Planuojančios leliukus

05. Aug, 12:00

Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.

13. Nov 2010, 19:41

tik mane nervuoja tai kad minimum 3men turi gert kad pradetu veikti :/ ir turetu itakos

13. Nov 2010, 19:40

Deimante kas is to folio....geriau ir nieko..db pagersiu kompleksa visu vitaminu gal kokio man truksta 😃

13. Nov 2010, 19:40

Deimante o kokie tie konkretus vitaminai?as zinau kad ten vitaminu kompleksas bet jis nepamaisys jam pasitprinti imuniteta ir seip sveikata 😀 tiek dirba....gal tas nuovargis ir t.t ir turi itakos?! :/

13. Nov 2010, 19:34

saunuoliai, gerkit, mes ir lakam, kad tik padetu, nes as jau savajam sakau, reik butinai gert tuos vitaminus, nes tu tusciais soviniais saudai, o mano kiausides uzkalkejusios 😃 tai saziningai geriam 😃

13. Nov 2010, 19:27

beja snd nupirkau camelios vaistinej vitaminu vyrui ir sau! pirkau wellwomann ir wellman, jie brangus(db akcija) bet nepagailejau sakiau lai geria vyras...beja pakuotes lb dideles,o ten i vienos dienos norma ieina 4tabletes,ir tokiu maisiuku po 4 tabletes yra 30,vadinasi menesiui 😀 tai va nuo siandien pradejom abu gerti :😀

13. Nov 2010, 19:16

o del to, kad nori daugiau suvert tai juk gali smeigti ne dantu krapstuka, o ta toki iesmuka ar kaip jie vadinasi tokie ilgi ir storesni pagaliukai.

13. Nov 2010, 19:15

ten melynas, ne rudas 😃 apelsinas su zele 😀

13. Nov 2010, 19:12

o kas ten per apelsinas su kazuom rudu?! kas ten idaryta?

13. Nov 2010, 19:11

noreciau daugiau visko suverti ant vieno to pagaliuko.....oi sunku norai dideli galimybes mazos 😃

aij mates ir ten 😀

ten nesimato, cia ziurek

13. Nov 2010, 19:08

bandyk 😀

13. Nov 2010, 19:04

einu perziuresiu tavo foto dar karta 😀

13. Nov 2010, 19:03

susmaogstyk tuos guminukus i apelsina kaip pas mane buvo, visai smagiai atrode 😀

13. Nov 2010, 18:53

maciau foto! atrode mazoji lyg princese 😀 db ieskau kaip tuos guminukus ir vaisius sudeti kuo graziau :/ nesinori seipsau supilti i lekstute ir vaisius sudelioti seipsau :/

13. Nov 2010, 18:34

jo gimtadieniai daug jegu atima, pati va spali dariau mazajai, gimtadienis truko apie 4 val, be jauciausi kaip savaite buciau bulves kasus 😃

13. Nov 2010, 17:37

Irmuliukas kaip faina!!!o aas tai jau naktim sapnuoju savo zuikio gimtadieni,taip noriu viska idealiai padaryti,taip noriu kad jam butu smagu nepakartojama!!! vyliuosi kad taip ir bus beliko savaite laiko!!!!!semiuosi info jau seniai gimtadieniui,jau viska kaip ir suplanavusi beliko stalo papuosimas 😀 darau meniu plana 😀 daugiausia gaminiu darysiu pati(spurgas kepsiu,darysiu is MK pyraga toki skanu,kuri jau ne karta seimai kepiau ir jie labai skaniai ji suvalge!) nu ir dar visko visko kas saldu skanu ir sveika 😃

13. Nov 2010, 17:30

Sveikutes 😀 vakar vakare gavau atsakymus del gimdos vezio, sake viskas super tvarkoje pas mane toj vietoj 😀 taip pat siandien rezervavom bilietus gruodzio pradzioje pas mus bus didele svente lietuviams teveliams ir vaikuciams 'TEGUL SNINGA PER KALEDAS' 😀 vajei kaip laukiu, kiek ten linksmybiu ir senis saltis su dovanomis vaikams ir snieguole visokius zaidimus darys ir spektaklis vaikams apie drakoniuka poviliuka 😃 ir kaledine muge ir dardaug visokiu linksmybiu 😀 senai nebuvom jokioje tokio tipo sventeje lietuviskoje 😀 tai jau pradesiu dienas skaiciuoti 😃 va pasigyriau, geriau paliko 😃

13. Nov 2010, 16:09

sveikos 😀 mano vyras jau pakeliui i klaipeda...mazius seniai miega,as ir miegojau bet po valandos pabudau ir bijojau vel uzmigti nes taiiip kietai miegojau kad bijojau jog jau nebepabusiu :/ ta i db sedziu kava geriu ir skanu meliona valgau 😛

12. Nov 2010, 22:42

sake lb pavarges ir tiek :/ net nevalge gryzes nieko.....tik skysciu geria ;/ kai paklausiau gal darbe valgei atsake is lukoilo degalines sumustini ir viskas :/ tai kazkaip nesupratus likau kas jam yra...ai dar koja patinusi jam...fastum gellis nepadejo,sakiau ryt elastini binta nupirksiu lai ten vezasii

12. Nov 2010, 22:15

man va tetis is airijos atsiunte vitaminu bet neprisiruosiu ju vis gerti :/ man atrodo kazkokie nepatikimi :/ nors gal klystu :/ o vyrui ryt nupirksiu vitaminu kad i kelione isidetu...siandien jis toks pavarges,zaide su vaiku sau gryzes laimingai tik pradejau su savo teciu per skype sneketi garsiai (blogas rysys) tai eme pykti kodel jam trukdau tv ziureti :/ sedi db suruges lyg buciau kazka nerealiai blogo padariusi :/ o maniau si vakara dviese praleisim :/ bet kazkaip abejoju ar jau ka ir beleisim........jokio noro man su juo but kai jis toks piktas del tokio s :/

12. Nov 2010, 17:47

tirol, tie vitaminai va kaip vadinasi Pregnacare his & her conception ten dar zemiau parasyta (special nutritional care for couples trying for a baby), ten vyrams vitaminai is firmos wellman, o moterims is firmos pregnacare, nu ten tokia didesne dezute, ten ir tie ir tie viena sudeta, zodziu planuojantiems 😀 as juos pirkau Airijoj, bet manau, kad visur turetu buti, o jei nebus gali pabandyti ir paprastu vitaminu manau 😀 tai va ir as dabar laukiu kada baigsis mmm ir praeis tos 5dienos 😀 tik idomu, gal iki tos 5 dienos susilaikyti, kad viskas butent tai dienikei kliutu 😃 tai dabar is taves tirol lauksim naujienu, ar pasitvirtins tai ar ne 😀 laikau kumscius, spygas ....

12. Nov 2010, 17:40

nu bet sakes ka vyrai pas juos ten pridyrbo...baisu baisu,pamaciau dar ryte tai vos aukstielnyka nenuvirtau,tas stalas ten geriausiai,apverstas,kibiras kaskoks irgi nuvertas metos ir tos dziovyklos pas mumis,as jas greit perdejau i ju balkona 😃 dabar vis dirstelnu akies kapeliu pas juos i balkona,bet nieko dar nera namie,nes tamsu

12. Nov 2010, 17:37

bet tie ir kaimynai keisti..3vyrai viename kambariuke gyvena,kaip siandien dyrstelejau pro balkona tai pro langa matesi pilnas kambarys meskuciu pliusiniu 😃 tai aisku pasidare kas per kaimynai uz sienos pas mumis 😃

12. Nov 2010, 17:33

ne,bet tie balkonai tokie kad is vieno i kita laisvai persokt galima,balkonas prie balkono,panasiai kaip vienas bet su sienele,tad nera sunku persokt 😃 tai vakar du tokie va ir sumane pasokineti,ir taspats kad 5aukstas

12. Nov 2010, 17:11

laba dienele 😀 kaip diena? ka suplanavusios savaitgaliui? dieve dieve...siandien visai be jegu,katik is miegu,galvele vis dar sukasi,ir diena nuejo niekais,ir siaip is po vakar nakteles baisu 😃 prisiuliavojom taip kad is kaimyno balkono tos rubu dziovyklos atsidure pas mumis,o pas juos balkone stalas apvertsas aukstym kojom... neisivaizduoju ka pasakys,aciu dievuj dar namie ju nera bet ir nelaukiu kada pareis...

12. Nov 2010, 17:04

irmuliukas as irgi girdejau apie ta 5 diena, tai si cikla isbandem dabar man 15cd dar dvi savaites liko laukti, nebesulaukiu 😀 o pregncare taip ir vadinasi vyrams? idomu reiktu parsivezti is lietuvos, cia pas mus kai nuejau i vaistine paprasyti vyrui votaminu kokiu vyrisku, tai pasake jog neturi vyrams, sako tegul geria kaip ir visi paprastus vitaminus 😃

12. Nov 2010, 16:44

ineta, o kodel parduodi vezimuka? taigi greit paciai reikes 😀

12. Nov 2010, 15:21

Tai cia kartu jei rukai ir kava geri tai labai didelis nuodas..Daug kas taip daro kad svoris kristu,bent as kiek zinau.

12. Nov 2010, 14:45

Niekur nerandu informacijos ka galima valgyt,ko ne..Kad butu normaliai,aiskiai parasyta..Tik apie kalorijas visokias ir t.t.