laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
pradejo staigiai tint,ale turejau tavagylio,tai iskart tablete daviau isgert,dar susalusi sviesta palaike prie zanduko,gal neuztrauks akytes,ale ot virsune,net namuose sugelia
Siaip girdejus esu, kad kai igelia vamzdys, tai reikia is ausies sieros pakrapstyti ir patepti, sako ne taip tinsta, manes nebuvo ikande, tai nezinau ar veikia 😀
man tai labiau patinka paciupyt,pasimatuot realiai 😃 be ne viskas kas grazu tinka palei formas. senamadizka musiaut as 🤣
vargsas vaikas ☹ neistino?
isivaizduojat,nesenai sedim su vaikiu ir pradejo verkt kad musyte ikando,nieko nesupratau,jis tik trype verkia,o pasirode iskrido vapsva pro langa,skrido pro ji ir kazkaip ja prispaude ir ta gi igele jam i paaki
As buna dar retkarciais apsisaunu, pvz anais metais tokias grazias basutes nusipirkau ir per didels buvo, teko pardavineti 😀 bet jau retas atvejis, kad taip nepasiseka. Vat del kinieciu tai uztai ir neskubu sakytis, nes ten visko buna 😃
cia tai jo,kai yra mazesnis vaikiukas tai baikis kad ir mazas butu.Bet nete daug grazesniu rubeliu buna,bet
Laba ryta.rubu dar neteko pirkt.pirma karta perku.vyresnelio treningas jai bus mazas tai liks maziukui, nebeda.va sau bijociau pirkt
as tai netu kazkaip rubu neuzsakau,bijau gal kad neatitiks ir bus pinigai i bala,nors nez.lb ir per ka ptikima butu,bet graziu rubeliu tai daug daugiau aisku,nei nuejus i parde.
laba ryta mamytes pupytes😀
As kiek ziurejus tai perkant visus dydzius jie gaunasi pigiau nei perkant po viena vnt. Saulei porkau treninga ana vasara 120 ugiui o jei buvo pats tas nors dar ji tik apie metra buvo 😃
Taip dydziuose nebuna maisaties
Labas rytas.Is kurios uzsisakiau sake anksciau problemu buvo o dabar nebe.gal anksciau vienetais uzsakinejo tai gal ir budavo kad dydziai ne tie ar dar kas.o db pastebejau kad vienetais neuzsako o tiktai uzsako pilna komplekta pvz vienos spalvos visu dydziu po viena.tai gal jie taip buna supakuoti ir siunciasi visa poka
Labas rytas 😉 is amerkkos sitie. Mamos drauge is kinieciu neuzsakineja, nes sake su jais buna problemu. Tai neatsiuncia ko nors, tai dydis netinka. Fb yra grupe kur perka is kinieciu tai reikes ten paprasyti kad parsiustu
Irgi is kinijos siuntiesi? Kiek sav siuncia? Kaip gerai kad pas mus nereik nieko pirkt 😀
Mamos sesuo atvyko tai snekejom snekejom... pagaliau jau lovoj esu 😀
Ka veikiat mamukai? Mes tai buvom lauke, vaikai pazaide, dabar lyg niaukstosi, tai gal ir pas mus palis, vakar skvalo taip ir nesulaukem, nors jau ir vejas stiprus buvo pakiles ir debesys tamsus tvenkesi 😀 nupirkau Saulei piesimo sasiuviniu i darzeli jau, kliju, zirkles, vis maziau reikes paskui 😀
Tapkes turejo buti man, bet kad as net ziema namie dazniausiai vaikstau basa, ar su kojinem, tai atidejau kaledom dovanom 😀 laukiu savo bateliu, zieminiu batu ir sukneles, dar Tautvydui kedukai su betmenu turi ateiti, o vyrui sortai, bet su tokiais siuntimo tempais, tai kita vasara gales gal jau uzsideti 😃
Vaiko rubeliai grazus o tu sau nieko ?
Bajeris buvo.ejom su vaikais is kiosko. Cia kadangi kaimas tai visi sveikinasi.ziuriu eina kokiu 60m.vyras ir panasaus amziaus moteris.pasisveikinau praeidama.vyras pasisveikino su manim o moteris tam vyrui pliauska dejo per veida 😃
Vo mano pirkinys, tik Saules kostiumelio truksta 😀
vyrui parodziau batus, kuriuos turejo gaut per tecio diena, tai patiko jam jie
nezinau kaip mes turetume pasigaileti, nes sekanciame sakinyje palinkejo sveikatos 😃 as tai suprantu, jai dabar ziauriai sunku, nes vaiku fofo negauna, dvasia ir nemato ju, nes fb uzdejau privatuma nuo ju 😃 pasikalbet ir nelabai su kuo gali, nes dvasia nekalba su mama, kai tvas namie buna, tai zodziu ji liko be anuku 😀
Idomu kaip pasigailesit 😀 gal vudu lelyte pagamins 😃
Na jo geriau paciai papasakot,nes jai pirma isgirs is kitu tai bus papasakota kitokia pasaka 😃
Na stai per pasivaiksciojima maziukas vezimelyje nusmigo tai tik nuveziau I pavesi ir pati salia prisedau atsigert kavutes su nuodeme (sausainiais)
Nu vakar kai anyta parase, kad mes su vyru pasigailesim kazkaip nezinau nesmagiai pasijauciau, nesijauciau kalta, bet kazkaip man jos ta zinute tai ka as zinau 😃 uztai ir vyrui papasakojau vakar viska, jau geriau as pirma prisiduodiu, kad susipykau nei kas nors pripletkins 😃
O ka,tu dar jautiesi kalta ?
Pasakiau mamai kad norejo vaika viena i kaima imt, kad susipykau su dvasia ir uosviene, tai sake ir gerai, kad vieno vaiko nedaviau, kas cia sako per mandravimai, kad vienas geras, o kitas ne 😀 zodziu kiek kam pasakau nieks mano kaltes nemato, tai nematau ir as reikalo jaustis kalta 😀
nuejau i vaistine, kai nugara skaudejo daug receptiniu vaistu man be recepto duodavo, dabar paprasiau nuo gerkles, nes vel skauda, tai dave kazkoki slykstu purkstala, jau skonio slykstumas tai eina sau, o antibiotiku nedave, nu sakiau neduok D kada vyrui parduos tai as jom pasakysiu pora zodziu 😃