laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
nuo pat pradziu jis taip budavo?
Mano irgi budavo skersai, net ir paskutinem saavaitem ligoninej ji pasukdavo kaip jau reikia, o jis vel skersai atsiversdavo, taip ir liko iki gimdymo 😀 bet tau dar laiko yra 😀
ir dar man įdomus vienas dalykas,leliukas nuolat horizantolioje padėtyje.visada spardosi tik i kaire ar i desine puse.niekad nesisparde per viduri, gydytoja sake kad jam matyt taip patinka gulėti.ar tai reiskia kad taip ir gali likti? gali neapsiversti žemyn galva?
pas draugus nuėjus kur mažas vaikiukas, irgi ji taip pat kutena, tai labai tikiuosi kad ir broliuko neskriaus
žiūrėjome mamyčių klubas laidelę.tai man taip faina kai sunus pamatęs ekrane leliuką-ale kutena jį 😀 pirščiukus priglaudžia prie ekrano, judina ir sako kuti kuti kuti 😃
su 4men.proga mažylę 😀 🌷
Labas rytas, Ugne su 4 menesiukais jus 😀 🌷 Mano Tautvydeliui turbut vel dantukas dygsta, nes naktim vel skandaliukus kelia 😀
Sveikos 😀 as tai kepu keksiukus 😀 ryt dukrytei 4 menesiukai 😀
Inga kaip tavo bulviniai blynai?
tai dabar tarkuoju
ka veiki? as taip užsinorėjau bulviniu blynu... 😀
😀 na gal kam nors ir atleiko 😀
as galvojau ilgalaikis tai bent jau mėnesi atlaiko 😀
Sako, kad tas ilgalaikis issilaiko apie dvi savaites, bet kiekvienai skirtingai laiko, buna kad netinka tai ir nelaiko 😀
ir kiek išlaiko?
Cia su tais paciais geliais kur ilgalaikiams lakavimams ir kai kur su normaliais geliais, tai nusilakuoji, kisis i lempa, valai, piesi, vel i lempa, nu zaidimo biski yra 😀
nenusimanau apie tai, tai cia tas pat kas ilgalaikis lakavimas?
cia siandien juos piešei? iš siu man grazus virsutinej eiles nuo nuo kaires i desine 1, 4, 6. apatinėje eilėje 1, 6
Tik foto kokybe jau nelabai gerai, stimpas mano fotikas, jau reikia naujo, kartais net spalvas pakeicia ir is noralios gaunasi ruzava 😃
ir ka išmokai? parodyk kaip moki piest
Taip, nes cia tik piest su geliais ant nagu mokino 😀
o tai už vienos dienos kursa gavai diplomą?
Tai turetu nesisekt 😃 jau cia ne pirmas mano diplomas, tai jei kada kokiam salone dirbsiu tada visus isireminsiu 😀
*gerai kad jau diplomuota
siandien penktadienis 13 diena 😈😈😈
gaunu kad jau diplomuota, isirėmink ir ant sienos pasikabink 😀
Na va as jau po kursu savo 😀 esu labai patenkintai, tikrai nemazai naujo suzinojau ir ismokau 😀 ir diploma gavau 🎉 Saule dar ir siandien nejo i darziuka, jau gal pirmadieni nekoses tai ramiai gales vel keliaut 😀 ziuriu as cia viena pati su savim bendrauju 😃
Labai daug kursu buna Vilniuje ir Klaipedoje, tai jau kai pribresiu reiks vaziuot, bet ten jie visa savaite buna, tai kazi ar vyras man tiek laiko bus vienas su vaikais 😃
Cia piesimai geliniais lakais tai viena diena tik 😀
na ir ka veikiate?