laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
as dėsiu ant sliauztynuku nes cia nemanau, kad gryna vilna.
o jai po 8 tai kaip kulna daryti? na ten kai dalinasi, po dvi sumezgama...
ir vilnone kojinyte dedasi ant plikos kojytes, o ne ant sliaustuku 😀 mazos kojinytes ner kas isardysi ir bus gerai 😀
cha cha, kai iki kulno numezgiau tai jau dek po 8akis 😃
tai dek po 8 tada 😀
ant kiekvieno virbalo dejau po 10akiu bet man atrodo perdaug, nes sunui(2metai kai buvo) tokio pločio mezgiau
Kaip sekasi mezgimas?
as dar turiu puse puodelio arbatos 😀
Uzsiadyti
O man reik kojines uzsadyti,
Sveikutes pleputes 😉aš su kavike prisedau gal kas įkompanija
Atrama gelei padare 😀
įsmeigta
radau į vazona įsteigta
tarkis su vaiku, kad atiduotu 😀
paskolink virbalą 😃 noriu tas kojinytes numegzt bet kaip su 4virbalais
apie 70 gavosi su atsiuntimu
na gražios😀 kiek mokejai?
Siaip jau 39 nesioju, kadangi uzdaras galas, pasiemiau biski didesnes, bet kad jos man kaip 41 dydzio kokio sakyciau 😀
As virbalus dar nuo mociutes laiku turiu, senovinius tokius, bet labai geri ir patogus, naujus pirkausi tai kazkaip ne taip mezgasi 😀
parodyk kokios 😀 kiek mokėjai? as niekur nerandu virbalo kur paslepe.turejau 2atsarginius ir tie dinge
Bet kokios jos man grazios 😀 jau kitas tokias pat susiradau, tik dydi mazesni reiks pirkt 😀
Is amerikos siunciausi, tai jau nesiusiu atgal 😀 idejau skelbima, kad parduodu, bet ant ziemos kazi kas pirks vasarines basutes 😀
na va, mezgiau mezgiau,ir kol nuėjau į tuoleta vaikas virbalą kažkur užslėpė
nekeistu atgal? parduok kokiai draugei 😀
Susinervinau, atejo mano basutes ir vienos per dideles 😥
Protingas vaikas 😀
net puoduką prie tv nusinešęs kad nereiketu i tualeta vaikščioti🤓|
greičiausiai neteks pamiegoti nes vaikas neatsiklyjuoja nuo tv, išjungiau isterijos prasidėjo.tas tv 3D rodo tai jam patinka gyvuniukus ziureti
Lauksim su pavyzdziu 😀