Planuojančios leliukus

05. Aug, 12:00

Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.

16. Apr 2013, 18:38

Pas mus tai neswarus miestelis ir siaip nesaugu

16. Apr 2013, 18:36

siukslynas ir pas mus.noreciau kokiam mazam jaukiam miestelyje gyventi

16. Apr 2013, 18:35

o cia belgijoj.visi namai sujungti i istysas eiles kurias perskiria tik gatves.zalumos beveik nerasi.gyvenam briuseli kur nykus miestas

16. Apr 2013, 18:35

Ai zivile su tokiais gerbejais geriau nerizikuoti 😃 dar ir iloniukas prie planuojanciu,nes ji irgi gydosi. As tai irgi nenoreciau gyventi londone ir kainos dideles ir siukslynas,bent sakau tai ka maciau is klasiokes foto kai vasara vyko i londona,nors istiesu gal nuo rajono priklauso. Man ir siaip norisi geriau kokio mazesnio miestelio prie juros,bet deja as gyvenu beveik vidury anglijos😃

16. Apr 2013, 18:30

Na as pagrinde zn kur lidlas high street nu ten aplink 😀 ten twarkingas miestelis

16. Apr 2013, 18:26

kai su darbo agentura isvykau i west malling miesteli dirbti salotu fermoj,susipazinau su tokiu Andrey is maidstone.bande mane kabinti tai kas diena is ten atvaziuodavo ir mane po darbo pasiimdavo ir vaziuodavome i maidstone sporto kluba.toks melynas pastatas gal zynai.ten nupirko abonenta.tai kas diena budavo baseinas,sauna,dzekuzi😀 mmm atsipalaidavimas 😀 bet isvykau i lt.ir nebegryzau ten

16. Apr 2013, 18:21

tada zivile labai atsyprasau.tai reiskia nebuvau as cia viena planuojanti,buvai ir tu😀 as galvojau kol gydaisi tol negali pastot

16. Apr 2013, 18:21

Ali kraustykis i maidstone jis nera jau taip toli nuo manes😀 i swecius atwaziuosi 😀

16. Apr 2013, 18:19

ai nzn😀 ir siaip belgija man nepasakyciau kad patinka,tik tiek kad cia jau apsypratau.uk man patinka maidstone miestas,hastings,west malling miestelis(jame ir gyvenau).noreciau i uk,bet tik ne i londona,nes londonas man kazkoks siukslynas.

16. Apr 2013, 18:07

Sweikutes minta stiprybes tau greit atsistoti ant koju ir wel kibti i darba 😀 riesuteli nu smagu klausyk gerbeja susiradai 😃

16. Apr 2013, 18:00

Zivile,kad tas gerbejas nelabai protu pasizymintis😃 o del simpatiskumo tai mano vyras grazesnis 😃 ali o kodel i uk planuojat kraustytis?

16. Apr 2013, 17:59

zivile as turejau galvoje siuo metu planuojancios 😀 o tu ir iloniukas gydotes,bet tikiuosi greit prisijungsit 😀

16. Apr 2013, 17:00

siandien vaziavom i uk ambasada nes vyras nori trumpam nuvykt i uk o jam viza reikalinga kad galetu vykti.planuojam jai pasyseks vykti i uk gyventi

16. Apr 2013, 16:58

man reiketu iki pardes,bet kojas kaip skauda ☹ ta diena kai uzkaitino iki 24karscio apsioviau naujus odinius batelius,tai ant abeju koju ties kauliukais ir kulnus nutryniau iki krauju ☹ nebegaliu batu apsiauti.o dar siandien su vyru vaziavom iki uk ambasados tai galvojau nuprotesiu is skausmo ☹

16. Apr 2013, 16:55

aha,radau,atsiminiau kad anksciau rasei 😀

16. Apr 2013, 16:54

na mano pipiras pabudo,tai keliausim i laukuti😉

16. Apr 2013, 16:53

Zivile,lietuvis ten😃 as jo nei pazystu nei macius esu,keistuolis ir tiek. Ali jau radai per kur ziuret? 😀

16. Apr 2013, 16:53

labai malonu Inga😉as Raminta,37metu,auginu du sunelius vienas 12metu,o kitas bevei jau keturiu metuku😀,o sis nestumas buvo neplanuotas,bet kai suzynojom,kad laukiuosi,tai begalo buvome visi laimingi....

16. Apr 2013, 16:48

o dabar placiau apie save papasakok.o as Inga 26metai.turim 1berniuka i dar tik pirmas menuo kai planuojamas dar vienas 😀

16. Apr 2013, 16:46

dar su daktare apie nauja planavima nekalbejom,dar noreciau ir su kitu daktaru pakalbeti,pasikonsultuoti.o kikie laiko tu ali planuoji leliuka?

16. Apr 2013, 16:44

o siaip cia yra mamyciu,bet labiau kaip palaikymo komanda 😀 ateina nestukes ir papucia virusiuka 😀

16. Apr 2013, 16:41

toi temelei kur lankiausi kai dar laukiausi dabar nebesinori su savo slogiomis mintimis likusiu merginu liudinti,nes jos turi kuo dziaugtis ir dalintis....tai paraginta vienos mamytes jungiuosi prie jusu😀

16. Apr 2013, 16:38

svarbiausia nepasyduoti ir didelis noras 😀 zynai,minta,asmeniskai man labai malonu kad prisidejai prie planiukiu,nes siuo metu sioje temeleje as viena planuojanti 😃 kartais su savim pasisneku 😃 o kai yra bent jau dar viena planuojanti tai yra smagiau 😀 kada jau pradesi planuoti? girdejau kad po persileidimo greitai pastojama vel 😉

16. Apr 2013, 16:36

na jau potruputi atsigaunu,pirmiau reikia sustipreti atsigauti,o tada bus galima galvoti ir apie planavima😀

16. Apr 2013, 16:31

labai malonu,kad priimat😉nes daznai kur i naujai parasiuses mamytes niekas nekreipia demesio,na taip ali,dar tik savaite kai praradau savo leliuka😥,tai dar nesiskaitau ,,planuojanti'',nors rystas ir noras tureti dar viena leliuka yra didelis😀

16. Apr 2013, 16:28

kaip jautiesi? kada vel kibsit i planavimus?

16. Apr 2013, 16:25

zinoma minta,mes visada laukiam nauju planiukiu 😀 ir pagaliau planavimuose man kazkas kompanija palaikys 😀 skaiciau kad minta tau persileidimas buvo.labai uzjauciu☹

16. Apr 2013, 16:18

sveikutes,gal ir mane priimsit i savo rateli?

16. Apr 2013, 16:16

jau radau 😀

16. Apr 2013, 16:07

riesuteli imesk nuoroda per ka ziuri paslapciu namai online