Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
as ir lauksiu 😀 dabar dar didesnis tikejimas uzpuole mane 😀 jei jau ka tai mano ovuliacija turetu siaom dienom but,o kaip tik sianakti su vyru vel dirbom,tai bus matyt kaip cia 😀
Ievukas stiprybes!!!!! lauksim kita menesi ziniu is taves!
Saidutia mano ov irgi ana savatgal;i buvo o dareme tai tik si savatgali tai ir nieko gero nebus ☹ lauksiu kito menesio ☹ bet abejoju ar vel pavyks suderinti vyro gryzima su Ov
nenusiminus labai esu,bet vistiek viduj kaskas atrodo kad sugriuvo.bet buna gi,pasitaiko visko 😀
labas iewuk, nenusimink, swarbiausiai kad wiskas tau gerai 😀
senai jau tikrinaus is tikruju, buwau zedejus eit pas gine bet tas nelemtas persalimas pagawo mane tai ir nenuejau, o kadangi mano Ov buwo kai sirgau tai maniskis manes tokios nejme tai nuplauke si menesi reikalas 😀
laba ryta 😀 stai as jau po visu daktaru,taigi nekokios naujienos,vaiduokliukas nepasiteisno. nestumo nera. del cystos viskas gerai,jokiu problemu nera. tai vat tokios tokeles 😀 reiks kitu kartu laukti 😀
Saidut o kaip tau su vaiduokliukais?
laukiam laukiam 😀 is manes tikriausiai wel nieko, nes gripas buwo uzpuoles , tai teko gerti waistus :/
snd gi lauksim I EVUKO ZINIU
gali but 😃
pasiseke tai kaldrai 😃 mes ineta cja per du frontus warom 😃D
nezinau nakti ejau sysioti mat arbuza visa diena su zuikiu valgem tai jam pamperi dejau o pati laksciau 😃 tai nieko nemaciau 😃 nieks nevirto bent prie manes 😀 tik lyjo pasirodo nakti,o as kaldra padziovus buvau balkone bet net nesulyjo
😃 as maciau ! nu gal biski weliau tada 😃
kad galeciau sunis issivesti paleidau per kompa teletabius maziui,tai teko visas dvi dalis atziuret :/ negalejau prisest cia
Saidutia jokios audros nemaciau 😀 miegot nuejau 23val bet nebuvo dar tada jokios audros 😀
labai grazu 😉 smagu buwo wel wiska prisiminti 😀
toj paziuresim 😀
nerealiai fajnai ten bent man 😀
mm fajnej fajnej ten klaipedoj, buwau nesenai , noriu darrrr 😀)))))
tai dabar jus wisos dingot 😃D
noriu noriu, tik dar desimt puslapiu atsiwertus nespeju wisko 😃
buwo buwo prasidejo apie 23h 😀 vel kiek medziu iswarte :/
kaip ismiegojote? 😀
ineta nebijojai audros nakti?
tawo mazasis snaudzia dar? 😀
😃
dar pasamonej as miegu 😃
kokia ankstyva 😀 kaip miegojote?
labu
labas rytelis panikes 😉