Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
tai as ir nebegersiu daugiau,tik va vakar isgeriau biski bet kaip visada buna nuo biskio ir antra ir trecia cerkute,bet jau nebegersiu daugiau
amelija neghi gaila duot draugei suniuka pasidziaugti?tuo labiau kad ji nori del savo dukrytes,o beto tik porai dienu,o beto jai smagu su vaiku bus,paglostys ja pamaitins balandeliais sake 😃
ievukas o tu nebijai taip isgerineti, jei jau matei vaiduokliuka?
nu taip taip 😃 si vakare vel gimtadienis 😃 paskuj treciadieni ir ketvirtadieni gimtadieniai laukia 😃 bus sunki savaitele man 😃
Tai delto kad retai isgeri taip greitai ir suima.Man tas pats, kai jau geriu tai jau geriu, bet retai😃
sveika sveika 😀 reikia kartais uzbalevoti 😃 as siaip labai retai truputi isgeriu,o kai paimu daugiau siek tiek tai pila gerai i galva 😃
Sveikos, pleputes jus😉Ziuriu baliavojat kaip reikiant, as jau nuo naujuju metu ne laso alkoholio negeriau😀
Ineta, kokia idomi drauge -paskolinti suniuka pasidziaugti, dar ir taip galima?😃
labas rytas ar pahmielas padarytas?😃D
labas rytas pikciurnos baliauninkes 😀)))))))))))))))))))) 😃
na suniui tikrai biski toks sokas,nauja vieta,vaikas kitas 😀 bet nieko neilgam gi 😀
na va gal ir atsileis po vonios visai tavo vyras 😀 as ir gerai ikausus,ikaleme nemazai,vos i taksa ilipau,nes i dureles nepataikiau 😃 dar va drauge skambino sake vis dar abu burba virtuvei,nesiruosia grazuolis dar namo,bet lauksiu,ir pasitiksiu ji tarpduri kaip ragana 😃
o mano drauge turi mergyte 3,5 metuku tai paprase kad suni savo mazaji paskolinciau jai vienai dienai ,tai va daviau pasidziaugti 😀 kolkas dar nieko neraso 😃 tik gal vargsui suniui stresas 😀 na bet taip a taip ateity reiks kazkam ji padovanoti 😀 mums biski perdaug du sunys,nors is kitos puses nesijaucia kad du augini 😀
as su saviskiu pasnekejau pasakiau del ko nelaukiau anot jo,jo,tai va biski lyg atlyzo db mirksta vonioj laukiu kol islips 😃 o as gan gerai pagerus makaule sukasi gerai kad nelb matosi ant manes 😃 na bent jau as taip manau 😀
as ir va baisiai supykau ant vyro,prisilakem gimtadieni,as buvau aukle vaikuj iskvietus tai turejau varyt namo o tas prigeres su drauges vaikinu ir pasiliko toliau gert.sakes dabar va laukiu kol taksas ant gatves pasirodys. supykus tai ziauriai kad nevazevo kartu namo,reikia cia mat gert.
nu zinoma gi delto kalta tik as ☹
o as va nesulaukiau vyro,isejau pas drauge prigeriau, ☹ vyras atejo pasiimti jau 23val,iki siol nesnekam ☹ db vaika mikdo,matosi kad piktas ant manes ☹ nebus musiau karstos nakteles ☹
sveikutes 😀 as siandien meduti darau 😀
pasiadariau kiausinio baltymo ir citrinos sulciu,kauke,uzsitepiau ant veido ir taaaaaaaaaaaaaaip griauzia db :/ dar parasyta pabuti 10-15min,tai siaubas,as max 5 isbusiu manau jei ne maziau 😃
esuuuuuuu
ar yra kas? as cja trumpam uzsukau is lowos 😀
😃 kaip gerai kad bent jus izvelgiat i tai geru dalyku 😃 net paciai juokas ima 😃
palaiko gera forma 😃
nu idomiai... ☹
mano zuikis nieko nevalgo ☹ vakar nieko nevalge ir snd tas pats ☹ nieko jam atrodo neskaud bet nevalgo ir taskas ☹
nu tai jau tikrai ;D
ilgam uzsiliko saldainiai 😃
radau burdacioke lietuvisku saldainiu 😃 dar nuo kaledu uzsilike 😃
blemba autostrada kokia pilna..jauciu visai vakare tik busim berlyne jei taip ir toliau 😃 vezlio zingsniu vaziuojam.
😃
😃