Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Aciu marija😀
as gi zinau Olenka, tik va kaip jums nuotrauka idejau jis iskart taip nusidaze. tik dbaar visikai isryskejo
Marija uzteks tikrai wietos ir dar wienam maziukui😀
Sandrute, labai linkiu tau kad taip ir butu 😉
marija vertninti rezultata reikia po 3-5 min rodos 😀o veliau jau nebeziurieti i ji 😃
Lepina labai dziaugemes😀bet tuo paciu ir nerimas yra kad tik mano maziukas isitwirtintu stipriai ir augtu sweikas
nu jo, bet jis kuo toliau tuo ryskeja, toks buvo iskart pasidarius testa. man dar neveluoja del to gali buti toks n eryskus. lauksiu dbaar 17 d. jei nebus mm, kartosiu
vyras nenori, nes tipo sunku bus finansiskai ir t.t plius gyvenam 1 kamb bute. kol kas dar 2 metu tikrai neturim galimybiu jo poasikeisti. nu zodziu, jis viska daugiausia remia i materialia puse
Marija pagal mane vaikduokliuka sako tavo testas 😀 sandrute, tegu lepina tave vyras dabar 😀
marija patikiek negraus
Marija kodel taip sakai gi cia puiki zinia nusiramink mergyt kodel wyras taip nenori waikiuko
riesuteli nu va ☹ mes su tavim vis neisnesiotukus gimdome 😀marija sveikinimai ir nuo musu 😀
zinant ji, tai ilgai mane graus :'(
Marija nesijaudink manau kai wyras suzinos tokia zinia jo nuomone pasikeis😀
na lauksiu 17 d tureciau susirgti, jei ne vewl kartosiu testuka
jooo, ei isties laukiuosi, manau sunku bus. as abai noriu, o jis labai pries... cia ir bus mums bedu... bet is kitos puses, jei mes saugojomes 'natural;iu" budu, ir taip jau atsitiko, manau tokia lemtis. O gal brolis mano siuncia vietoj saves angeliuka.. as ir dziaugiuos ir labai bijau del vyro
Manuk mano mazylis gime negyvas, todel gydytojai sikart nelauks 40 savaiciu. Na kiek as zinau Olenka tai mano placenta nustojo augti, kodel nezinau. Nes as isnesiojau iki 38 savaites. Nors isties keista, nes skenas rode, kad vaisius mire 36 savaite, bet kai su saremiais nuvaziavau tik tada pasidare bloga,pykino,silpna,o anksciau kaip jie itare kai taip galejo nutikti jauciausi puikiai, nei kraujavimu,nei vemimu nieko. Na man Marijadnk tas testukas sako, kad reiktu sveikinti.😀 Kiek pamenu tu norejai dar vieno vaikelio, tik vyras nelabai, tai kaip cia pavyko?
jo, as irgi, bet oas mus vaistineje visi kiti buvo ispirkti, tai pirkausi koks buvo... esme tame, kad mes kaip ir neplanavom leliuko, sapnavai keleta sapnu, o dar papykino cia pora dienu, galvoju del saves pasidarysiu kad ramiau butu, o dbaar kai pasidariau visai neberamu paliko
Marijadnk as pirma kart toki testuka matau😀
As darba nlb swaru dirbu suksliu fabrike tai isiwausduojat koks kwapelis tai man db nlb prie sirdies😀
Labukas, sveikinimai naujom iskeptom nestuke. Merginos, o ka jums toks testukas sako???
Db tik nedirbsiu kol praeis sitos rizikingos sawaites ir gal maudimas praeis nes db nlb kaip jauciuosi
o kiek laiko pirma vaikui riesuteli?
sveikos.sveikinimai naujai iskeptai mamytei 😘**** riesuteli o nzn del ko anksciau pagimdei?gal kaip ir mano gimda tavo silpna?
Man turetu buti geguzes 25d, bet gimdysiu anksciau, nes su pirmu nestumu buvo bedu, tai sake su situo gimdyti reikes 37-38 savaite. Kol kas skeno nebuvo, bus tik lapkriti tai nezinau ar teisinga data.
Kada jum nustate gimdymo diena man geguzes 4....
Sveikinu sandrute. O tu sandrute visa nestuma nedirbsi? As kol kas kol galiu tol dirbsiu. Tikiuosi sveikata leis.
Manuk mum 9 savaitele eina. Sianakt taip bloga buvo, kad apie maista net pagalvot negaliu, net nupurto pamacius kazka valgant.
Sweikutes na buwau as pas daktare sestad nestumo 5 sawa tai dar maziukas labai, ne wiska mate sake lyg wietoje bet tiksliai nk nepasake tai wat sake ilsetis o jei kazkas bus ne taip tuesiog zirniukas pabegs tai wat db neisiu i darba nes darbe reikia atstowet 8 wal o db jei daugiau pajudu nugara pilwa maudzia rytais tai iswis kai tik islipu is lowos pykina ir silpna tai su wyru nusprendem kad pabut namie kad tik zirniukas nepabegtu o tu pinigu uzteks
Riesuteli kiek laiko nescia?