 😀