Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Poryt bus ryskesne nes cia su senesniu aparatu
siaubas as pieno nemegstu ☹ o koki kokteili darydavais
As katik gryzau namo po gines.per menesi priaugau 1kg tai dabar nuo pradinio turiu minus 4kg.perode ir leliuka trumpam ir nuotraukele padare 😀 beja sake panasus I mane nes mano veidas apvalus o vyro pailgas o cia burbuliukas toks 😀 pagal gine 80% kad berniukas bet aisku bus poryt per didiji echo 😀
Klausiau del gimdymo vandenyje tai sake viskas priklausys nuo tos pamainos gydytojos kuri gimdyma priimines, nes ne visos yra tai dariusios ir nuo to ar pageres mano kraujo kresejimas.
O dabar blogoji zynia-sekancios sav.gale darysiu gliukozes tyrima, gersiu ta skystala 😕
Kaip tu laikais? Kaip mazoji auga? Ar nekankina diegliukai?
Sveikinu su puikiom zyniom 🌷 😀 gal 3D foto padare? Parodyk ir mums 😀
Sveikos, kristuliux pamegink pieno isgerti,as nemegau jo,tai gerdavau kokteili ir praeidavo
o kaip smagu girdet kad viskas gerai 😀 sveikinimai auginant berniuka 🌷
Na va po tyrimu. Daug ispudziu..vaikutis sveikas . Labai stiprus . Visi organai puikei vystos. Ugiu nemazas sake busimas krepsininkas arba fudbolininkas. Pedute jai db 2cm . Duodas kulversciais. Labai aktyvus. Tik pradejo veiduka uzsidenge , o kojytes praskiestos ir pamatem , kad auginam BERNIUKA . Taip kaip ir manem. Labai laimingi db
sveikos 😀 na prisedau ir as bet be arbatos ir kavos 😃 gal kuri zinot kaip numalsint rugsti kylancia is skrandzio be vaistu , kenciu bet jau atsibodo o vaistu kaskaip nesinori
Gal siandien dovanu vel gausiu is poliklinikos nes priklauso kas menesi☺ nebent bus isdalinta ☹
Smagaus pasimatymo ir geru ispudziu 😀 kada gryzti I dublina?
Labas rytas.as su kapucino prisedau.pasiruosus laukiu kol vyras su vaiku nubus pasiruos ir vaziuosim I ligonine.tiksliau mane nuves o jie I darba.paskui pas juos nupedinsiu nes salia 😀
Labas rytas 😀 as su kavute 😀 dar maniskis rekavo nakti, bet sakyciau jau maziau. Tik kai man strenas skauda, tai sunku keltis nakti prie jo nubudusio, nes sunkiai issiritu is lovos 😀
Laba ryta. Na as gal sendien suzinosiu kas gi pas mus auga pilveli. O jaudulys yma net vidurius suka . Ojojooooiiii😃
Labas rytas😀 aš ir sakau, šiais laikais apie viską yra informacijos, tad manau nebus sunkus kojinyčių reikalas😀 Pusryčiauju su arbata ir bandele, kas jungiasi kartu?😀
Is youtube ismokau kojines megzt 😃.yra lietuviskas video 😀 labos ir as lekiu
Gerai merginos, lekiu miegot, ramios nakties🌷
Jeigu mokejai, tai tikrai interneto pagalba prisiminsi 😀 as batukus taip ismokau, o kojines prisiminiau irgi kaip reikia megzti😀
Šiais laikais tai tikrai tik gimus reikia užrašyt į darželį, kad vieta būtų garantuota😀 O dėl kojinyčių, tai aš viską nuo mokyklos laikų pamiršus, bet manau su interneto pagalba greit prisiminsiu😀
As jau galvoju reikia vilnones kojines vaikams megzti, Saule dar turi nuo pernai mazai nesiotos ir per dideles padariau kol ligoninej buvau, o va Tautvydui tai reikia 😀
Aha antras kalasi, tai siauteja vyrukas 😃 Melagele su tokiom eilem i darzelius tik gimus turesi uzrasyti 😀 as buvau uzrasius kai buvo 3 menesiai, tai nuo 2 metu nepapuole, tik siemet, tai gerai, kad antro laukiausi, tai nebuvo bedos kur palikt, o taip tai galvok kur deti vaika, kai i darba reikia 😀
Aha, kai sužinosiu vaikučio lytį būtinai ką nors numegsiu😀
Tau artimiausias reikalas nerti batukus 😀
Skana daro lita gydytoja.ta gydytoja daro tik skanus. As kai sutvarkau neilgai matosi... greit vel bardakas.siandien su vaiku kariauju-pretestuoja pries rubus tai plikutelis plika sikna visa diena laksto 😃 Tautvydui kitas dantukas kalas?
Oi kaip man dar tolimas reikalas atrodo tie darželio reikalai😀 Prisivalgiau vakare arbūzo, bus nerami naktelė😃
O tai kodel iskart visko nepadaro ir apziuros ir skeno? 😀 as virtuve sugalvojau vakare susitvarkyt, bet dabar ieini ir taip grazu viskas 😃 kazi ar mazyis sianakt vel triuksmaus, ar jau galesi ramiai miegot
Man rytoj vizitas pas gine, svers, matuos, gal leliuka trumpam parodys 😀 o ketvirtadieni skanas, reik nepamirst usb nusinest kad viska irasytu 😀
Tai pas mus sakau kai i aikstele ateina tai kai dziungles buna 😃 mano Saule ir taip pasiutus, tai tegu eina kur ramu, gal ismoks drausmes biski 😀
Butu sokas rugseji atejus 😀 o vaikai is vaiku namu tai tikrai tokie kaip laukinukai buna.mano mana dirba internatinej mokykloj.ir vasara toj mokykloj buna vaiku namai.tai sako siaubas kokie, neklauso, pasiute, atsikalboneja...
Gerai, kad issiaiskinai viska 😀