Planuojančios leliukus

05. Aug, 12:00

Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.

19. Oct 2012, 17:11

As irgi deivuke vakar maciau ta Agnes laida,man labiausiai istrigo kai broliukas sesytes gyvybe issaugojo dainuodamas.

19. Oct 2012, 16:30

Na matai kurios nepasidaro aborto , tai jom iki siauru proteliu dasunta , tik kad atsikratyt belekokiu budu. O ant galo jau gymes kelius numirsta , tai jau geriau kol nepradejo vystytis abirta tegu pasidaro..

19. Oct 2012, 15:59

Sveikos, vakar kaip tik ziurejau laida per tv3 ir labai pritariu Agnes zodziams laidos pabaigoje, kad vaiko gyvybe yra neikainojama, ir niekas neturi teises ju zudyti, jau jei nenori augint, tai tikrai yra gyvybes langeliai ir daugybe seimu kurios bet ka padarytu, kad galetu maziuka auginti 😀

19. Oct 2012, 15:57

Na as suprantu tuos dalykus del abortu , kaikuriom tikrai jis butinas . Ar del isigimymu , arba na tiesiog neisgales nesugebes uzauginti. Galvoju geriau aborta pasidarytu nei poto randa kur nors konteineri, cia man pvz baisiau

19. Oct 2012, 15:41

siaubas kokiu durnikiu buna,kad taip elgias su savo vaikais,kas kad jie pilvuke,bet jie juk jau gyvybe.....TOKIAS I KALEJIMA...

19. Oct 2012, 13:51

Na cia apie airija as kalbejau, yra tokiu mamu kurios tiktu tik i mociutes

19. Oct 2012, 13:46

rajaxxx jinai ne keista.taip nepasakysi,bet mergaite negali nesioti aukstakulniu,nes is karto vienos islenda ir skauda ☹ svori reikia regulioti,nes daug ko valgyti negali,nes storeja greitai nors tai gali but genai,nes mama irgi apkuni 😀 ir jai alergija paprastiems metalams,gali nesioti tik sidabra ir auksa

19. Oct 2012, 13:42

Cia airijoi ir 50 metes gimdo. Bet dalis vaiku nesveiki . Arba kazkokios keistos isvaizdos vaikai.

19. Oct 2012, 13:36

oj tikrai baisu ☹ nu as suprantu moterys amziuje,kurioms jau virs 45,bet kai daro jaunos nesuprantu,jug visas gyvenimas pries akys dar ☹ nors mano kaimyne ( giminaite ) 47 pagimde mergaite,ji labai dabar laiminga,dukrai jau 17 metu,nors del to kad pagimde velai mergaite turi rimtu problemu su sveikata ☹ nors nepasakysi is isvaizduos ☹ mergaitei kazaks su venom ☹ alergija metalui ☹ ir su svoriu ☹ tai as manau kai tau jau 45 verta pagalvoti ar gimdyti.o del kitu nesuprantu ☹

19. Oct 2012, 13:23

nu jo....As kai po persileidimo atsibudau ligonineje ir po valymo ir visokiu kraupiu vaizdu prisiziurejau

19. Oct 2012, 13:17

oj, tikrai manau tu ten prisiziuri visko turbut

19. Oct 2012, 13:13

nu va kaip saunu Marija 😀 Zivile nu tai tikrai ☹ vienos negali pastoti,o kitos zuda vaikus ☹

19. Oct 2012, 13:03

Nu manau tikrai jis ten tos buvo soko paveiktas. dabar visai viskas kitaip. Siandien pas gyd, tai ziuresim kas ir kaip. labai tikiuosi kad viskas gerai 😀

19. Oct 2012, 12:58

sveikos,nu ka gal nauju nesciuku turime?Marija nu va kaip saunu,greitai jau tave ant ranku nesios vyras ir bus dekingas uz antra leliuka 😃

19. Oct 2012, 12:52

Sveikos. As tai nzn gal gabi ant kalbu esu. Bet man uzteko 6 sav paklausyt ir pakalbet anglu kalba ir jaunok. Kuo puikiausiai viska suprsntu ir tik kartaip kai kalbu koki zodi uzmirstu. Svarbu gerai suprantu. O man vaisingos dienos bebebe. Supratau , kad galiu vaisingas dienas stebet pagal savo krutine.

19. Oct 2012, 12:51

Labas siandien labai prastau jauciausi,dar taip blogai nesijauciau,jei taip ir toliau vaikai bus be darzelio....

18. Oct 2012, 23:57

Nea kol kas, neaisku kaip jiem susvies gali ir pastatyt kur sunku dirbti. Nera labai gera, as tiesiog bijau sneketi, kad pasakysiu ka ne taip nes anglu mokytoja is musu saipydavosi tai man kompleksa ivare. Bet kai prispiria reikalas susisneku, tik sunkoka buna kai kuriuos anglus suprasti kai zargonu varo.viskas bus gerai, jei nesuprasi paprasyk,kad paaiskintu,as prasydavau paaiskindavo visad,net tarkim ligos simptomus paaiskindavo jei ligos nesuprasdavau ar sirgau ar ne. Budavo sumala ir neaisku ka sake paklausi pasako leciau. Niekada nesake nieko, kad reik man paaiskinti.

18. Oct 2012, 23:08

Sunku?tai anglu pas tawe gera😀 pas mane tai ne kokia tai lb sunkina ir kai pas daktarus reik eit ypac😀

18. Oct 2012, 23:04

As dirbu masinu sedyniu fabrike, uk virs metu 😀 Tik man rodos tuoj nebeisiu as i ta darba,susitvarkysiu pasalpas ir sedesiu namie.

18. Oct 2012, 22:40

Taip pat negeriau tikrai😀 o kur tu dirbi?seniai jau uk?

18. Oct 2012, 22:35

O as tai atostogu gaunu tai vel padirbu. O atostogos,nes neva darbo nera,bet buna is namu iskviecia. Neturiu ka veikti,vyras dirba,tai 1000 daliu puzle delioju. Kaip tu sandrute?

18. Oct 2012, 21:51

Stengiuosi db is leto kaip tu riesuteli laikaisi?😀

18. Oct 2012, 21:37

Sandrute is lovos visad po truputi kelkis,kad nebutu per staigiai.

18. Oct 2012, 21:28

Atrodo lowoj kai guli wiskas atsipalaiduoja o wat jei nakti ar anksti atsikeliu i tuoleta wat tada tai baisu atrodo taip itempta tas skausmas toks nzn net

18. Oct 2012, 21:25

Dar dziaugiuosi kad newemiu nors buna uzeina atrodo tuoj tuoj neaisku kaip bus weliau nes wiena diena atrodo gerai kita jau gali sedet tuoleta apsikabinus😀

18. Oct 2012, 21:24

Sandrute tau pilva skauda,nes gimda tempiasi,todel ir skauda.

18. Oct 2012, 21:21

Man ir prastai ryte iswis galwa swaigsta pilwa wis skauda bet as kaip tik werciu sawe pawalgyt tada man geriau kai tuscias skrandis tada pykina siuo metu apie darba baisu ir pagalwot

18. Oct 2012, 20:55

Viskas bus gerai, as kai pora dienu vien vemiau,net vandens isgerti negalejau galvojau mirsiu,bet po truputi po truputi ir praejo,ir nebepykina,stengiuos valgyt darzoves,vaisius,mineralini ar sultis

18. Oct 2012, 20:54

niu siandien jau visai gerai sakyciau zinant ji, jau ir pakjuuokaujam ir viska 😀

18. Oct 2012, 20:37

man su gabriele baiogesi visa tai tik 5 men