Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
😃 baikit apie mane sneket ausys raibsta 😃 kaip cipolinas jauciuosi 😃
gerai, kad musu darzelyje issiduksta, o ir siaip yra palikus tokia rimtuole, gryzta namo ir davai kokia puzle statyti ar kaladelem zaisti, piesti, spalvinti, tokia i mokslus pasinesus 😃
kai uzkasiu pabandysiu 😃 sudomino 😃
Ineta lasiniu su duona juoda ir svogunu atsinese 😃
jetau neta, uzteks tau ten burtis, gryzk 😃
ir as tikiuosi, nors nesvarbu ko 😀
gali buti 😃 bet tai smagu butu paziet ar sutampa
nieko nereik klausti 😃 klausinetoja tu 😃 tiesiog leidi ziedui judeti, pirma zenkla koki jis parodo reiskia pirmas vaikas, poto po jei labai ilgai viena zenkla rodo reiskia cia jau antras tik tos pacios lyties
nieko nereikia klausineti, jis pats juda, o tu stebi ir viskas
aij dar ir vyrui dariau tai ir ta pati parode 😀
ir is vis as dariau kokis penkis kartus 😃 visi ta pati sake, tai jau laukiam to sunaus nesulaukiam 😃
zodziu taip, paemi savo zieda uzdedi ant siulo arba savo plauko (as bandziau ir su tuo ir sutuo, visus kartus ta pati sake), tada pakeli virs delno nedideliu atstumu, sustabdai su delnu ta zieda ir poto leidi jam paciam judeti, pati stengies net nekvepuot, kiad nejudintum 😃 ir ziedas pats pradeda judeti, jei juda apskritimu reiskia dukra, jei tokiu kaip pagaliuku, pirmyn atgal, reiskia sunus ir taip rodo kol pats sustoja, tada reiskia viskas vaiku nebebus 😀
agha man ir idomu kaip ten pasako 😃
db kai paziuriu i drauge kuri rugpjuti leliuka pasigimde tai oi serga tas mazius tai tas tai anas...ir aplamai anksciau kasdien eidavom laukan su dickiais o db i menesi musiau karta iseinam kartu :/ dazniausiai ji eina su vyru nes jai patogiau kad jis vezima nunesa ir didcke aprengia o ji maziuka...vienai jai dar sunku
aij su burejom, tai as nelabai zaidziu, o sitas tai man pasake pirma dukra, antras sunus ir viskas daugiau vaiku nebus, ir kas svarbiausia kas tikrinosi tai teisybe pasake, tai net surpuliukai nubego, kai drauges buresi 😀
deimante ir as svori metu, buvo -trys kg, bet paskui vel uzvalgau ir vel tuos tris numetu ir vel priaugu 😃 pasaka be galo, nu ner pas mane valios 😀 o tas burimas, kur su ziedu virs delno ir asako kiek ir kokios lyties vaiku turesi
tu saunuole!
Deimante svekkinimai!!
ir najkti va jau seniai nebesikeliu 😃 ir kosiu nereik makliavoti 😃 ir t.t 😃
Irmuliukas ir as taip galvoju 😃 jei butu negaletume iseiti laisviau ten ar ten 😃
ant mano pakuotes raso 666 ir kazkoks matavimas o internete radau kad tereikia 240 ,suaugusiam zmogui ,o nesciai 400 :/ tai reik suprast kad pas mane per daug cia?!
as tai kaip kokia savnaude, kai kur nors gastroliuojam, ar va kai vasara buvo, tai sakiau nebesinori leliaus, nes dabar jau gali sau daug leisti su didesniu vaiku, o su leliuku, jau vel priristas esi 😃 ir dabar kai pvz tingiu, drybsau lovoj, galvoju, gal ir gerai, kad nera, o tai dabar as cia taip neguleciau 😃
Deimante o as jau beveik nusiteikiau kad kuo veliau atsiras maziukas tuo fainiau bus,Matukas butu vyresnis jau ,pastumdytu vezimelii ir t,t 😀 mmm pasaka butu 😀 tai db ir neskubu 😀
nu bet musu vitaminai skirti planuojantiems, tai jau manyciau turetu but pasirupine viskuo, nors... tai jus man dabar sakykit ar kada daret ta burima kur anksciau rasiau? 😀
as negersiu jos papildomai..esu skaiciusi kad jos pervirsis irgi ner gerai...uzteks kiek yra bendram komplekse
Deimante kaip bus taip 😉 benmt del bendros sveikatos pagersim 😀 nes seip niekad negerdavom 😀
i mano vitaminus irgi ieina folis, bet galvoju, gal dar papildomai pagerti.
nea nedirba....
ten ieina i tuos vitaminus ir folio rugstis
ai pala db paziurejau i pakuote jie vadinai highway daily pack for woman ir vyrui for man 😃