Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Pas mus tai neswarus miestelis ir siaip nesaugu
siukslynas ir pas mus.noreciau kokiam mazam jaukiam miestelyje gyventi
o cia belgijoj.visi namai sujungti i istysas eiles kurias perskiria tik gatves.zalumos beveik nerasi.gyvenam briuseli kur nykus miestas
Ai zivile su tokiais gerbejais geriau nerizikuoti 😃 dar ir iloniukas prie planuojanciu,nes ji irgi gydosi. As tai irgi nenoreciau gyventi londone ir kainos dideles ir siukslynas,bent sakau tai ka maciau is klasiokes foto kai vasara vyko i londona,nors istiesu gal nuo rajono priklauso. Man ir siaip norisi geriau kokio mazesnio miestelio prie juros,bet deja as gyvenu beveik vidury anglijos😃
Na as pagrinde zn kur lidlas high street nu ten aplink 😀 ten twarkingas miestelis
kai su darbo agentura isvykau i west malling miesteli dirbti salotu fermoj,susipazinau su tokiu Andrey is maidstone.bande mane kabinti tai kas diena is ten atvaziuodavo ir mane po darbo pasiimdavo ir vaziuodavome i maidstone sporto kluba.toks melynas pastatas gal zynai.ten nupirko abonenta.tai kas diena budavo baseinas,sauna,dzekuzi😀 mmm atsipalaidavimas 😀 bet isvykau i lt.ir nebegryzau ten
tada zivile labai atsyprasau.tai reiskia nebuvau as cia viena planuojanti,buvai ir tu😀 as galvojau kol gydaisi tol negali pastot
Ali kraustykis i maidstone jis nera jau taip toli nuo manes😀 i swecius atwaziuosi 😀
ai nzn😀 ir siaip belgija man nepasakyciau kad patinka,tik tiek kad cia jau apsypratau.uk man patinka maidstone miestas,hastings,west malling miestelis(jame ir gyvenau).noreciau i uk,bet tik ne i londona,nes londonas man kazkoks siukslynas.
Sweikutes minta stiprybes tau greit atsistoti ant koju ir wel kibti i darba 😀 riesuteli nu smagu klausyk gerbeja susiradai 😃
Zivile,kad tas gerbejas nelabai protu pasizymintis😃 o del simpatiskumo tai mano vyras grazesnis 😃 ali o kodel i uk planuojat kraustytis?
zivile as turejau galvoje siuo metu planuojancios 😀 o tu ir iloniukas gydotes,bet tikiuosi greit prisijungsit 😀
siandien vaziavom i uk ambasada nes vyras nori trumpam nuvykt i uk o jam viza reikalinga kad galetu vykti.planuojam jai pasyseks vykti i uk gyventi
man reiketu iki pardes,bet kojas kaip skauda ☹ ta diena kai uzkaitino iki 24karscio apsioviau naujus odinius batelius,tai ant abeju koju ties kauliukais ir kulnus nutryniau iki krauju ☹ nebegaliu batu apsiauti.o dar siandien su vyru vaziavom iki uk ambasados tai galvojau nuprotesiu is skausmo ☹
aha,radau,atsiminiau kad anksciau rasei 😀
na mano pipiras pabudo,tai keliausim i laukuti😉
Zivile,lietuvis ten😃 as jo nei pazystu nei macius esu,keistuolis ir tiek. Ali jau radai per kur ziuret? 😀
labai malonu Inga😉as Raminta,37metu,auginu du sunelius vienas 12metu,o kitas bevei jau keturiu metuku😀,o sis nestumas buvo neplanuotas,bet kai suzynojom,kad laukiuosi,tai begalo buvome visi laimingi....
o dabar placiau apie save papasakok.o as Inga 26metai.turim 1berniuka i dar tik pirmas menuo kai planuojamas dar vienas 😀
dar su daktare apie nauja planavima nekalbejom,dar noreciau ir su kitu daktaru pakalbeti,pasikonsultuoti.o kikie laiko tu ali planuoji leliuka?
o siaip cia yra mamyciu,bet labiau kaip palaikymo komanda 😀 ateina nestukes ir papucia virusiuka 😀
toi temelei kur lankiausi kai dar laukiausi dabar nebesinori su savo slogiomis mintimis likusiu merginu liudinti,nes jos turi kuo dziaugtis ir dalintis....tai paraginta vienos mamytes jungiuosi prie jusu😀
svarbiausia nepasyduoti ir didelis noras 😀 zynai,minta,asmeniskai man labai malonu kad prisidejai prie planiukiu,nes siuo metu sioje temeleje as viena planuojanti 😃 kartais su savim pasisneku 😃 o kai yra bent jau dar viena planuojanti tai yra smagiau 😀 kada jau pradesi planuoti? girdejau kad po persileidimo greitai pastojama vel 😉
na jau potruputi atsigaunu,pirmiau reikia sustipreti atsigauti,o tada bus galima galvoti ir apie planavima😀
labai malonu,kad priimat😉nes daznai kur i naujai parasiuses mamytes niekas nekreipia demesio,na taip ali,dar tik savaite kai praradau savo leliuka😥,tai dar nesiskaitau ,,planuojanti'',nors rystas ir noras tureti dar viena leliuka yra didelis😀
kaip jautiesi? kada vel kibsit i planavimus?
zinoma minta,mes visada laukiam nauju planiukiu 😀 ir pagaliau planavimuose man kazkas kompanija palaikys 😀 skaiciau kad minta tau persileidimas buvo.labai uzjauciu☹
sveikutes,gal ir mane priimsit i savo rateli?
jau radau 😀
riesuteli imesk nuoroda per ka ziuri paslapciu namai online