Planuojančios leliukus

05. Aug, 12:00

Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.

16. Oct 2012, 21:34

Sweikutes kaip laikotes?😀 o as pradedu nerimauti wis man ta pilwuka maudzia sonus paduria ir tu isskyru nemazai nors su isskyrom kowoju wisad kai ir nebuwau pastojus net jauciu kaip isbega tai zinokit ir lakstau kaip kewailiuke i tulika galwoju gal mm atejo ir buwau pas gine tepineli dare ne wiena kart sake twarkoj wiskas nzn gal kazkas negerai?☹

16. Oct 2012, 17:13

Zinokit as savo vyrui nuo draugystes pradzios buvau pasakius, kad jei pastosiu jokiu valymu nebus, aisku pradzioj saugojausi, bet kai nustojau jam pasakiau, kad bus kaip bus na ir buvo ir pasakiau tai dar dabar prisimenu kai pasake tai ka auginsim, o su antru as jam testa padaviau ir isedau i masina, bet nebuvo jis ir pries antra taip nusistates, gal ir buvo baisoka kaip cia bus dviem, bet kuo toliau tuo labiau svajoja kaip du vaikai jam ant galvos lips 😃

16. Oct 2012, 14:34

apsaugoj juk 😀 ir nuo rytojaus su kompiuteriais 😃

16. Oct 2012, 14:30

nu va as salu ☹ atneskyte kavytes kas ☹ brrrr taupo darbdaviai ☹

16. Oct 2012, 14:27

Labas Marija spjauk toki vyra per peti uzsiauginsi viena ,nesi pirma vienisa mama,as saviskiui kai pasakiau kad vieluoja dvi savaites ligos,jis man sake palauk savaite ir tada testa pirk bet as neiskenciau is kart nusipirkau pasidariau parodziau ir pries parodydama pasakiau jei jo nenoresi uzsiauginsiu pati...

16. Oct 2012, 14:23

mukuti tai man i nauja darba 😃 as per 2 darbus dabar varysiu 😃

16. Oct 2012, 14:19

as ir yurejau valyma, nes persiľeidima turejau

16. Oct 2012, 14:14

ooo man irgi rytoj reikia eiti ten ☹ o jau kaip nenoriu 😃

16. Oct 2012, 14:13

mukuti sveika,as darbe ☹

16. Oct 2012, 14:11

dar biski pagasinsiu marija tave 😃 as ne savo noru turejau valyma ir dbr po to praejo jau trys metai ir nebegaliu tureti vaikelio nebent su gydytoju pagalba, tai tu nesidaryk to savo noru tikrai, nes nezinai kokios pasekmes po to gali buti, kada nors vyras gali jau noreti ir antrojo leliuko, bet ai gali buti neimanoma ir tada save tikrai uzgrausit...

16. Oct 2012, 14:10

as nesakau kad ruosiuos daryt. Bet tas spaudimas is proto veda

16. Oct 2012, 14:09

dar biski pagasdinsiu tave marija 😃 as ne savo noru turejau valyma ir dbr jau po to praeja daugiau nei trys metai ir nebegaliu susilaukti vaikiuko, nebent tik su gydytoju pagalba.. tai nedaryk pati tokio dalyko kaip valymas, nes nezinai kokios pasekmes laukia ateityje jeigu suplanuotu vyras jog vis delto dabar jau pasiryzes auginti ir antraji leliuka...

16. Oct 2012, 14:05

Nedaryk to.tikrosios bedos prasydes nuzudzius sia givybe.busi nuolat irzli,pikta,daug verksi,kaltinsi vyra.o vyras gali to neiskest ir prasydes pyktumai.gal net iki skirybu.vyras tik dabar galvoja kad jai tai padarysi bus viskas tvarkoje,bet realybe daznai buna ne tokia kokia isivaizduojame.bandyk sneketi dar su juo.jai nutarsit issaugot sia givybe,pajutes leliuko spyrius,matant auganti pilvuka tikrai pamils ji

16. Oct 2012, 14:01

sveikos 😀 marija dnk - tavo vyras atsiprasant tikras kiaule, kai tvociau jam su kokia keptuve per makaule, kad atsijungtu ir suvoktu kas ir kaip vyksta... o tu jokiais budais nesugalvok darytis valymo - tai maza gyvybe tavyje ir jei jau taip gavosi vadinasi taip jau buvo lemta... olenka - kaip tu? riesuteli - kaip tavo pilvukas? 😀

16. Oct 2012, 13:58

o kaip tu riesuteli?

16. Oct 2012, 13:49

Sveikos, Marija viskas bus gerai, vyras tiesiog nesitikejo,kad taip gali ivykti, jis mane,kad viskas priklauso nuo jo ir,kad kol jis nenori antro mazylio tol jo nebus,bet kazkas is auksciau viska tvarko ir tikrai viskas susidelios i savas vietas,tiek materiali puse,tiek vyro suvokimas.

16. Oct 2012, 13:01

stengiuos but stipri

16. Oct 2012, 12:39

reali senelis,tai yra mano tetis 😀

16. Oct 2012, 12:36

Olenka dirbi jau? o kas tavo sashka ziuri?

16. Oct 2012, 12:35

marija duok jam su sluota arba su keptuver per galva.as tavo vietoje jam pasiulyciau tada save stirilizuoti o ne tau valyma siulyti.jei iseis,patikiek sugris greitai,supras kad buvo neteisus.

16. Oct 2012, 12:34

o kodel jis nenori antro? nesuprantu ☹ zivile butent, kad tik padetu 😀

16. Oct 2012, 12:29

zino jaiu.man net geda rasyt, bet jis net valymo noretu

16. Oct 2012, 12:25

Marija tai ka jisai pasake?ar dar nezino?

16. Oct 2012, 10:33

beje spirale man iseme, patogioj vietoj buvo,pasirodo ji pasislinkus buvo ir netinkamai parinkta pagalgyli

16. Oct 2012, 10:30

as tikrai uz,labai net nenusiminiau, bet labai sunku man moraliskai,kai jis nepalaiko

16. Oct 2012, 09:49

Sveikutes 😀 Marija myles vyras ir natra leliuka, maniskiui ir lengvas sokas buvo kai testa teigiama padaviau, bet kaip tik vaziavau pas tevus, o jis liko namie, tai per diena pamaste ir vakara jau patenkintas buvo, o dabar jau kai su pilvu normaliu vaikstau tai isvis ir paglosto ir pakalba, nors del pirmosios pamises kaip nezinau kas 😀 manau reikia laiko ir viskas bus gerai 😀

16. Oct 2012, 08:27

sveikos.nu va as jau dirbu ☹ mano katinos dienos baigiesi ☹

15. Oct 2012, 22:43

myles ir antra, tiesiog nesitikejo dar 😀 gal jis megsta gyvenime viska suplanuot, o cia staigmenele...

15. Oct 2012, 22:23

antras. Pirmaja labai labai planavom, is vis pirmas nestumas baigesi persileidimu, tada vel po jo planavom, kai pastojau is vis kai kiausinis buvau saugoma ir t.t, labai vyras myli dukryte, is proto eina... o dabar kas jam net paciai sunku suprast

15. Oct 2012, 22:18

marija susitaikys vyras su antro leliuko atejimu ir prades laukti... dabar gal sokas 😀 nu juk vienas vaikas ne vaikas 😃 o pirmaji planavot? tikiuos nesusimaisiau ir cia antras vaikutis 😀