Planuojančios leliukus

05. Aug, 12:00

Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.

15. Oct 2012, 10:42

Sveikos, na man savaite ne kaip prasidejo. Visa nakti galva skaudejo, pravemiau. Dabar net nezinau ka valgyt reiks,nes nuo vandens irgi vemiu. Tikiuosi kol reiks i darba varyt iki tol bent rankos kojos nedrebes.

15. Oct 2012, 09:50

Labas ryts,kaip nauja darbo savaite?Man nekokia apsirgo siek tiek vaikai ,bet tikiuosi kad rytoj viskas bus gerai,ir istosim i savo vezes...

15. Oct 2012, 02:07

Nu va . Pilvuka pakglostyk. As tai negalejau vakar uzmigt . Dar nuvargau baisiai snd. Nes dirbo menedZeres drauge , o kadangi drauge tai jai px viskas , nieko nedaro turiu viska daryt . Ji tik laksto kas 15 min rukyt. Snd dirbom lietuvei du tai abu ant nervu nes su aireis sakes dirbt . Tik musiskei dirba gerai. Nu sakes, tai sendien vynas ON! Dar ryt teks firmos party atlaikys rytoi . O kompanija narkotikai ir daug daug alkoholio.

15. Oct 2012, 01:41

Zinok kojas kaip tik saugoju nes man jom salta. Bet va neduok die ant skersvejo pakliusiu ir nugara atsidengus bus ir sast. Arba kieme jai ant muriniu bortu prisesiu. Bet db biski geriau nes lt kai buvau nusipirkau papildu kur pusle stiprina tai jau kuri laika bedu nera. Nes budavo vos ne kas pora men kazkokia beda. Snd spjaununi viska arsipalaiduot noriu , labai isnervavo mane tai isgersiu ora tauriu vyno su vyru

14. Oct 2012, 18:30

Na nzn kaip cia. Ziuresim. O ir seip mano slapimo pusle tai silpna vieta.

14. Oct 2012, 17:47

Tai jau taip . Ziuresiu kaip einas ir jai kas blogiau pas gyditoja eisiu. Bet seip visokie idomumai prasidejo nuo tada kai leliu planuot pradejom, gal tai organizmas reguoja.

14. Oct 2012, 15:18

Silvijana zinok neskauda kai slapinuos. Bet toks jausmas , kad kas spaudzia. Atrodo noris bet nueini ir tik biski. Ir kai ant nugaros guliu spaudzia labiau kaire puse pilvo apacioi.

14. Oct 2012, 12:30

Sveikos. O as vakar negslejau uzmigt nes kas tris min i wc laksciau! Kas cia nutiko

14. Oct 2012, 12:15

zivile man taip buvo ☹ kai susipazinome su vyru,as ji uzkrieciau pienlige,ir mes abu paskui gereme tabletites ☹

13. Oct 2012, 20:52

Visos sulauks savo maziuku,vienos anksciau,kitos veliau, bet juk tai ne tik nuo musu priklauso. As irgi galvojau,kad neturesiu daugiau vaiku, maniau,kad isvis gydytoju diagnoze bus,kad nebegaliu pastoti,bet pussesere dirba gydytoja norvegijoj,iskart pasake jei pastojai pastosi ir vel.

13. Oct 2012, 18:04

Na visa laime , kad nepragere pinigus ir nesitrina su draugais . O krapstos kieme su masina, tik uzknisa va , kad geriau kazkam sutaupyt tuos pinigu , o neleist ant ratlankiu, karbonu ir nenonu

13. Oct 2012, 18:02

Jo mintis ir pinigai eina ant masinos. Tiuningas po tiuningo , kikviiena diena sumasto vis kazka naujo

13. Oct 2012, 17:21

Sveikos, rajaxxx nesinervuok, vyrai visada ras kur pinigus isleisti,o tu geriau su vyru pasisnekek ir pasiulyk pirkti koki brangesni daikta,tada pataupysit,bet kad naudos is to daikto butu ir tau ir jam. Tarkim sugalvokit pirkti kokia atostogu kelione,nebutinai dabar,bet tarkim kitiem metam.

13. Oct 2012, 12:56

Neturiu as neigiamu minciu del nestumo , po to kai apilankiau pa daktara ir kai pasake jog su manim viskas tvarkoi. Tiesiog manau pas visas seimas yra kokiu nors nesamoniu kurios nervuoja. Pvz db nervuoja , kad mano vyrui beiveik 30 , o dar kai vaikas , kol pinigai kisenei kirbzda pastoviai randa kur isleist . Ir tai ant masinos fintikliusku

13. Oct 2012, 10:39

Sveikos, Zivile, o gal vyras ir turi kazkokia bakterija, ir tau tai issaukia pienlige? Mano vyrui kazkada grybelis buvo, tai vos veju nepradejau kelt, bet paskui su savo gine pakalbejau, tai sako, net nuo apatiniu netinkama grybelis gali atsirasti, tai isgelbejo mano vyra 😃 man buvo israsius kazkokiu zvakuciu kur kas antra diena naudot reikejo, jis ir kazkokius vaistus gere, po to karto ramu 😀

13. Oct 2012, 10:39

Sveikos, Zivile, o gal vyras ir turi kazkokia bakterija, ir tau tai issaukia pienlige? Mano vyrui kazkada grybelis buvo, tai vos veju nepradejau kelt, bet paskui su savo gine pakalbejau, tai sako, net nuo apatiniu netinkama grybelis gali atsirasti, tai isgelbejo mano vyra 😃 man buvo israsius kazkokiu zvakuciu kur kas antra diena naudot reikejo, jis ir kazkokius vaistus gere, po to karto ramu 😀

mergele35 mergele35 13. Oct 2012, 10:37

tai jsu tikrai

mergele35 mergele35 13. Oct 2012, 10:25

gal reik pas gine paklausti gal ir jam reik ko pagerti

mergele35 mergele35 13. Oct 2012, 10:21

as tai polyzynax panaudojau ir praejo

mergele35 mergele35 13. Oct 2012, 10:21

o tai zvakutes naudojai nes man tai zvakutes padejo

mergele35 mergele35 13. Oct 2012, 10:15

o tai ka gine sako ir kaip gydaisi?

mergele35 mergele35 13. Oct 2012, 10:04

rajaxxx tai tavo smegeneles tik apie viena tegalvoja ir tame galvojime vienas negatyvas, todel ir nepastoji😀

12. Oct 2012, 22:33

Na taip svarbiausia kad jau turit wiena angeleli😀 wat kas dar neturi ir daugybe problemeliu iskyla iswis sunku

12. Oct 2012, 21:18

Man paskutiniu mm pirmoji diena buwo rugsejo 6 , eina sau uzjauciu kaip nesiseka Tom kurios tikrai nori susilaukti

12. Oct 2012, 17:47

Silvijana net nzn tiksliai rytoj gal pasakys bet pagal skaiciawimus 5 sawaites bet nzn ar tikrai😀

12. Oct 2012, 17:45

Silvijana na tfutfu ziuresim po nauju ar padidejo ar ne . Jis sake , kad daug rusiu tu cistu yra , kad mano ta cista nieko blogo nedaro ir ji taip biski nutolus nuo kiausides. Jis ta cista ismatavo uzrase kokia ji yra ir sekanti karta paligins . Nereikejo man nei jokiu tyrimu daryt ir ttt. O gal reikejo tik daktaras nepasikire

12. Oct 2012, 17:42

Na nzn gal tavo smegeneles mergele sugeba tik apie vina dalyka galvot. O as ne vien del to galvoju, kad pastot da pastot ,kaikurie zmones turi ir kitu bedu. O kai tu esi tipone lietuve davatkele tai ir nesupranti ir izouri tik blogas pusias. Vienu zodziu neidomu

12. Oct 2012, 16:44

Na as labai tikiuosi kad bus wiskas gerai ir wystosi normaliai rytoj waziuosiu pas daktare prasysiu kad ekoskopu ziuretu baisu ir kartu greiciau noriu nuwaziuot kad patikrintu😀 net kazkaip galwojau gal ir nereik kad si men uzkibtu nes tiek wisokiu blogybiu o wat tau😀

12. Oct 2012, 16:31

Sweikutes na pradejot ziuriu apie rukyma kalbet pati niekada nerukiau bet zinau kad mesti wieniem lengwiau kitiems sunkiau mano wyras ruke daug metu bet susipazinom pasakiau kad mestu is pradziu buwo sunku naudojo pleistrus mazino ir mete db 4 metai kazkur kaip neruko, Mano sese megina mesti menesi neruke su draugu ir wel pradejo nzn reikia walios ir pasiryzimo😀 rajaxxx sakyk sau as galiu ispradziu mazink o po to ir wisai noro neliks reikia artimo zmogaus palaikymo tikrai padeda😀 o as
ana menesi daug geriau palyginus westuwes gimtadieniai geriu retai ir wat ir gripu sirgau ir pienlige buwo uzpuolus ir pastojau wat del to lb bijau kad nebutu kokiu blogybiu

mergele35 mergele35 12. Oct 2012, 16:26

o kas jau tavo gyvenime tokio ?pastot negali kelis menesius ir verksleni kai kitos po 3 metus nepastoja , rukyti mest negali nes randi priezasciu milijona😀