Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
galbut 😃 gal dabar nesinori o veliau bus viskas ok 😀
jei noro nera reiskias smagu bus bent man taip buna 😃
na gali but 😃 smagu smagu,bet kad pas mane noro visai nera vaziuot ir svest ;D
pas mane fcb sienoj yra ykelta smagus wideo sulau paziuret 😉 pakels nuotaika 😛
kad man tos arbatos jau per gerkle lenda 😃 jau nezinau kiek as ju isgeriau 😃D o tai jum smagu tada iewuk 😉
saidutia gerkt karstu arbatu 😀 as vel lovoj,isveziau maze i darzeli,vyra i darba o pati atgal i lova,dar reikia eiti daigtus susimest nes laukia siokia tokia kelione i berlyne,siandien drauges gimtadieni svesim 😀
aha man ji irgi patiko 😀
labas rytas, seip netaip issiridenau is lowos, jezau kaip wisus kalus lauzo, persalau tai neblogai, wisa apsiburbuliawus waikstau, wisus kampus apciaudziau ☹((
labas rytas 😀
tas tai tiesa,bet jei gerai uzdirbtu ir esant kartu cia sutartume
gaila kad grys porai dienu tik ☹ ir vel teks atsisveikinti,sekmadieni saus atgal ☹
jo siandien tikrai grazi diena saulyte is ryto! mmm laukiu nesulaukiu vyro!
o tau Deimante linkim labai graziu akimirku si savaitgali! ir zinoma geru oru!
laba ryta
Na ka Deimante einu miegoti! linkiu tau saldziu sapnu bei ramiu blusu kad nekastu kuno Jusu! ir dar jei planuojate kazka saldaus tai zinoma ir vaisingos nakteles!!!!!!!!
oi tai kas be ko 😃 tik si karta zaisim del savo malonumo,vistiek zinau neuzkibsiu ☹ ovuliacija jau nuvaziavo
o desertui jau busiu as po Matuko uzmigimo
o pazado tesejimas priklausys nuo jo gryzimo laiko 😃 jei jau po matuko uzmigimo tai taip viskas ciki jei ne teks pirma uzkasti pradziai Matuko 😃 labai megsta jie viens kita pakramtyti 😃
mes nieko,issivedziau sunis,eisiu indus susiplausiu kad rytojui bardako nebutu,seip apsitvarkysiu ir eisiu miegoti! vyro klausiau ka rytoj valgyt pagamint jei grys,tai sakiau rinktis ner is ko nes tuscias saldytuvas 😃 sakiau busiu as nuoga su raudonu perristu kaspinu,o jis atsake kad tik to ir nori 😃 jam tai butu nerealu 😃
Ievukas visad taip bun 😉
ne nu lyg tycia,as cia vel pasipuosiau pasiruosiau o jo nera 😃 grizes sakys vsio as pavarges rytoj dar i berlyna vaziuot reikia eiti miegoti.ir liksiu ant ledo
blemba jau siuntu ant vyro!! visa valanda isejes is darbo ir dar ne namie.rytoj reikia is ryto i berlyna vaziuoti o jis bludina...dar norejau ji uzlaust sianakt...
nu vat vat 😀
😃 kas susipyke kas isvis nesimate 😃
aaa aisku 😃 na teks jums dar kito menesiuko palauti 😀
todel kad per tas dienas buvau su vyru susipykus 😃
pas mane si menesi ir nieko nebus 😃 ovuliacija ana savatgali buvo ☹ o vyras tik si savatgali gal grys
kodel nebus?
aaa, as matai jauciu kada man ovuliacija, tai zinau kada geriausias metas 😃 bet si men pas mus tikrai nieko nebus ☹
ne nejauciu nieko del ovuliacijos.
tikrai, kad keista, o tai tu nejauti kai tau vyksta ovuliacija?