Planuojančios leliukus

05. Aug, 12:00

Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.

21. Aug 2010, 20:34

o mes is parko jau,vyras vos pusvalandi isbuvo ir tai ta visa laika man zyze kad jis persivalges,pavarges ir t.t 😃 da su tokiu vyru uzsisnekejau apie vaikus,tai maniskis stovejo uz ciuozyklos,o po to morala reze kad negi man negeda prie vyro su kitais sneketis 😃

21. Aug 2010, 19:58

ah mes ir vel namie 😀 dabar as tik treciadieni vel vaziuosiu i berlyna,bet jau viena ir su traukiniu 😃 bus ramiau 😃

21. Aug 2010, 19:46

Tai jo, kai 4 metukai tai jau supranta kad negalima musti.Kol mazas nelabai supranta dar😀

21. Aug 2010, 18:44

hmm vyro niekaip neisprasau eiti i parka ! 😃 nu bet einu rengti maziuk,tada save o jis jau gal eis tada :/ jei ne oi supyksiu 😃 pasibaigs jam romantiski visi vakarai 😃

21. Aug 2010, 18:43

tai taip 😀

21. Aug 2010, 18:36

nereik noret, juk niekas negimem mokedami 😀

21. Aug 2010, 18:24

na ta mama puikiai aukleja vaika ir neleidzia musti gyvunu o beto jie turi triusi tai ta mergyte zino kad ju negalima musti 😀 ji beto jau beveik 4metuku tai ner visai kvaila 😀 viska supranta ka sako.maniskis musiau daugiau savo sunis musa,bet mokome kad negalima to,tai va pazanga jau tame kad jis su jais daugiau jau zaidzia 😀 begioja su jais,duoda jiems tampyt kazka kad tik zaistu 😀

21. Aug 2010, 18:22

oi kokia tema uzvedet 😃

21. Aug 2010, 16:50

ne delto kad raitysis, bet bus prates viska gauti lengva ranka, kaip sakoma, isgyvens labai kai pvz mokslai nesiseks, arba kai mokyklo niekas i jo norus tokio didelio demesio nekreips kaip namie, jam bus nesuprantama, kodel viskas vyksta ne pagal ji

21. Aug 2010, 16:13

O as zinok manau, kad paskui isaugama is to, negi budamas sesiolikmetis raitysis parduotuvej, kad mama nenupirko kokio telefono, juk ne, nes ir poziuris jau bus i visa tai visai kitoks, aisku nekalbu apie visokias asocialias seimas, nes ten isvis nebuna jokiu ribu vaiko auklejime, nes niekas jo ir neaukleja. bet normaliose seimose vistiek kiek belipintum duodi suprasti kas gerai, o kas jau per daug...

21. Aug 2010, 16:11

Tai va, todel bandau atlaidziau ziureti, bet is kitos puses-[aciam vaikui darai meskos paslauga lepindamas, jam paciam poto sunku bus i zmones iseiti, kai bus prates viska gauti rekimu

21. Aug 2010, 16:09

Jau tikrai amelija, dabar taip lengva sakyti, bet kai savo turesi ir kai jis jau mokes, kazko noredamas prisiblatinti, tai tu viska po kojom paklosi 😃

21. Aug 2010, 16:08

Agonija, as tai bijau "dyvytis" kaip sakoma tuo vaikeliu, nes daug kas man sako nesidyvyk kol nescia nes ir pacios toks bus leliukas.Bet man tai baisoka, jeigu maniskis bus toks hyperaktyvus, jeigu neduosi kazko reks, cyps, istisai laksto, liezuviukas iskistas kad tik zbytka koki padaryti, tai oj...Pamaciau kad laksto su dantu krapstuku burnoj, kaip lekiau , atemiau, nes jeigu butu pargriuves tai sakes-nu ir prasidejo, klykimas, rekimas, kam atemei.Didziausias priesas jam buvau...Nezinau, gal dabar lengva man kalbeti, kai savisi dar tik pilvely nesioju, gal kai gims irgi lepinsiu kaip nezinau ka😀

21. Aug 2010, 16:00

nu kiekvienam vaikui kitaip sviecia 😀

21. Aug 2010, 15:52

as manau, kad gal atsiradimas sesytes ar broliuko, kazkiek situacija pakeistu, nes tada jau reiketu viskuo dalintis ir pan 😀

21. Aug 2010, 15:48

taip kol mazi reikia elpinti nes suaugt tuojau ir visai nebereikes nei mamu tik pinigu ir laisves 😃 nors tiesa tas lepinimas ne i gera irgi 😃

21. Aug 2010, 15:47

nu buna buna viskokiu atveju gi 😃 vieni sunkesni kiti lengvesni 😃

21. Aug 2010, 15:47

bet as cia ne paie gyvuliukus, o aplamai, su gyvuliukais mes niekad nesimusam, o mylim juos 😀 siaip turbut patys per stiprii islepinom, duodam visko ko nori, nors ir patys suprantam, kad negerai darom, bet vistiek darom, nes kada gi palepinsi jei ne dabar 😀 o dabar tenka guostis 😃

21. Aug 2010, 15:45

labas, ciauskutes, jus net nebandykit isigilinti apie tuos vaikus 😃 nes jie tokie nesuprantami 😃 sakes, as su savaja irgi kariauju, neklauso visai, sakyk graziai, rek, trypk niekas nepadeda ☹

21. Aug 2010, 15:45

nu galbut ;D cia ir nuo auklejimo priklauso 😀

21. Aug 2010, 15:44

na bent jau manisiske suprato ir nebedarew taip 😀

21. Aug 2010, 15:44

Vadinasi arba dar per mazas, arba charakteris toks kad jam dzin ka tevai sako😀

21. Aug 2010, 15:39

reikia pirma issaiskinti kodel negalima 😀 paaiskint kad skauda,kad negerai jam

21. Aug 2010, 15:35

bet zinok as nesuprantu ar jis tokio charakterio ar auklejimas negeras...jam sako kad negalima musti gyvunu, bet arba ne taip, ne tokiu tonu sako, arba jis charakterio jau tokio.Dvieju metu vaikas-bet jau toks valdingas😀

21. Aug 2010, 15:27

aisku nebejuokinga taip,reikia aiskint vaikui kad negalimo,reikia mokinti kaip graziai paglostyti.man irgi gaila gyvunelio kai ji sitaip skriaudzia

21. Aug 2010, 15:25

As kai suniuka turiu ir vyro sunenas megejas pamusti, nes dar mazas, tai man baisu.Siaip mazi vaikai nelabai moka dar paglostyti, tas glostymas gaunasi musimas.Uosviu suniui israuna po kuoksta plauku, spiria i dantukus, man tai jau nebejuokinga tada buvo....O ir suo kai jam skauda neprognozuojamas...☹

21. Aug 2010, 15:19

mano maze irgi badydavo katina patampyti,bet pora kartu as paaiskunau kad negalima taip tai ir nebedaro nei su vienu gyvuneliu taip,dabar graziai paglosto pamiluoja o apie tampymus jau kaip ir pamirsus 😀

21. Aug 2010, 15:16

Ineta-aga, pakankinti suniuka😀As tai myliu ir vaikucius ir suniukus, bet man kai pradeda tampyt tuos suniukus ir must vaikuciai tai jau nebelabai grazu pasidaro.O sunys dazniausiai kencia, nes seimininkai liepia😀

21. Aug 2010, 15:13

o man nepavyko uzlaust 😃 grizo prasiblaives jau,as ir buvau nuluzus ant poros valandu,tai bandziau bandziau bet nieko 😃 nusirenge,palindo po dusu ir miegot 😀 na bet siandien as jau vel po kito gimtadienio 😀 faina buvo ,nes parke su griliu,karstas oras visai,saule sviecia 😀 smagu buvo,tik va vel jau i kelione mes atgal i namucius 😀 geros nuotaikos dabar 😀 nei pyksciu nera 😃

21. Aug 2010, 14:31

o mes po pardu katik 😀 mazius pazaide pirmai vaiku kambaryje,buvo labai smagu jam.o tada dar parduotuvej duko 😃 nupirkom piesimo ta staliuka 😀 oi dziaugiasi vaikas,dar vakar tevelis lauktuviu masinyte policijos parveze kuri groja tai oi oi oi kaip smagu jam 😀 beja vakar 1kart vistiek uzlauziau vyra 😃 siandien visko bus zymiai daugiau ir tomantiskiau 😃