laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
mes irgi einam vėlai gult, bet ryte miegam kol mažoji miega, ji mūsų žadintuvas. 😀
O as suirzus,galva kaip sudauzyta,svaigsta... visa nakty be miego.gal dantukai maziukui pareina nes siaubas.duok D 30min pamiega ir klykia ☹ katik siaip ne taip uzmigdziau nes nei valgo normaliai o tik klykia ir klykia.dantenas jau net patepiau.mamai paskambinau kad nupirktu kokiu jam lasiuku raminanciu nes nuprotesiu.ant kirlek skirtingi vaikai-pirmasis nereguodavo I dantuku dygima o jai siam tokios reakcijos tai nuprotesiu
as tai kai pastojau tai is kart meciau kava gert kazkodel 😃 budavo kavyte prie kavytes skanestas dar😃 O lb.patiko is degalines kapucinas 😃
mes kai 7 keliames,o velai einam gult,niu savaime kazkaip db gaunas,o ryte sunku issiropst 😃
Aha man irgi kažkaip šalta mastau ir aš arbatos atsigert. kai atsikėliau nesinorėjo lyst iš po kaldros, nes per daug šalta 😃
a man vis miego maza 😃 bet siaip tai gan normali nuotaika😀 Reiks arbatytes pageret,bus silciau😀
Nieko gero ir nieko blogo 😀 Oras blogas, reiks namuose kuistis. Kaip tavo nuotaikos? 😀
kokios nuotaikos?
Labas rytas 😀
sveikutes 🌷
nu man nestumo metu panasiai buvo, i tulika keturiom sliauziau kelias naktis 😀 nes kojos visai nelaike
Sake jai pries operacija taip skaudedavo kad is lovos issliauzdavo,koju nejaute.tai net sunus I klinikas ja ant ranku nunese
Vat as sito labiausiai bijau. Man buna paskauda. Bet sake ir turi pamaust, nes pjauta giliai. Bet kartais ir koja patirpsta. Irgi sake gali likt visam laikui tas tirpimas. Bet istikro tai labiausiai bijau skausmu, nes jie nezmoniski buna. Jau as gimdyciau geriau 10 kartu nei man skaudetu nugara vel 😀
Sake jai lasina ivairiu ir magni ir nuo skausmu... jai sake lygtais atsinaujina isvarza.aisku sake skauda dar ne taip kaip skaudejo bet jau isivaziuoja skausmas
Mane operavo Ambrozaitis. Drauge reabilitologe sake jis geras. Tetai gal kita isvarza kokia islindo? Nes siaip jau sako jei operavaisi karta tai ir dar karta teks 😀 jei neprisiziuresi 😀 as uztai ir emiau sportuot nes namie ne tas reikalas 😀 darai tuos pratimus bet kartais tikrai tingisi 😀 o cia sumoketi pinigai ir turiu eiti 😀 o lasina tai gal i skausmo klinika eina? Buna padaro skausmo blokadas ir zmogus ramiai sau gyvena. Man netiko sitas variantas. O drauges mamai kai padare treti metai nejaucia skausmu. Jos operuot negalejo. Pasake kad liks invalidę
Koks gydytojas tave operavo? Mano teta klinikose irgi vyras operavo.bet jai pries kelis metus ir jau vel skauda.sake kas diena vaiksto I dienos centra kazka lasintis
Laba rytuka.na sonai nemelyni 😀 siandien rimtai uzsiimsiu nes vakar tik bandymai buvo 😀 kai tik maziukas smigs galesiu sukt nes cia jis rankinukas pasydare ir nuolat ant ranku turiu ☹
Labas rytas 😀 o as siandien kokia ankstyva 😀 Saule koseja miegot neina. Daviau tablete nuo kosulio paciulpt tai uzmete uz lovos, jai neskani ji 😃 ir pikta ir juokas ima 😀
Inga, ryt savo sonu foto imesk :-) kazin ar nebus melyni. Kitos pataria sukt lanka bet uzsidejus po gimdymo ta dirza, kad melyniu nebutu.
Palauk palauk dar prasides linksmumai 😀
Ir nepasakyciau kad labai skauda
Tikiuosi bus rezultatas.viena mergina sake per 1men minus 10cm.gerai buyu ir man 😀
As galvojau nepasuksiu bet issuku ir gan lengvai 😀
Bet vyras nepazins po vasaros 😀
Jooo bus smagu 😃 kelis ratukus pasukau juosmuo tvinksi 😃
Jau turiu 😀 oj prisijuokiau... mama suko lanka 🤣 1minute pasuko visas juosmuo raudonas 😃
Sveikutes😀as po sociu pietu su kavyte prisedau,gal kas i kompanija?
mes siandien prie namu miskelije radom grybu,tai jau siais metais pirma kart valgiau sviezius grybus😛
Labas visoms 👋 Neturiu laiko visai parašyt, arodo jau taip baisiai nieko nedarau, bet vistiek nėra kada sedėt prie pc. 😀 Šiandien vėl buvau biržoj, pasiulė eit dirbti į socialini, lankyti spec. šeimas bet ech ne man toks darbas bijočiau eit, kad po to bus pijokai dar į galva gausiu 😃 PO to valytoja tai sakau dar taip blogai negyvenam, kad valytoja eit dirbti. Sakau jei ką aš tik į darželį eisiu, o taip tai jei nieko nebus tada ant rudens kitur ieškosiu 😀 Tai va tiek žinių, žinelių. žiurėsim kas bus 😀
Ką jus veikiat? 😀
kam reikalingas darzelis, tai vaikus veda kitur, kazkur salimais 😀
kiek klapatos del to lanko 😃
Bet mamai pazyziau kad noriu to lanko ir atvaziuoja manes paimt ir nuves I pasta 😀