Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Kazin ar maitinancioms kavos gerti galima?
Oi ne apie tokius dalykus kaip rukymas tai isvis nera nei kalbos,nors nuo pat pirmu dienu taip noreciau duma supest,kazkaip man hormonai taip paveike😃 Bet apie gerima net nepagalvoju,jei per kokia proga isgeriu gurksniuka sampano tai paskui tokia kalta jauciuosi,kad ne tas zodis..Niu va o jus megoj papramogausit,smagu..
Pasitaisiau tokios del kvapo😃 Man tai sunku be kavos,as pries nestuma gerdavau kelis puodelius per diena,o kai pastojau tai draugas neleido net i burna imt,bet as pasislepus vistiek kartais isgerdavau..Ka jus veikinejat?
As tai nzn, nes kavos visiskai negeriu, betmanau, kad vienas puodeliukas nepakenks, nors.... tikra nezinau 😀
Kaip manot mergaites jei as isgersiu nestiprios kavytes,nu ta prasme normalios,nors ryte geriu jau su pienuku..?Negaliu kaip noriu,net seiles kaupiasi burnoj..
Labukas deimante..😉
sveika jurgute, gal jau susilaukei? 😀
tuscia cia siandien ko tai...☹
sveikos 😘
Deimante, o tau neatrodo, kad tavo Rusne labai greit uzaugo? Blemba as kai pasiziuriu i savaja, tai galvoju, kazkaip per greit uzaugo, galetu truputi sustoti 😀 tuoj jau ir mamos visai nebereikes 😕 jau ir dabar savais reikalais uzsiemus, tai kartais pasakau, ateik pasimilinesim, tai sako palauk dabar negaliu ir pan ☹ kazkaip truksta leliuko namuose 😀
Tai jie man atrodo tiesiog tingi, legviau juk vaikui uzmaut ta pampersa negu mokinti nesisioti, nes kol ismoksta taigi kiek slapiu kelniu buna ir baldu susisiotu ir pan, tai jiem paprasciau su pampersais
Tai vat cia viskas tas pats irma...Juk manau galima vistiek savo vaika jau iki tu 7 metu ismokyti be tu pampu ir viso kito gyvent...as tai nesuprantu kaip tiem tevam vienodai,juk ir patiem daug lengviau butu...
Sveikute, jo pas mus airijoj tai isvis, 7 metu mergaite sedi sketuke su soske ir speju pampersu, slykstu net ziureti
Labukas pupos😘Matau apie sisiukus kalbat..O va cia norvegijoj,net 6 metu vaikas dar su pampersu vaiksto ir nieko cia blogo jie tame nemato..Nu man tai ziauru..
Jo, maniske irgi kazkur 2 metuku baige visus tuos reikalus, ta dabar kai apsirgo, norejau uzdeti nakciai, tai sako 'as juk ne leliukas ' 😀
Laba ryta, ineta nepergyvenk yra vaiku, kurie iki 7 metu daro naktim ilova ir nieko, isaugs juk 😉
beja pasigirsiu 😀 maniskis anksciau i lova 2-3 kartus savaiteje i lova naktim prisisiodavo o db tik 1 karta savaiteje 😀 vyliuosi kad iki 3metu visai nebesisios 😃
Deimante del saves neliudziu o liudziu del to kad vaikas tai nekvailas,oi reks kad tecio nebus ☹ jau db kai dirba saukia "tete" net daiktai visi susije su teciu.mat tetis burbulus tik su juo pusdavo tai db man neleidzia,rekia kad tik tetias pustu,o tetes nuolat ner ☹ ech bus sunku jam ☹
laba ryta!!na ka snd jau galesiu cia sedeti iki isnaktu 😃 vyras isvare i darba jau 5val ryto :/ o grys tik vidurnakti :/ nors da nieks neaisku gal ir anksciau! o va ryt jau isvaro i Norvegija ☹ da siandien daiktus tik jam sudesiu mnes pat neturi laiko,gi dirba :/
nu taip cia nieko nesako, bet vistiek idomu bus pabandyti 😀 o gal ivyks stebuklas 😃 nes jau galetu 😤 kiek galima kankintis
na idomiai su ta 5diena,keistai kaskaip,nors kaip mano atveju buvo...
Beje as taip ne tevynej gyvenu 😀
sveika tirol, musu va jau 6 ciklas nesekmingas, siandien jau pradedineju raudonuoti ☹ del vitaminu, tai mes su vyru geriam Pregnatcare planuojantiems pastoti, ten yra 30 tableciu roziniu moteriai ir 30 violetiniu-vyrui, ziuresim ar pades 😀 o del receptuku, tai zinokit, cia va nesenai perskaiciau tokia idomybe internete 😀 mergina rase, kad 4 is 4 pasitvirtino, kai moterys mylejosi 5 diena po menesiniu, nors ta diena ir nesiskaito vaisinga 😀 tai sakiau bandysiu, blogiau vistiek nebus 😃
ievukas as taip pat ne lietuvoj, as is Oslo 😀 Gal patartumet kokiu butent vitaminu vyrui reikia, kiek esu girdejus tai lyg ir e ir cinko, ar as klystu? deimante visus siuos budus ir as jau isbandziau bet nieko ☹
tiesa sako Ineta 😃 pacioms reisktu recepteliu 😀 as is toli,is vokietijos 😀
tirol jei zinotume geru receptu manau seniai cia nesedetume 😃
Deimante tau gerai 😀
mano tai sis 4 ciklas 😀 Gal kokiu geru receptu zinot kaip greiciau pastot? 😃 Is kokiu miestu jus esat?
Deimante nezinau :/ kazkaip abejoju ☹
tipo spelioja : gal tai galejo reiksti ovuliacija gal tai folikulas sproges :/ ar kazas panasaus...kai paklausiau kada tirtis nuodugniau del nevaisingumo..sake pavasari :/ ir tai pasake kad pirma tirti vyra ir taskas :/ nes tipo man bent kiek eina apziureti viskas gerai :/ ai dar pasiule foli pagert arba vitaminu :/ beja pries mane isejo mergina,kuriai diagnozavo 2sav nestuma ☹ ech...