Planuojančios leliukus

05. Aug, 12:00

Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.

15. Apr 2013, 13:41

Deivuke tikiuosi tau pades tas masazuotojas, mano mama irgi turi nugaros skausma,jai kartais kaip surakina nugara tai ilgai negali nieko dirbti. O man tai jau 34 savaite,bet buna kartais uzeina paruosiamieji saremiai tai kaip surakina nugara tai oi,tikiuosi po nestumo neturesiu bedu su nugara.

15. Apr 2013, 13:36

Ali arba kituose forumuose paagituok uzsukti cia,nes istiesu yra tokiu forumu,kur naujokes uzsuka,bet ten ju tiesiog nepriima,nes visos susibendravusios arba tiesiog nepriima kitokios nuomones tai kitos net nenori ir uzsukti i foruma,arba sukuria naujus forumus.

15. Apr 2013, 13:33

Ali man pries nestuma buvo kazkiek pakrypes stuburas, nebuvo didelis iskrypimas, ir skausmai budavo tik kartais, o va per nestuma tai beda buvo nuo kokios 14 savaites jei gerai pamenu, jau kai susuko tai iki nestumo galo, baseinas kazkiek gelbejo padeti. Dabar bobutes sustojime aiskino, kad slankstelis is vietos isejes, o kaip yra istikro neaisku, nes rezonanso padaryt negalejo, nes neisguliu, o skausmas didziausias ten kur dubens kaulai, bet su jais viskas gerai, nuotrauka padaryta, ir viskas ten tvarkoj. Sako kosmo diskas padeda, bet tik kazkuriam laikui paskui vistiek sugrista skausmai, o po to vadinamo lauzymo jei viskas gerai ir uzsiemi kazkokiais pratimais nugarai bedu kaip ir nebetureciau jau, aisku manksta visam gyvenimui, bet jau geriau asmankstinsiuosi, nei kentesiu ta skausma 😀

15. Apr 2013, 13:14

jauciu lendu i koki kita foruma,o cia kai atsyras planiukiu grysiu

15. Apr 2013, 13:11

gal parasyt ant pagrindinio koki teksta apie sia temele,kad visos planiukes nesidrovedamos cia ateitu 😃 nes siuo metu as viena planuojanti.ir kai parasau kad prasydejo vaisingos dienos tai jauciuosi kad rasau ne i tema

15. Apr 2013, 13:09

tai bet truksta veiksmo cia.bent jau jos ateitu pasypasakoti kaip sekasi gydymai,gal jau greit planuot gales,o dabar as cia beveik viena blevyzgauju.

15. Apr 2013, 13:04

Sveikos 😀 kitos planuojancios cia nesirenka,nes mano,kad nepriimsim,bent keliose kitose temose teko tai skaityti. Ali pasilik greit manau ir Zivile ir iloniukas prisijunks 😀

15. Apr 2013, 12:50

man atrodo ir as leksiu is sios temos,nes kartais as pati su savim cia kalbuosi 😃 tikiuosi zivile ir dar viena panele greitai pasveikusios prisijungs,nes butu smagiau kai kelios kartu planuotu ir dalintusi naujienomis

15. Apr 2013, 12:48

o deivuke kas yra blogai su tavo nugara? suprantu kad skauda bet del ko? uzspaustas nervas ar kas?

15. Apr 2013, 12:47

sveika deivuke.planiukiu tai yra bet tik ne sioje temeleje.kiek paskaityneju kitose temose tai yra planuojanciu,bet cia jos nesilanko ☹ o mes tai jau tikrai kibe i planavima 😀 turiu testa paruosus tai ir laukiu kada galesiu ji padaryti 😀

15. Apr 2013, 12:22

Laba diena 😀 matau palniukiu nebeliko jau beveik visai 😀 oj as tai ryt pas daktara varau, tai taip bijau biski, nes jeigu jis pasakys , kad negali man padet tai nebezinau kas beliko man tada, nes jau viska su ta savo nugara praejau ir nieks nepadeda, na aisku yra operaciaj, bet jau neduok D man jos reikes, visai nenoriu, o dar stuburas ☹ tai taip ir laukiu ir nervinuosi 😀 ali jau rimtai kibus i darbus kiek suprantu 😀

15. Apr 2013, 11:59

labas rytas.kaip issimiegojot? kaip nuotaikeles?

14. Apr 2013, 21:32

na stai,katik ryzom is laukucio.issinesem tryratuka.nu ir karsta buvo.kieme vaikai trumpom rankovem lakste.as taip nerizikavau tai savajam uzdejau bliuskute ilgom rankovem ir i tasyte isidejau jo megstuka.o as trumpom rankovem ir su basutem😀 oi distancija nuejom peskom.su drauge ir jos leliuku nuejom iki centro,ten pavaiksciojom,ir peskom gryzom.gerai kad vaikui tryratuka paemiau,kitaip buciau nusikalus juodai,nes kartais vaikas uzsioziuoja ir nenori eiti,turi nesti.o ant tryratuko visa laika issedejo.kai nuejom iki centro jau lauko termometrai rode +24 😃 kavinese laisvu vietu nera... nusipirkau geriamo serbeto,nes jis labai gerai atgaivina.vaikui daviau paragauti tai visa puodeli ateme ir nebedave man 😃

14. Apr 2013, 17:56

bus 5 sunus o dukra 4 metuku....

14. Apr 2013, 16:11

na stai,uzkilo iki 21karscio,tai vaikas pavalgys,griebsim tryratuka ir i parka,nes per toki ora butu bausme buti namie 😀

14. Apr 2013, 15:33

spurga tai reikia cia ussikibti ir tda aika imti 😉

14. Apr 2013, 12:50

dekui 😀.kiek vaikuciams metu primink

14. Apr 2013, 12:46

pas mus 10 silumos bet apsiniauke,sakiau vaiku dabar neleieisu baigineja sriuba virti eisim maudytis pavalgysim po to pietu miegoti...Vaikutis jusu grazus😀

14. Apr 2013, 12:39

siuo metu pas mus +17 silumos.per pietus prognozuojama 19-20silumos 😃

14. Apr 2013, 12:38

aha,ne lietuvis.nepasotinamas 😃 kad ne lietuvis iskarto matosi del tamsios odos

14. Apr 2013, 12:34

Atleisk uz kvaila klausima ,bet gal Jis ne Lietuvis?jei taip tai nieko keista ,kad reikia begti is lovos,nors manisksi lietuvis bet ir tenka paciai atsimazginti nuo jo....Alkanas ir alknas😉

14. Apr 2013, 12:32

kelione po zoo parka.vyras ir sunus 😀

14. Apr 2013, 12:28

hmmm... kas naujo? nieko.tik tiek kad vakar prasydejo vaisingos dienos.tai dar dvi naktis darysim myliu o paskui kelias naktis begsiu nuo vyro kad nebutu per ovuliacija 😃

14. Apr 2013, 12:26

Labas,sandrute normaliai,buna dienu kai nieko nesinori o va vakar kiaule pjovem tai pavargau nerealiai,dar siandien darem su vaikais paukscius darzeliui,peledas darem,as tai biski padejau,leidau jiem savarankiskai padaryti...Olenka,o kodel vaikutis ne su tavim?Nepyk kad klausiu😘Ali kas naujo?

14. Apr 2013, 11:40

sveikos.ali jo tik mes senbuves 😀 cia ir pensijos sulauksime 😃jo per skype ebndraujame,bet jisai ant manes uzpikes ☹

14. Apr 2013, 00:45

😀

14. Apr 2013, 00:44

😀

14. Apr 2013, 00:42

nesimiega man kazko,ir cia taip tylu.ziuriu si temele visai jau mirsta.olenka ir as ☹

13. Apr 2013, 23:40

o kaip mazylis gyvena? vistiek gal susiskambinat ir pamatai per skype ar dar kaip?

13. Apr 2013, 23:32

bet vis vien vakarai sunku ☹