Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikinimai naujoms mamytems 😀 Lialia as po pirmos kazkaip visai nepasiilgau pilvo savo, tai manau ir dabar nebus kada jo pasiilgti, kai du namie bus, ir ta viena is ju laksto kaip be galvos 😃 jau man baisu darosi, amzinai ka nors susimusa 😀
labai tikiuos
Sveikinimai pastojusiems 😀 ek tokia laime 😀 as kai einu i gala,tai vis dazniau pagalvoju jog pasiilgsiu savo pilvuzio 😀
Na bet marija wiskas bus gerai ir wyras susitaikys ir wietos tos uzteks😀
cia kiekvienainai manau butu nemalonu ir stresas jei vyras taip reaguotu..
as ir sujautrejau nors ir taip jautri esu....
Ziuriu serijala kaulai ir ten viena gimdo , o as kai zliumbiu asaros jai pupos
Marija man 10savaiciu,ji pas mane tebera,iaugo siuliukai kur buvo palikti isemimui ...Bande isimti bet nepavyko...Dabar mastau kazi ar leis paciai gimdyti ar tokiu atveju daro cp...Man vasari butu ginike dejusi ta 5metam spirale,bet nebeprireike...Vyra mano reakcija buvo gera..labai rupinosi veze prie daktaru bijojom kad leliukui nebutu blogai nuo spirales,juk ji svetimkunis....pas mus vietos mazokai,vienas kambarys ir virtuve,bet pavasari ketinam statytis savo namuka,su pinigais mokam elktis,zinom ka reiskia taupiai gyventi..esu dirbanti jis taip pat....o poniskai negyvenu nei su tevais nei dabar...Tik dabar jau gyvenu,o pas tevu tik egzistavau,tevai buvo latrai,musu buvo 5,esu maziausia...
Man butu ir stresas jei wyro elgesys toks butu
Nu as stresuociau jai vyras tsip reguotu. Bet zinai manau jis susitaikys su mintim ir kitokia nuotaika bus del leliaus.
joo, labai sunku... jis apsoliuciai viska finansinei pusei meta, o mane tas erzina, nes nera taip kad labai daug tu rupesciu turetume, o siaip aisku, kazka teks sau riboti, bet man leliukas svarbiau. bet siaip labai sunku kai va taip neplanuotai ir dar vyras nenori lelliuko
Marija bet tau ir sunku kai jis taip elgiasi turetumet db kaip tik wienas kita suprast ir rupintis tawimi turetu😀
nu va, pasakiau vyrui... ech, reikejo matyt jo reakcija, dabar kaip zeme pardaves... sunku matyt ji toki. tai vat man idomu, ar pas nane dar yra ar iskrito ji...
Manukas kiek db tau laiko?😀
man ir ta paty rode testas,kai nuejau pas ginike patvirtino,laukiuosi trecio ir dar su spirale
Rajaxxx smagiai pasisedet😀
Sveika. As tai po biski rosiuos infirmos baliu. Nenoriu bet reikia , kadangi esu nauja tai reiki su visais susipazint artymiau. Ir tttt
Na ka weikinejat?😀 as walgyt pasidariau db prisedau nes wel nugara ir pilwa maust pradejo
Nepadejo mantas vynas . Iseriau pora tauriu nezine del ko taip bet pasigeriau nuo jo nes sudivemiau. Cia gal , kad pavargus ir ant tuscio skrandzio. Db galvele maudziai. O dar ruostis i centra reiks vaziuot.
as pritariu... tik zinai, kai uzsispyrimas didelis jo, tai baisu...del to
aciu Deimante uz palaikyma. Bet as dar labai bijau ☹
va
va
padariau kita, aze drauge. vel tas pats
padariau kita, aze drauge. vel tas pats
o as merginos savo vyra uzspaudziau gerai, nes kazkada isejo kalba apie netyciukus, tai sakau sakyk kaip buvo is tiesu nesusilaikei, tai pagaliau prisipazino kad buvo taip karta kai nespejo, va ir uzteko kad leja atsirastu😀taip kad neimanoma tais vyrais pasitiketi 100 procentu😀
oj tie vyrai 😃 mano mazasis vyrukas irgi uzsispyres.
bet jis uzsispyres yra juodai, tai nervu man gerai manau patampis.
aciu uz palaikyma 😀
Marija nu tai gerai kai laukiesi,o vyras paskui supras kad du vaikeliai tikrai neproblema.Pasakyk savo vyrui taip kaip sako mano vyras:Jeigu Dievas dave vaikeli,jisai reiskes ir vaikeliui duos.