Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Pasveiks bus geresni orai,galesit tada Zivile pasidziaugti gerais orais.
Dziugiu deivuke,kad visgi gydys tave,tikiuosi greit pamirsti apie nugaros skausmus. Zivile,o kas tavo vaikui? Gripas gal koks? Nieko greit ateis pavasaris ir dinks visos ligos. Siandien kazkoks keistuolis prisikabino per feisbuka 😀 be niekur nieko parase,i meiluzius siulosi 😃 ir net nerupi zmogui,kad turiu vyra 😃
zivile kaip tavo gydymas ir kas vaikui yra?
Oj supermamos man isvis kosmosas 😃 skaitau tik apie paslapciu namus, niekaip nesuvokiu kaip jos turi laiko visa para juos stebet 😃 ir dar apie serialus paskaitau, nes ne visada iseina man juos pasiureti 😀 o del nuotrauku ir avataru tai isvis neraukiu kas ir kaip ten 😃 o mes i kiema ruosiames keliaut, turejau grizus valgyt pasidaryt, nes jau net skrandi skaudejo kaip valgyt norejau, o dabar jau galiu toliau judet 😀
Sveikutes 😀 na bubau pas daktara, tai man vadinamasis nugaros lauzymas nebus taikomas, nes jis padeda tik kai iskart kreipiesi del to i daktarus, o as beveik metus laiko jau skausmuose, tai man reikia kitokio gydymo 😀 pabade mane adatelem, akupunktura dare, dabar po dvieju savaiciu eisiu, vel padys, jei po antro karto nebus zymaus pagerejimo del skausmo sake kitaip gydys, tai su vyru pasnekejau, ir nutariau, kad pas neurologe daugiau neisiu, nes ir vaistai man israsyti visai ne i tema, ne kad gydytu, o tik skausma nuimtu, nueisiu tik atsakymo pasiimti kad daktarei savo nunest galeciau. Bet toks gerulis daktaras ir per telika ne karta matytas 😀 ir mano buvusi drauga pazista 😃 gerai, kad vyras nezino 😃 pirkausi dirza, kad stubura prilaikytu, nors sake man jo ilgai nereikes, bet pradziai butinas, ir toki nagla kilimeli, kaip sagos prisiutos, bet su spygliukais, bet jau uzdejus ranka tai duria kaip reikiant o man ant jo gulet reikia 😃 idomu kaip cia man seksis 😀
Ten as atkreipiau demesi,kad ir taisykles keistos ir rasymas. Nes cia atejai parasei ka norejai ir tiek,tik butu gerai,kad tarkim jei kazkam ka komentuoji butu galima paspausti ant vardo ir rodytu kaip pagrindiniam puslapyje.
nuejau i supermamu kluba.planuojanciu forume pasisveikinau,prisistaciau.lyg ir normaliai viskas,na bet ten man kazkokia pieva.planuojanciu temu kokiu 20.pasirinkus norima tema tave imeta i pirma puslapi,bet jai nori skaityti naujausias zynutes turi lysti i pati paskutini puslapi.kazkaip galima atsakyti i kurios nors pasysakyma,bet nesuprantu kaip.paspaudziu prie norimo teksto atsakyti,parasau bet gaunasi kad ne atsakyta o parasyta visai atskyrai.kitos tai matau kad kad atsako bet nesuprantu kaip.dar vienas durnas dalykas-avataras.norint ikelti savo avatara turi vesti web saito adresa kuriame yra tavo norimas paveiksliukas( na nieko nepruntu kaip man i kazkoki veb site ikelti savo paveiksliuka).o pats durniausias dalykas tai jai noriu kartu su tekstu ikelti kokia nuotrauka ir kitiems ja parodyti,reikia ale uzsidirbti kelimo rakciuka!!! naujokes negali kelti nuotrauku! kuo naujokes isskirtines?! ir po to jai gausi ta kelimo rakteli tai velgi kazkokios nesamones kad ikeltum. ai man ten mirtis alyvose.zinoma ilgiau pabuvus susigaudytum kas ir kaip bet kolkas aas nieko nesusigaudau.vakar dar galvoju puse velnio,galima rasynetis,bet kai siandien paklausiau kaip ikelti foto ir gavau atsakyma,tai galvoju eikit jus... liksiu mamyciuklubas.lt forume😀 bent jau suprantama ir ne kokia misraine.cia 1planuojanciu temele o ne 20 😀
baime ir nerimas matyt atsiranda,nes visgi liko menuo. o kaip tau ali planavimas?
ir tokios mintys tau kaskart kelia nerima,baime
kartais uzeina silpnumo akimirku kai pradedi galvot,o gal bus taip, o gal bus anaip.
jug tavo lelyte turi angela sarga ir viskas bus gerai 😀
oi riesuteli negalvok apie bloga,nedaug beliko.jai gydytojai sako kad si karta viskas gerai tai kam dar prisigalvoji.turetum nusiraminti.geriau su pilveliu pasnekek kaip jo lauki,kaip lauki susitikimo,paprasyk kad butu stiprus 😀 as visada taip snekedavau su pilveliu 😀
Ali 😃 Keista,vakar sedejau ir susimasciau jei prarasciau sita vaika kazin ar dar tureciau jegu atsistoti ant koju. Kai pagalvoji,kad turejau tiek jegu vel patiketi mazyciu stebuklu, kad vyras padejo patiketi tai net keista is kur as tokia stipri buvau. Na bet tikiu,kad sikart viskas bus kitaip.
sveikos.sukurkit tema pavadinimu olenkos,riesutelio ir sandrutes pokalbiai😃 arba uk mamytes,jai sioje temoje jos(is kitos uk temos) pasyrasys nekreipkit demesio 😃
Nezinau,bet man buvo juokinga istiesu kai pasirode tavo blogas ir pasirode komentarai apie ji 😀 nes kaip gali vertinti gyvenima UK kai visuose miestuose jis kitoks. Tarkim ir namu nuomos kainom,pas mus mieste namas 3 kambariu su kiemu kainuoja 450 svaru plius mokesciai,o londone moka virs tukstancio ir plius mokesciai.
riesuteli jo ir as sakau ta pati ☹ nu nieko gal pavydi ?
Sveikos 😀 galim Olenka kurti ir nauja tema 😀 bet man kazkaip keista kai zmones atvaziuoja i UK,gyvena,dirba ir kai kitas pasako kaip cia yra gerai iskart puola,kad nera cia labai gerai,kad su roziniais akiniais vaikstai ir pan. Bet palyginus paprasciausia,kad jei tau ant kojos uzlips,iskart atsipraso,o lietuvis ne visada taip padarys. Kitas atvejis kai nueini i parduotuve,lietuvoje vos iejus i parduotuve jau jautiesi ne kaip,nes pardavejos kreivai ziuri,prie kasu aptarnauja,kad tik greiciau,suprantu joms moka uz tai ka padaro,bet mandagumas nieko nekainuoja. O del darbo dirbti visur reikia. Del vadinamuju nenaturaliu zmoniu sypsenu,juk kiekvienas turi teise atsirinkti kas naturaliai tau sypsosi kas ne. Man keista kai mamytes galetu padeti, paaiskinti,o i tave net nereaguoja.
sveikos 😀 oj riesuteli as tai buciau jeigu po mano straipsniu pasirasyciau kodel ada jinai siedi sioje susiktoje UK?jeigu cia taip blogai.patikiek ir vare butens ant lietuviu,o kur as gyvenu zmones ypac lietuviai nerealus😃stengiasi vieni kitiems padieti,aisku yra ir pasikelusiu,bet su kuriais bendrauju tikrai superiniai 😀davai savo UK tema atidarome?
matai kaip idomiai su tais gorumais o as ilendu cia retai,nebeina ilgai sedeti prie kompo lelius mataruojas,buvau vakar pas ginike pasirodo per men priaugau tris kg ginike sako rakink saldytuva o rakata vyrui duok😀Kitas apsilankymas 25d puse 12 😀
Sandrute as pastebejau,kad tame forume gali reiksti savo nuomone,pastebejimus,klausti kazko,bet retai kada atsakys,dazniausiai nemato. O kai Olenka parase savo bloga apie uk,kad jai patiko ir pasirode viskas grazu tai po jos blogu neparase nei viena,bet ten uzvire diskusijos,kad taip nera ir pan,kad skrajoja padebesiais ir pan.
Nu as wat rasiau temoj uk mamytes ar pan, tai zodziu ten pastowios bendrauja ir net kitu nemato juk forumas yra skirtas wisiems
As asmeniskai jei matau,kad kas paklause klausimo stengiuosi atsakyti jei zinau,aisku jei nezinau nelendu ir nesakau,kad nesuklaidinti zmogaus. Ir man keista kai merginos pasikelia ir nebendrauja su naujokem,man tai jokio skirtumo nera ar zmogus naujas ar jau buves cia,nes ir pati buvau naujoke,sios merginos man padejo atsistoti ant koju ir patiketi,kad galiu tureti vaikuti.
Olenka as normaliai,ziuriu per tv laidas 😀 Sandrute as irgi pastebejau ta,o dar geriausia kai parasai bloga ieini i koki foruma,o ten komentuoja ka tu rasei,o kad po paciu straipsniu pasakytu ka mano tai ne.
Sweikutes riesuteli tiesa pasakius yra temu kuriose paklausi kazko ir tawo klausimo net nepamato taip atrodo kad nebutum klausus bendrauja mamos apie ora ir net atsakyti negali tai kazkaip istikruju net nesmagu Kai taip ☹
Naujiena! VietaSkelbimams.lt
sveikos 😀 Zivile svarbu nedepresuok 😀 ali kai kurios dirba ir laiko neturi daznai bendrauti 😃 riesuteli kaip tu?
Tai aisku deivuke jau geriau anksciau atsikelti,bet bent jau nejausti skausmu. Mano mamai padeda baseinas,ir baseine esancios sroves,bet deja ji viena nenori i baseina eiti.
As tai sakau kelsiu pusvalandziu anksciau nors ir taip mes 7 jai visi atsikele bunam, nes jei ne vienas tai kitas vaikas vietiek nubunda 😀
As jau laukiu atrodo laikas sustojo,bet isties paziurejus i kalendoriu tai diena vis arteja ir arteja. As po nestumo zadu uzsiimti mankstelemis aisku jei laiko bus,nes visgi reikes sutvirtinti kuna 😀
Riesuteli svarbiausia po nestumo nepamirst, kad turi nugara 😀 na ka jau arteja ir tavo dienele 😀