Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
saunuole 😀
tai nepasidodu,stengiosi 😀
nieko,praeis tas laikas 😀 tik nepasyduok depresijai 😀
jo 😥 nemazai tai gal del to ir depresija man ☹
oi dar nemazai laukti ☹
birzeli tik ☹
kada vaikuti pamatysi?
va jau depresija ir prasidejo jauciu del to ☹
tada neikyresiu 😀ka veiki? jauciu vaikucio ziauriai pasiilgai ☹ as su savu vaiku dar nesu ilgiau issiskyrus nei kelioms valandoms.isproteciau,ir kaip tu istveri?
oj ali as nenoriu prisiminti jos 😀
as laiko turiu 😀
ali oj ilga istorija ☹
o kas tas kazkas 😀 ?
ali aj nzn gal oras veikia,gal dar kazkas 😃
o ko olenka liudi? ☹
pas mane ne visas laidas rodo,tipo,kad salis nesuteikia prieigos ar kazkas tokio,o ir mes su vyru megstam paziureti lietuviska televizija,jis daznai paziuri filmus,nes ne visada speja tiesiogiai paziureti.
aj man nuotaikos nera sndn ☹
o tai per lnk.lt neziuri? zinoma netiesiogiai bet laidas rodo.yra virsuj toks GO
cia visada rodo tv3 tiesiogiai,tik man kartais norisi ir lnk pasiziureti tai as nusipirkusi emigrantas.tv transliacijas 😀
oi dekui riesuteli,dabar zynosiu per kur galiu ziureti 😀
Viktorija iskrito kai sedejo su Gintu ir jos paslaptis,kad ji buvo itariama del tevo nuzudymo.Po to Andrius iskrito, jo paslaptis,kad jis buvo susizadejas su striptizo sokeja.
viktorija jau iskrito,ali as neziuriu per tv3play nes man nerodo,as ziuriu per sita adresa: http://internetine-tv.narod.ru/index.html paspausk pramoginiai ir bus paslapciu namai,ten tiesiogiai kas vyksta 😀
pries man isvykstant is lt ja jau turejo trecia karta sodinti
viktorija dar neiskrito? kiekviena karta ja sodina
internetu ziuri? pet tv3play? as per tv3play galiu ziureti visas laidas,tik ne paslapciu namai ☹ kazkodel belgijoj negalima ziureti.
As tai ziuriu paslapciu namus,vyras miega,reikes padaryti valgyti ir prikelti vyra,kad pavalgytu 😀
ka esamos ir busimos mamytes veikinejat?
As dar geriau pregnacare planuojancioms pastoti,bet tada man rodos negeriau folio rugsties,nes tuose vitaminuose buvo.
jo gali ir vyrai
reiketu man ju nusipirkti 😀