Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
😃DDDDDDD avytes vilko kaily 😃D
jo jo cia visos tik svetimus vyrus ir nuziurineja 😃
na o jeigu nuziures kas man ji 😃DD juokauju 😉
o kodel vyra slepi? 😃 inetuk, kas per eglutes, ppasakok
va cia jis naujam bute pirmas pasventino virtuve,pirmas idu plovimas 😃DDD
dukrytes daug foto yra pas mane bloguose😀
mano foto galima kad ir cia daznai pamatyti 😃
o vyra slepiu 😃DD
nu sisyki parodysiu..😃DD
mano zuikis katik pabudo o as spejau ir pamiegoti 2val kartu su juo ir eglute pasidaryti(kaledines dovanos artimiesiems).po teletabiu tempsiuosi ji i parduotuve 😀 reikia sio bei to nusipirkti
nu tai ir sakau ievuk, imesk cia kokia visos seimynos foto 😀 jo deimante sakyciau jau pas ja fabrikas turetu uzsidaryti 😀
as neturiu fcbko 😃D
😀 labas labas 😀 imesk visos seimynos foto, nes tik taves ir nesu macius, visas kitas FB jau senai apziurejau, o tu kaip paslaptis 😃
as skaitineju tik 😃DD sveika 😀
pati su savimi bendrauju 😃 biski nuobodoka man namie 😃
tiesa zinot toki burima, neburima, net nezinau kaip pavadinti, kur su ziedu virs delno? as bandziau daug kartu ir visus rodo, kad pirma dukra, o antras sunus ir viskas 😀
sveikutes 🌷 deimante pameni kazkada senai snekejom apie tai, kad jei is eiles vienos lyties vaikai gimsta, tai jau toj seimoj sulaukti kitos lyties vaiko yra minimali tikimybe? Ir as tau pasakojau apie viena tokia moteriske, kuri turi 5 ar 6 sunus ir sake nesustos, kol nesusilauks dukros, ir as tau sakiau, kad ji laukiasi tik nezinau ko. Pameni? 😀 tai va ji susilauke dukrytes 😀 tikiuosi dabar jau sustos 😀
laba dienele 😀 me ssu maziuke is kiemelio,is pat ryto isvede ji mane 😃 dabar eisim pietukus gaminti.vakar nakti visdelto sulaukiau vyru,dar vyno bonke patvarkem,pavalgidinau ir nuvariau sveciu gult ir mes tada i patalus 😀 bet miegojosi kaskaip keistai ☹ gerai akd rytas karstai prasidejo tad jegu uzsteks,kad ir blogai miegojus 😃
jauciu laiku parejom is kiemo,nes niauktis cia kasko pradejo jau
agha sakei kad iseina ☹ mes ir esam valge kruopas ☹ vaikui tai jo pirkdavom kas reikia is maisto geriausia....man snd taip nuobodu :/ nors imjk ir lek i visas puses :/ neturiu net pas ka nueiti ar pas mane kas 😥
o vyras popietinej dirba?
mes puikiai! o kauip tu?
laba ryta!!! 😀
tirol zinoma priimsim 😉 linkiu greitai sulaukti angeliuku 😉
anoks patikimas kai jis isvaro ☹ bet del pinigu tenka aukotis ☹ gerai kad dar isvis leido jam varyt...mat norejo lietuvoj ant budejimu palikti ir uz 800 lt alga :/
Labutis, ar priimsit mane i klubeli 😀
o as nezinau ar verkt ar juoktis del to kad vyras isvyksta 😃 musiau pradziai juoksiuosi 😃 o po to ir paverksiu 😃
lengvai atsilupo jie 😃 nes vos laikesi 😃
bet juoko buvo kai tepliojausi,dazausi ir juokiuosi pati vienas is saves 😃D
va dabar atpazystu 😀 idomu kaip paskui nulupai 😃 jauciu su visa oda 😃
va kas buna is neturejima kas vekt 😃D kaip tik halowynas buvo tai ir susigalvojau o paskuj po miesta su masina reikejo reikalais vazinetis tai prie sviesaforu visi tik ir spoksojo i mane 😃
prisiklijavau su klyjais 😃D
toj pirmoj tai grynai kaip vyras 😃
o siaube, kaip tu ten tuos ragus prie kaktos prisilipdei??? 😃 o dabar imesk kokia kur tu normali 😃 palyginsim panasumus 😃
grynai kaip vyras atrodau 😃D