laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
dabar jau viskas aisku 😀 labai dekui, kai numegsiu parodysiu 😀
einu pamiegoti.už kokios val gryšiu 😀
pirma kojine mezgant tik sunkiau, kol ipranti, o paskui jau normaliai viskas buna 😀
Kai mezgi gerom akim tai viena eile, griztant atgal jau antra skaitosi 😀 zodziu, kai ziuri is geros puses turi suskaiciuosi 10 eiliu 😀
*išmokysi
gal dar kuriai pravers sios pamokos 😃
išmokyti kojines megzti 😃
kaip tai 20eiliu ir gera ir bloga skaičiuojant? ta bloga is geros puses tai gaunasi kaip gera? taip?
auliuka tai nesvarbu, bet kai maziukui tai man atrodo gal is kokiu 10 eiliu dariau 😀
o kiek tu eilių auliuką darai? cia jaučiu darai kiek nori.ar ne?
kudikio pedute buna apie 9 cm gimusio 😀
20 eiliu, tai cia ir gera ir bloga puse skaiciuojant, tai nesigauna jau toks ilgas tas kulniukas 😀o is sonu man atrodo tada po kokia 12 ar 13 susirenka
ir kokio ilgio (cm) pedute nuo kalniuko iki galo?
o po kiek akiu is sonu surinkti?
as Tautvydui ir megsiu jau vilnones kojines
nesvarbu kam mezgi kojines, kulnui eina tiek eiliu kiek akiu jam paemei 😀 normaliai viskas iseina zinok, man ir is pradziu atrode keistai 😀
cia kartu su užkulniu parašei 😀 bet radai megzti 20 eiliu iki kol pradedi daryti ta kulno uzlinkima.bet kūdikio kojytei nebus tos 20eiliu labai daug? nes suaugusio kojines mezgasi 20eiliu
http://unikalusdirbiniai.lt/lt/pasidaryk-pats/95-kojiniu-mezgimas
Cia man aiskiai paaiskinta irgi 😀
Supratau ko kalusei, bandziau aiskiai paaiskkinti 😀
Kulnui jeigu imi 20 akiu, tai darai taip 😀 pirma aki visada nukeli, tada viena gera, kita nukeli neismezgus ir taip visa eile, atgal mezgi vien blogom akim, bet pirma vistiek nukeli 😀 3 eile kaip pirma ir taip 20 eiliu. tada 21 eile mezgi viena ismezgant viena nukeliant, o 15 aki sumezgi su 16 ir likusias 4 akis palieki ant to virbalo, atgal mezgi blogom akim ir kai lieka 5 akys, dvi paskutines sumezgi kartu, kad ir kitoj pusej liktu 4 akys, apsuki mezginy ir mezgi viska taip pat tik vis sumegzdama paskutine su pirma is tu likusiu ant kito virbalo. Ir gaunasi islenkimas kulniuko, tada surenki sonuose akis, ir pirma rata ismezgi nesiaurindama, o paskui jau gali pasiaurint kur reikia
gal neaiškiai parasiau
tai jai dėsiu 40akiu, gausis ant kiekvieno po 10.užkulnis megsis is 20.as to kulno nelabai ikertu nes tas 20akiu reikes dalinti(na kazkaip sonines akys, tada vidurines, apsukti kitas palaikant...) kiek is tu 20akiu daryt sonines?
Mane vyras visada vadina zmonyte, tai ji is paskos, o as vyra vardu vadinu, tai jinai i ji vardu daznai kreipiasi 😀 vitaminas B nervu sistema atstato, tai man nugara kai suslubavo leido leistis, net kai nescia buvau, bet eina sau koks skaudus leidimas, tai geriau kapsulem as ji 😀 as kai Tautvydui mezgiau tai dejau 32, bet kai jis didelis gime, tai jam kaip tik buvo jos ant plikoas kojytes, tai kad nespaustu, gali gal ir 40 akiu deti, vistiek stulpeliu mezgasi, o paskui susiaurinsi biski kai kulniuka padarysi 😀
deivuke gal žynai kiek kūdikio kojinytems akiu reikia uždėti kad nebutu aptemptos ir butu galima uždėti ant sliauztuku?
tėčio žmona 😃 kas taip išmokino? o kam reikalingas tas vitaminas B?
Tai va mes isejom, nes ne planiukes kol kas 😀 Mano Saule nemirtinga, dabar sako kokia gera tecio zmona ismoke mane piesti, cia apie mane ji taip 😃 jau as jai ne mama o tecio zmona 😀 buvau iki parduotuves nuejus, darzelio sarasa biski papildziau prekemis 😀 dar maziui vitamino D nupirkau, nes jau neturejom, o as del B grupes pasiklausiu pas daktara, ar man jo reikia, kazkada leidausi, bet nelabai jis man kazka gero dave 😀
labas rytas.as katik nubudau, norejau kapucino pasidaryti bet ziuri baigėsi, o sekmadieniais cia jokios parduotuves nedirba tai teks gerti arbata.
gerai cia nuskambėjo, kad planiukiu tema apmirė 😃 tai mes su Deivuke persikėlėme cia del to ten nieks nebebendrauja, nes mes pagrinde tik bendravome 😃
Labas rytas 😀 mes jau atsikele 😀 kad vaikai anksti keliasi paprasta diena, tai labai gerai, bet kai ir savaitgali 7 ryto is lovos vercia tai jau kazkas tokio 😃
Labbbbaaaaiiiii skaudus,bet tuo pačių veiksmingi 😉
b grupe skaudziai leidziai labai 😀 as tabletem juos geriau