Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Olenka nuraminai dekui😀
O as jau isigasdinau kad gal koks newietoje nestumas zinot kai zalia esi tai wisko prisigalwoji kai pirmasis nestumas😀
sandrute aisku kad duria,jug jau turi pliestis gimda 😃
Sestadieni bus wiskas aisku😀
Na man duria desini sona tai del to merginos neramu
sandrute tikrai saunu 😀 sveikiname ir mes 😀 tai jo reikia daugiau grozio imesti 😃
Deimante reikia dazniau dalintis nuotraukytem 😀 sandrute normalu kad maudzia, normalu, nepanikuojam 😀
Tai ir turi maust pradzioi. As prisiskaiiciau . Pradzioi maudzia kol ten isitvirtini viskas, poto maudzia , kad raiscius tempe
Db tik noriu suzinot ar wiskas gerai ar wietoj nes dar ta pilwa maudzia waje biski baisu☹
Tai jau taip tik zinokit netikiu dar kol nenuwaziuosiu pas daktare😀
Nu tai jau sveikinu , du testai nemeluos jau !
Dariausi 2 testuka rodo 2 tikiuosi kad wiskas gerai bus patikrins ir tikuosi nuramins
Man ne tik maudzia , o zveriskai skauda. Ir dar burbuliuoja visas pilvas.
O man pilwa maudzia:/
Bet tai sakes komios skausmingos mm man si karta visa susirietus guliu. Net papykina. Jegu ner
mukuti gyvuoju, gerai gyvuoju 😀 tik tas oras toks sh...dar pora dienu sildymas neveike, saliau nosi namie 😀
Na metgaites sestadieni warysiu i londona i ta lietuwiu klinika noriu pasitikrinti ir isitikinti😀
Sveikos kaip tylu cia. As gavau laiska is ligonines,kad lapkricio 15d man reik atvykti ir bus skenas bei visokie tyrimai mazdaug 2 val. Dar ir su kazkokia gydytoja susitiksiu. Isties net nustebau gavus toki ilga laiska dabar ir noras yra,kad greiciau leliu pamatyt ir baisu. Atsiusiu as jum virusiuka po vizito ligoninej kai zinosiu,kad viskas gerai.
Sandrute tyliai sveikinu tave ! O poro garsiau pasveikinsiu kai man riebiai vyrusiuka papusi!
as tai sndn klijosiu vakare tapetus 😀 kai mazius usmigs.o lauke saulute 😀
olenka nuotaiku kaita yra normali, juolab kad ir rudenine depresija buna atsigausi, pasidaryk karstos arbatos susisuk i silta deki ir ziurek tv
nu nzn,vakar buvo,sndn nera ☹
Na kl turiu ? O gali but vat su vyru bedos del pastojimo . Nors vyras pries 5 metus. Susilauke dukris
O man neuzkibo ir si men . Mm kaip laikrodis atejo 10 duena ryte . Sorry nu bet blt.😃 sakau vyruinu taigal jau stengsies , o jisman sako ka nepastebejai jog stengiuos jau kas antra diena. Ir pasirodo akurat
salta nesmagu visai lauke
na tokie orai nei kur iseisi nei ka, eik ir tu prigulk prie savo mazojo 😀
olenka naturalu kad nera nuotaikos, viskas po truputi praeis.
sveikos.mano mazius miega,as tai nzn nuotaikos nera visai ☹
neskriaudziu ☹ atvirksciai darau, kad jam nebutu blogiau 😀 kaip tu reali gyvuoji?
sandrute prasom juosteles i eteri 😀 mukuti skriaudi savo kaciu 😃