Planuojančios leliukus

05. Aug, 12:00

Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.

27. Aug 2013, 16:45

Poryt bus ryskesne nes cia su senesniu aparatu

kristuliuuxx kristuliuuxx 27. Aug 2013, 16:02 Ugnyciukas

siaubas as pieno nemegstu ☹ o koki kokteili darydavais

27. Aug 2013, 15:52

As katik gryzau namo po gines.per menesi priaugau 1kg tai dabar nuo pradinio turiu minus 4kg.perode ir leliuka trumpam ir nuotraukele padare 😀 beja sake panasus I mane nes mano veidas apvalus o vyro pailgas o cia burbuliukas toks 😀 pagal gine 80% kad berniukas bet aisku bus poryt per didiji echo 😀
Klausiau del gimdymo vandenyje tai sake viskas priklausys nuo tos pamainos gydytojos kuri gimdyma priimines, nes ne visos yra tai dariusios ir nuo to ar pageres mano kraujo kresejimas.
O dabar blogoji zynia-sekancios sav.gale darysiu gliukozes tyrima, gersiu ta skystala 😕

27. Aug 2013, 15:45 Ugnyciukas

Kaip tu laikais? Kaip mazoji auga? Ar nekankina diegliukai?

27. Aug 2013, 15:43 harpija1

Sveikinu su puikiom zyniom 🌷 😀 gal 3D foto padare? Parodyk ir mums 😀

27. Aug 2013, 15:21 kristuliuuxx

Sveikos, kristuliux pamegink pieno isgerti,as nemegau jo,tai gerdavau kokteili ir praeidavo

kristuliuuxx kristuliuuxx 27. Aug 2013, 15:13

o kaip smagu girdet kad viskas gerai 😀 sveikinimai auginant berniuka 🌷

27. Aug 2013, 14:22

Na va po tyrimu. Daug ispudziu..vaikutis sveikas . Labai stiprus . Visi organai puikei vystos. Ugiu nemazas sake busimas krepsininkas arba fudbolininkas. Pedute jai db 2cm . Duodas kulversciais. Labai aktyvus. Tik pradejo veiduka uzsidenge , o kojytes praskiestos ir pamatem , kad auginam BERNIUKA . Taip kaip ir manem. Labai laimingi db

kristuliuuxx kristuliuuxx 27. Aug 2013, 12:37

sveikos 😀 na prisedau ir as bet be arbatos ir kavos 😃 gal kuri zinot kaip numalsint rugsti kylancia is skrandzio be vaistu , kenciu bet jau atsibodo o vaistu kaskaip nesinori

27. Aug 2013, 09:04

Gal siandien dovanu vel gausiu is poliklinikos nes priklauso kas menesi☺ nebent bus isdalinta ☹

27. Aug 2013, 09:02 harpija1

Smagaus pasimatymo ir geru ispudziu 😀 kada gryzti I dublina?

27. Aug 2013, 08:59

Labas rytas.as su kapucino prisedau.pasiruosus laukiu kol vyras su vaiku nubus pasiruos ir vaziuosim I ligonine.tiksliau mane nuves o jie I darba.paskui pas juos nupedinsiu nes salia 😀

27. Aug 2013, 08:44

Labas rytas 😀 as su kavute 😀 dar maniskis rekavo nakti, bet sakyciau jau maziau. Tik kai man strenas skauda, tai sunku keltis nakti prie jo nubudusio, nes sunkiai issiritu is lovos 😀

27. Aug 2013, 08:25

Laba ryta. Na as gal sendien suzinosiu kas gi pas mus auga pilveli. O jaudulys yma net vidurius suka . Ojojooooiiii😃

27. Aug 2013, 06:54

Labas rytas😀 aš ir sakau, šiais laikais apie viską yra informacijos, tad manau nebus sunkus kojinyčių reikalas😀 Pusryčiauju su arbata ir bandele, kas jungiasi kartu?😀

26. Aug 2013, 22:15

Is youtube ismokau kojines megzt 😃.yra lietuviskas video 😀 labos ir as lekiu

26. Aug 2013, 21:58

Gerai merginos, lekiu miegot, ramios nakties🌷

26. Aug 2013, 21:55 *Melagėlė*

Jeigu mokejai, tai tikrai interneto pagalba prisiminsi 😀 as batukus taip ismokau, o kojines prisiminiau irgi kaip reikia megzti😀

26. Aug 2013, 21:49

Šiais laikais tai tikrai tik gimus reikia užrašyt į darželį, kad vieta būtų garantuota😀 O dėl kojinyčių, tai aš viską nuo mokyklos laikų pamiršus, bet manau su interneto pagalba greit prisiminsiu😀

26. Aug 2013, 21:46

As jau galvoju reikia vilnones kojines vaikams megzti, Saule dar turi nuo pernai mazai nesiotos ir per dideles padariau kol ligoninej buvau, o va Tautvydui tai reikia 😀

26. Aug 2013, 21:43

Aha antras kalasi, tai siauteja vyrukas 😃 Melagele su tokiom eilem i darzelius tik gimus turesi uzrasyti 😀 as buvau uzrasius kai buvo 3 menesiai, tai nuo 2 metu nepapuole, tik siemet, tai gerai, kad antro laukiausi, tai nebuvo bedos kur palikt, o taip tai galvok kur deti vaika, kai i darba reikia 😀

26. Aug 2013, 21:38 Ingaa

Aha, kai sužinosiu vaikučio lytį būtinai ką nors numegsiu😀

26. Aug 2013, 21:32 *Melagėlė*

Tau artimiausias reikalas nerti batukus 😀

26. Aug 2013, 21:27

Skana daro lita gydytoja.ta gydytoja daro tik skanus. As kai sutvarkau neilgai matosi... greit vel bardakas.siandien su vaiku kariauju-pretestuoja pries rubus tai plikutelis plika sikna visa diena laksto 😃 Tautvydui kitas dantukas kalas?

26. Aug 2013, 21:26

Oi kaip man dar tolimas reikalas atrodo tie darželio reikalai😀 Prisivalgiau vakare arbūzo, bus nerami naktelė😃

26. Aug 2013, 21:16

O tai kodel iskart visko nepadaro ir apziuros ir skeno? 😀 as virtuve sugalvojau vakare susitvarkyt, bet dabar ieini ir taip grazu viskas 😃 kazi ar mazyis sianakt vel triuksmaus, ar jau galesi ramiai miegot

26. Aug 2013, 20:03

Man rytoj vizitas pas gine, svers, matuos, gal leliuka trumpam parodys 😀 o ketvirtadieni skanas, reik nepamirst usb nusinest kad viska irasytu 😀

26. Aug 2013, 18:05

Tai pas mus sakau kai i aikstele ateina tai kai dziungles buna 😃 mano Saule ir taip pasiutus, tai tegu eina kur ramu, gal ismoks drausmes biski 😀

26. Aug 2013, 17:48

Butu sokas rugseji atejus 😀 o vaikai is vaiku namu tai tikrai tokie kaip laukinukai buna.mano mana dirba internatinej mokykloj.ir vasara toj mokykloj buna vaiku namai.tai sako siaubas kokie, neklauso, pasiute, atsikalboneja...

26. Aug 2013, 17:41

Gerai, kad issiaiskinai viska 😀