Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
nebepamenu kada buvom susipyke..na bet nedalaike nervai,turejom varyt i berlyna mes su jo pusbroliu dar,mes su tuo pusbrotaku susiruosem o tas gryzo ikales vodkes,o mes su tuo irgi vynelio gerem,pzdc gi buvo kalbeta kad vaziuojam tai tas prilake!!
oho saunuole Ineta,viska padarius 😀
as susipykau su vyru!!
as jau po visu darbu! rubai isskalbti ir padziauti!vaikas jau seniai miega pripumpuotas vaistu :/ sunys isvesti laukan,valgyt vyrui paruosta....kambariai aptvarkyti ! 😀 daba belieka sulaukti vyro 😀 grys lb velai ☹
ka cia jau apie mane?!!!!apie mane blogai arba nieko 😃
gales ten va nebent darbuotis 😃
nu sakys eik vaikeli is kur atejus 😃
tik kazin ar kas ja beprims tiek prisigriesijus yra 😃
oho kas cia per naujienos 😃
a aisku 😀
kai paspaudi enter tie sdedasi
😃
ahhhh ko ce tie nrnr dedasi,velnias!!!
MOTERIŠKA LOGIKA
Važiuoju autobusu. Reikia perduoti pinigus už bilietą. Šalia stovi mergina. Kaip į ją kreiptis - "Tu" ar "Jūs"?
Mąstau logiškai:
...Šitas autobusas - ekspresas. Jeigu mergina neišlipo praeitoje stotelėje, vadinasi, važiuoja ji į mano mikrorajoną. Važiuoja su buteliu vyno, vadinasi, pas vyriškį. Vynas brangus, reiškia, važiuoja pas gražų vyrą. Mūsų mikrorajone yra du gražūs vyrai - mano vyras ir mano meilužis. Pas meilužį ji važiuoti negali, kadangi aš pati dabar pas jį važiuoju. Vadinasi, ji važiuoja pas mano vyrą. O vyras turi dvi meilužes - Juliją ir Marytę. Marytė šiomis dienomis išvažiavusi atostogauti...
- Julija, paduok pinigus vairuotojui!
Mergina (apstulbusi atsisuka):
- Iš kur jūs mane pažįstate???
va va butent 😃 moteriai lengviau,nes pagal save sprendi,o vyruj... 😃
man tai nesunku pirkti dovanas moterims, nu bet vyrams tai katastrofa
as ir tiek ir temoku megsti,va salikas paprastas iseina ir paprasta kepure,daugiau nieko nebemoku 😃
ahhh sunku su tomis dovanomis,tik galvos skausmas 😃
gerai, kad tu moki megzti as tai nemoku, o taip noreciau moketi ☹ mes tai sakem arba dviratuka dovanosim arba ta toki DVD grotuva, na toki maza kur kartu su ekranu, vyrui subbuferi su visais pricindalais.
mergaitei mezgu po truputuka siiilta stooora salika ir kepuryte 😀 o kitiems seimyniskiams net nezinau ka galima sugalvoti 😀
as tai turiu, be prie to paties visai smagu butu ir savo rankom kazka padaryti 😀
mes tave uzgrausim tada 😃D kaip tik as neturiu ideju del dovanu seimynai 😃D
nu grazu, tai tu mumjs laptai parodyk gal ir mes savo seimynai tokias noresim padaryti, o jei neparodysi, gali poto save grauzti, kad nepasidalinai 😃
per kaledini konkursa parodysiu jas 😀
joa papasakok,man ir idomu kas per eglutes 😀
eglutes turejau galvoje 😃
eij niu papasakok ineta apie gelutes savo
einu daigtus susipakuoti 😀
reikia visada linksmai 😀 😃
linksmai jus cia 😃
uoj juokas paeme 😃 nu su savais nesusitvarkot tai kur cia jau svetinus tvarkyt dar 😃DD
uoj atvirkcsiai 😃D