laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
Taip dar savaitei pratese,dar 5lasalines priskyre,ir dar B grupes vitaminu igera vieta prirašė 😀o sveikata jau geresne,bet dar nesijaučiu visiškai pasveikusi ☹
kaip sveikata? Pratese bileteni? 😀
O man teks pavakaroti,nes Orestas dar miego nenori,nes pavakary vaziuodamas masinoje pamiegojo,o dabar žaidžia issijuosias
As ir dar telika ziuriu, bet speju filmo pabaigos nesulauksiu 😀
Sveikutes 😉jungiuos ir aš prie jūsų,nes planiukiu temelė apmire ☹aš tai vieną akim telika žiūriu,bet jau neuzilgo eisiu maziu guldyti,o ką tu veiki?
Ka veikiat gero? 😀
gatve baigia remontuoti, tai rugsėjo 27d.prades pro namus autobusai vaziuoti tai vis lengviau bus
gerai butu kad Adam nesispyriotu ir eitu, dabar kai tenka is darželio i kalna lipti tai buna kad uzsispyrioja ir neina, rekia kad nesciau.o jai nenesu isterijos, zmones kreivai spokso.ir ka, tenka nesti...
aš dar prieš tai sapnuoto sapno nepamirštu kai liepė 25sav. skatinamuosius gerti kad pradėčiau gimdyti, neva jie nori sužinoti ar be pagalbos leliukas išgyvens.kažkokie tikrai nesamoningi sapnai
Mano Saule tai eina ir jos niekas neklausia 😃
Zinai ka mane anyta pamokinus 😀 kai susapnuoju bloga sapna nubudus paburbu is sapno atejai, i sapnan ir iseik 😀 ir dabar visada taip darau, nes as daznai nesamoniu prisapnuoju 😀
Tai del ko nerimauji atsiliepia per sapnus 😀 nepergyvenk taip, viskas bus gerai 😀
kai pirksim vežymeli reikes ieskoti ir toki dalyka, nes manasis daznai spyriojasi ir nenori vaiksciot.o toki pritvirtini prie galiniu ratu ir ant jo vaikas stovi http://www.lascal.net/products/buggyboard
bet aisku čia tik sapnas
numigau truputėlį ir susapnavau savo gimdyma, tiksliau savo mirti😪 sapnavau kad vyras nedalyvavo gimdyme bet susisiekdavome tel ir pasakydavau kaip sekasi.na ka, pagimdžiau, viskas gerai, bet pradėjau nežmoniškai kraujuoti, kad nesugebėjo sustabdyti kraujavimo ir nukraujavau 😥 vyras skambina skambina o as nebeatsiliepiu.atleke manes ieskoti o jie tik leliuka jam padavė. 😥 😥 😥
kuo toliau tuo baisiau man darosi, nes krešėjimas mano is tiesu sutrikes ☹
Inga, manau tuos pratimus turi daktaras parekomenduoti 😀 dar tu tikrai laiko, kad jis spetu apsisukti 😀
internete radau pratimus jai kudikis nenori isitaisyti zemyn galva, tad jai ka, bandysiu 😀 http://www.manosveikata.lt/lt/temos/nestumas-ir-naujagimis/sedmenine-pirmeiga-i-pasauli-atbulomis
Nezinau ar del to, kad skersai gulejo tas mano pilvas i sonus platejo 😀 ligoninej daktare su rankom paimdavo pilva ir liesdama kur galvute, pastumdavo ja zemyn, bet jis vel nuplaukdavo kaip jam reikia 😀 bet jau kai vandenys nubego ir eko dare kai pilva liete, tai jau skaudejo 😀 kol su vandenim buvo nelabai as ten jauciau, kad ji apsuka 😀
gali but ir dantukai 😀
Maniske neapsiverte, vis pries nestumo pabaiga tikrino ar apsiverte,bet as pati pries skena sakydavau,kad ji kaip buvo taip ir yra 😀 pries cezari ejau dar skeno ir vistiek neapsisuko 😀
Sveikos 😀 aciu merginos. Mazyle serga,tik nezinau ar cia jai dantukai pradeda ar persalo. Nuo vakar temperatura, nakti prastai miegojo,vis inkste,pirstai nuolat burnoj,istrauki pyksta,mano maikes apykakle i burna kisasi. Zodziu nezinau kas yra,bet jau lyg ir praeina. Galvojau gal persalo,bet nei slogos nera,nei gerklyte raudona.
o kaip tau ji buvo apsuke?
tai su sunum į šonus ėjo nes skersai gulėjo?
Zinok tiksliai nepasakysiu iki kelintos, nes nepamenu 😀 pas mane i sonus ir ejo pilvas, paskui jau visas issipute, kai vandenu daug buvo
ir pilvas ne pailgas, bet i sonus nesasi
o iki keliu sav. jau turi but apsivertes?
man eina 24sav.bet žemyn galva dar nekaba 😃
Mano Saule nuo 20 kazkelintos savaites zemyn galva jau kabojo, o va antras iki galo taip ir nerado sau vietos 😀
tai va, pas mane irgi nuolat skersai.su pirmu nėstumu stacias beveik nuolat buvo o sis skersai guli ir viskas
Beveik visalaik jis skersai gulejo 😀