Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Kokiu nesamoniu. Gal ir nemastai nes tavo givenime to nera ir nenutinka. Aj ka as cia aiskinu tau .
rajaxxx tokiu nesamoniu kaip tu tikrai nemastau😀
Ir mazyte ta cistuke toks taskiukas ir tiek. Jis man aprode ten viska kai ekoskopa dare.
Na man netempdavo to sono kol nepradejo leliaus gamint. Bet taip nestiprei maudzia. Vakar sakyciau lyg ir gimda pulsavo , bet va juk baigineju sirgti tai manau del to.
Silvijana nu tai, o ka as darau ir bandau mest iki pastojimo. Na man ta custute vurs desnes kiausides. Sako , kad kazkoki tau glevinine ir nieko blogo ji nedaro bei , netrugdo pastot. Su laiku turi dingti, bet vistiek stebes ja , jai kartais padidetu tai skirs kontraceptikus pagert. Ne neskauda man ties desne pusia . Bet va vakar ir seip buna pamaudzia kairei pusei , bet cia matyt, kad pradejom bandyt pastot
Nu tai tau lengviau tada jai nemastai. As kau tokia esu , kad mastau . Ir dazniausiai ka mastau ta isakau .
rajaxxx cia tu per daug mastai 😀 reali26 augam po truputi,esam manekenes nes labai mazai valgom😀
Tai perdaug nemanyk , ziuriu perdaug ismastai.
mergele kaip tavo maze? kaip augat 😀
silvijana sekmes tau pas gydytoja 😀
manau reik paskaicius formuma😀
Nereik man pas ta psixologa , jai nuo perdaug minciu nuliudau tai cia naturalu, sendien viskas ok . Manau visom naturalu , kad kartais del kazko liudna palieka.
rajaxxx nueik pas psichologa
Nors man netrugdo, kad vyras mano jau turi vaika, bet va vakar kazkaip liudna buvo
Vakar buvo liudna kai pagalvojau , kad ir si men nepastojau. Dar vyras savo dukrai rubu pirko tai man tokia nuotaika bloga paliko, kad va jis jau turi nuo kitos vaika, o as dar net nepastojus☹
Nupust*
😀😀 bandyk bandyk
Jau rasiau , kad bandau mest , nesiruosiu kartotis . Nenutrauksiy badyt pastot . Dabar mazinu rukima , o jai pastosiu isvis mesiu. Ne as viena tokia. Bet istikruju kaip ginekologas sake . Forumuosia galima tiek prisiskaityt , kad nupist galima
as tai tau rajaxxx pirmiausia palinkeciau mesti rukyti ir organizma issivalyti o tada jau pastoti😀
Man po nauju metu pas ginekologa. Kad pasiziuretu ta cistuke mano. Bet daktaras palinkejo , kad iki to laiko jau buciau pastojus
Laba diena. Man vakar nakti taip gan stiprokai pulsavo kairi sona, jai atsiguldavau ant desnio sono.
Idomu ka silvijanai gydytoja pasakys 😀
Nebent ir susirgus gali reikst , kad pastojau. Aj jau isisvajojau. Reik nustot galvot, nes jau buvau aprimus
o silvijana norejau paklaust taves- ar po gimdymo nejauti tustumos pilve? tarytum kazko netekai? as taip jauciausi kokius 2men.liudna buvo
Silvijana aisku saunu butu jai laukciaus bet ne nes va siuo metu jU sergu mm
As pirkau uz 15eur bet pakuotei du.
tai tikekimes greitai isgirsiu tavo kvykavima 😀 .isgirs ir lietuva 😀
as toki pirkau
as tai ir tiksliai nzn kaip vadinas bet toks pagaliukas su kamsteliu.ant jo 2langeliai. pas mus jis 12 euru
sakei Airijoj gyveni.kiek pas jus eurais testas kainuoja?