Planuojančios leliukus

05. Aug, 12:00

Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.

17. Apr 2013, 14:52

As tai darysiu kotletukus su bulvytem fri ir daug salotu 😀 as seniau buvau pasiilgus bulviniu blynu,cepelinu,tai mama bulviu tarkavimo masina padovanojo tai dabar jau kazkaip tokio noro nera 😃

17. Apr 2013, 14:49

jo ir as nieko nenoriu,netgi valgyti ruosti tingiu 😀 bet sndn su sese kepsime bulvynius blynus 😃

17. Apr 2013, 14:45

Pas mus is ryto nelijo ir dabar nelyja,bet apsiniauke,vejas matau,kad yra. Vakar kaip tycia buvo geras oras,bet vyras buvo susitares su draugu pokeri pazaisti tai galvojau siandien iki parko eisim,bet kad per toki ora tai as nenoriu.

17. Apr 2013, 14:38

riesuteli 😃 oras sndn bjaurus ane ?☹ pas mus is ryto lijo dabar vejas nerealus ☹

17. Apr 2013, 14:35

As kazkaip net nepagalvojau apie hormonus 😀

17. Apr 2013, 14:29

riesuteli turejo buti aisku vyksta kitaip

17. Apr 2013, 14:27

riesuteli aisku vyksta,nes tu jug nesioji vyra ir hormonai tavo pasikeicia 😀 as kai laukiausi abeju suneliu,tai man aplink bamba ir visas pilvas buvo plaukuoti 😃 tokie augo juodi plaukeliai,bijojau kad liks 😃bet kai pagimdziau po kazkurio laiko jie pradingo 😀

17. Apr 2013, 14:23

Aisku Olenka,man kazkaip keist buvo,kad tu negali isnesioti berniuko,bet mergaite isnesiotum,nes galvojau juk koks skirtumas kokia lytis jei viskas taip pat vyksta,dabar aisku jau 😀

17. Apr 2013, 14:20

sveikos 😀 atsakau ali ir riesuteliui,kai laukiasi mergaites tai organizme daugiau moteriskiu hormonu,kai berniuko tai vyrisku,tai va man del tu hormonu,susilpneja gimda ir iki gali negaliu isnesioti vaiko,reikia siuti kad neatsidarytu anksciau laiko.Zivile jeigu praejo 5 metai reikia ☹ Bet gal cia tik pas mus Vilniuje taip,nes Vilniuje viskas ne taip kaip kitur,tie autobuso biletai,darzeliai ir gal su teisemis kitaip 😃 atskira valstybe Vilnius 😃

17. Apr 2013, 13:43

as daviau po kokios savaites,nes renimacijoj jam dave soske,pamaciau kaip nurimo tai mes ja ir pasilikom

17. Apr 2013, 13:37

kartais randa savo sena soske.soskes galiuka sukanda ir viskas.nemoka ciulpti 😃 o cia tiesa kad nerokemenduojama duoti soske naujagymiui koki 1menesi iki kol susireguliuoja mamos pieno gamyba?

17. Apr 2013, 13:34

is savajo is leto atemiau.pradzioj turejo nuolatos,tiek diena tiek nakty.nakty pamesdavo ja,ieskodavo ir nerades pravirkdavo.tada nusprendziau palaukt kol uzmigs ir tada istraukdavau.paskui pradejau lauke nebeduot,bet rankinuke nesiojausi.taip po kiek laiko jis ja prisimindavo tik kai reik miegoti.o paskui staigiai paemiau ir nedaviau.du vakarus pareke ir viskas.bereikalingas vargas

17. Apr 2013, 13:34

Maniske soske paliko senuose namuose kai metu laiko buvo, tai viena vakara parekavo o paskui jau nebereikejo, kai broliui soske pirkom, net nezinojo ka su ja daryt kai paeme i rankas 😃 o va mazylis ima soske, bet kazkaip ji jam neipatingai patinka 😀

17. Apr 2013, 13:31

manaji irgi nuramindavo soske,bet manau geriau be jos.nors turiu avent nepanaudota soske,bet tikiuosi ir nepanaudosiu.vistiek galima vaikiuka ir be jos nuraminti.ramiai panesioji,pasupi.o kai buvau katik pagimdzius ir vaikiukas verkdavo ir as imdavau stresuoti.kas is to kad nesiodavau,supdavau jai pati tuo metu zliumbdavau.o dabar zynau kad svarbiausia paciai buti ramiai nes vaikutis viska jaucia 😀

17. Apr 2013, 12:58

as jai turesiu vaikiuka bandysiu augint be soskes.pirmasis buvo prie jos tiek prisirises... tai buvo pirmasis mano vaikas,viskas buvo nauja,buvau nepatyrus.o dabar pilnai tykiu kad galima ir be soskes nuraminti 😀

17. Apr 2013, 12:55

man kazkokia durnyste uzejo.ziuriu skelbimuose vaikiskus daigtus 😃 tiek noriu leliuko 😃

17. Apr 2013, 12:38

oi koks auksaplaukis 😀

17. Apr 2013, 12:26

😀

17. Apr 2013, 12:25

o cia abu mano vaikinai😀

17. Apr 2013, 12:21

einu savo pipirui kelnes pervilkti,nes per ta skubejima be sisiodamas ir i kelnes pridare☹,o poto reiks eit numaudyt ir i kirpykla keliausim,reik pasigrazinti pavasariui😉cia mano mazasis pipiras😀

17. Apr 2013, 12:14

zivile,taip jau buna,kad beda viena nevaiksto☹ir mum taip buvo jau tokie preiti metai buvo susikti,kad siais metais jau galvojom,kad sie metai bus geresni...

17. Apr 2013, 12:11

tai ir mum tas pats butu jei dabar reiktu teises laikyti,nes kai as laikiausi teises,tai tik buvo poperiniai biletai,konkreciai parasyta klausimai ir atsakymai😉

17. Apr 2013, 12:07

Zivile ismoksi ir tu ir issilaikysi 😀

17. Apr 2013, 12:03

Sveikos😀 as tai dziaugiuosi,kad teises issilaikiau,nors istiesu tevai tada labai spaude del teisiu laikymo,nes as asmeniskai labai bijojau vairuoti. O jei dabar reiktu is naujo laikyti tai kazin kaip cia butu. Net neisivaizduoju kaip sektusi lietuvoj vairuoti,nes dabar vairuoju UK tai matyt lietuvoj i priesinga puse isvaziuociau 😀

17. Apr 2013, 12:00

visko gali buti,kad zivile susilauks,dvinuku,o gal ir trinuku😀ko ir linkiu is visos sirdies😉

17. Apr 2013, 11:56

sveikutes😉ziuriu,kad jus cia apie teises kalbat,as tai jau seniai vairuoju,o jei reiktu dabar islaikyti,tai bala zinia kaip butu😀nes kiek kartu esu buvusi internete sprendusi,tai klaidu begale padarua☹,o man dabar reik medisinine pereiti ir teises pasikeisti,nes baigiasi galiojimas

17. Apr 2013, 11:50

na tai zivile dievas atsilygins uz tavo kancias padovanodamas trynukus 😀

17. Apr 2013, 10:49

Sveikutes, reikes pasiskambint i regitra ir pasitikslinti kaip cia su tais kursais 😀 man kazkaip su teorija neblogai sekasi, kelis kartus knygute perskaitau, paskui internete pasprendziu ir abu kartus is pirmo karto islaikiau, bet jau vaziavimas tai mirtis man nervai nelaiko 😃

17. Apr 2013, 10:46

zivile kiek sansu kad nuo tu vaistu pastosi? sakei geri dviguba doze.pirmiau gerei normalia doze ar kas pasikeite organizme? kaip cia pasakius,ar organizmas reguoja kazkiek i vaistus?

17. Apr 2013, 10:44

gal gauna pinigus uz tai.rasyk nerasius priekaistus vistiek ji neskaitys.