Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Ali kaip prasnaudei?
Olenka kur dirbsi? Ta prasme ka darysi fabrike? As tai irgi noreciau eiti dirbti,nes pinigeliu siek tiek truksta,kadangi vyras teises laikytis pradejo,bet tikiuosi situacija pasikeis,nes maziukas bus tai eiti dirbti be sansu,o ir vyras neleidzia.
ali 😃 reikia pailsieti nuo darbu
einu miegoti kartu su vaiku.kazko labai prie miego traukia
sveika olenka,matosi kad atostogaut isvykai o ne dirbt😃
sveikos 😀 oj mes sndn visa nakti zaideme monopoly😀taip sauniai praleidome laika 😀
hmmm bandysiu nusipirkt.internete ziurejau kalendoriu rodo panasias dienas kaip ir mano ismaniajame,tik internete rodo ovuliacija 16d. o telefone 15d. nors viskas ta pati suzymejau.
jei bus neryski labai juostute reiskia ovuliacija turi prasideti per 24 h, jei jau ryski, tai ji jau vyksta.
ir dar vienas klausymas apie tuos testus.jai darysiu testa tiena apie 16val.ir abi juosteles bus ryskios tai reiskia nakty vis dar bus ovuliacija?
O del vyro "alkio"tai jauciu visi jie tokie😀
Ali taip pastojau su varine spirale,per ovuliacija sako ,kasd nesioju berniuka,ziuresim kas gims...O siaip as tai visad zinojau ,kad pirmas bus berniukas ,o antra mergaite,pries einant darytis pirmaji eko,vyrui pasakiau ,kad gali galvoti sunui varda,ir pasake per eko kad berniukas visus tris kartus....Matyt cia mano nuojauta....
siaip mes myliu darom kas nakt,tiesiog as noriu zynoti kada ovuliacija kad ta diena nebutu jokio fiti miti.tiesiog noriu isbandyti ta teigini kag jai pastojama pries ovuliacija tai bus mergyte 😀
kaip suprantu kai matosi tik viena juostele tai reiskia nevaisingos dienos.kai atsyranda kita juostele bet neryski tai reiskia vaisingos dienos.kai po keliu dienu kita juostele bus tokia pat ryski kaip ir pirma juostele tai reiskia ovuliacija?po jos jai darysiu vel testa tai vel kelias dienas kita juostele bus neryski.gerai suprantu?
mes naudojom ovuliacijos testus po persileidimo, nes nebezinojau nei kada kaip kas mm, nebuvo 6 men. tai principas panasus kaip nestumo testu , per ovuliacija rodo II. testas rodo ovuliacija artejancia per 24 h. . tai pvz kasdien jo daryt nereikia. uztenka kazkur kas antrra diena 😀 mums labai jis padejo, nes kai gavom leidima is gyd pradet procesa, pastojau ji naudodama per pirma men./ aisku gal cia tik sutapimas
as atsipalaidavus.nakty net negalvoju apie pastojima.bet stai dienos metu kai vyras dirba tokios mintys uzpuola 😀bet idomumo delei noreciau ismeginti ovuliacijos testa.koks jo veikimas?kaip zynoti kada jis rodo vaisinga diena o kada ovuliacija? info lapelyje zynau bus parasyta tik niderlandu ir prancuzu kalba tai nesuprasiu.gal kuri zinot? siandien nusipirksiu pabandyt.tiesiog smalsumas nes tokio dalyko nesu bandzius.zinoma nesiruosiu kas menesi pirkt,tik si men 😀
ALI atsipalaiduok ir pamirsk visus skaiciavimus 😀 kaip sakiau kas lemta tas ir bus
jai butu tik is reikalo tai myliu butu tik per vaisingas dienas.bet as turiu napasotinama vyra 😃
bet mes tai kiekviena nakty darom myliu 😀
Na as su pirmaja tai nezinau kada mylu darem, nes neskaiciavau tada vaisingu ir nevaisingu dienu, dar tada kazkaip nesidomejau sitais dalykais 😀 o su antru pastojau butent ovuliacijos diena ir turim berniuka, bet kiek cia teisybes tai neaisku 😀
padekit,nesuprantu.jai mano mmm nereguliarios tai kaip zynoti kada vaisingos dienos? pagal ka jos apskaiciuojamos? pagal tai kada buvo paskutines mmm?
blem... mano ir nereguliarios,tai dabar net nebezynau
ali su pirmagime tikrai pries ovuliacija , tada buvau labai neisprusus, maniau nepastosiu 😃DDD o su antra issiderines mmm laikas buvo tai pastojau kai turejo buti kitos menesines
aha,bandau surinkti 😃
ali nedarem, nuo vyro begau 😀 statistika renki 😃
sandraxa tavojo mergyte? ir kada myliu daret? per ovuliacija ar pries? renku info 😃
ka cia priplanuosi 😃 kas lemta tas gims 😀 nors norejau berniuko ale net negalvojau apie planavimsa
beja spurga tu pastojai su spyrale? kokia turi? varine?
per ovuliacija nedaret myliu ?
turbut berniukas 😀 man rodos cia tik sapaliones, bet vistiek pati taip bandziau mergyte pasigamint 😃
ir dar paaiskinkit ko as nesuprantu.jai mano mmm nereguliarios tai kaip zynoti vaisingas dienas? jos skaiciuojasi pagal paskutines mmm?