Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Deimante visko buvo ir dar bus daug visko,buk stipri,sawo asarytem neplukdyk angeliuku toliau,buk optimiste! buk pilna vilciu kad kita menesi jau busi gal ne viena//??gAl tryse? 😃
Deimante nenukabink nosytes,angeliuku yra,ir tu ji anksciau ar weliau turesi
Deimante neliudek! anksciau ar veliau sulauksim leliuku
o mano vyras katik isvyko atgal......................
Deimante sveika sugryzusi,laukiam pasakojimo kaip jums sekesi?kaip laika leidot?musiau nuostabiai! ir oras buvo pasakiskas! 😀 o kad laiks greit prabego tai numanau 😀
prasom 😃
bet vistiek aciu!
jau plova valgau 😃
aciu 😀 tau irgi skanaus arbuziuko 😀
😀 skanaus Ievuk 😉 as va einu tuoj arbuzo valgyti vyras parnese 😀
laimes pilnos kelnes 😃 as dabar geriu arbatele,klausau vokisko repo 😃 labai pavargus ko esu...
o as va su drauge kavos pageriau,tiksliau ji kava as arbata 😃 parvede mano "valkatele" 😃 😃 😃 o jau laimes jai kiek buvo 😃 ir mano suo kitas kuris buvo likes namie kaip dziaugesi kad mazoji jos drauge gryzo 😃 puse valandos namus abi griove is dziaugsmo 😃 mano ta drauge jau 1.5m bando antra vaikuti ir nieko gero jai :/ bet delto neliudi,sake jau su tuo susitaike ,laukiu ir as to momento kai jau visai nebesitikesiu.....
Ievukas tikrai smagu!
vakar suzinojau kad drauges mama vel nescia 😀 tikiuosi si karta viskas bus gerai su nestumu,nes pries metus ji irgi buvo pastojus bet ketvirtame menesi persileido,bet si karta privalo but viskas gerai 😀 bet geras nes ta mano drauge jau 20metu o jos sesuo beveik 19 ir va tures dar maziuliukas broliuka arba sesute 😀 smagu 😀
😃 na nezinia kap gali but 😀 gal ir netycia uzkibt gali 😀
1diena atrodo 😃
kie laiko trunka ta OV?
mano Ov. buvo ana savaitgalii,tad nieko gero ☹
kodel gi? o gal .. 😀
nebus nieko
dabar ineta lauksim rezultatu 😀)
tai jau laiminga 😀)))))
Laba ryta!!!!!!!!!oi naktele buvo 😛 😃
dekui dekui 😉
laba rytelis 😀 Ineta va katik pasidariau bet lygiai toks pats kaip ir praeitas,niekuo neparyskejes,na bet ryt einu pas gine,bus viskas aisku. Saidutia smagu kad nugalejei ligutes 😀 toliau buk sveika ir nepersalk 😀
labas rytas, pagaliau yveikiau persalima ir stai as cja 😃 io pripletkinot jus cja kol manes nebuvo 😀)
Ievukaas testa dareisi kita?ka rode?
gerai gerai kad pavydi 😀 tegu 😀 😃
agha 😃 paciai eme juokas 😃
aj aj koks pavydas 😃